اطلاعات مهم کنفرانس
تاریخ برگزاری: ۷ مهر ۱۳۹۵تاریخ میلادی: 2016-09-28
برگزار کننده: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
شهر همایش: شهر مشهد
استان همایش: استان خراسان رضوی
تاریخ درج سایت: یکشنبه، ۶ تیر، ۱۳۹۵
تعداد نمایش: 4533
دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط ،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia