اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

The first National Conference on New Technologies in science and Food industry and Tourism of Iran

پوستر اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران

اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران - مرکز آموزش علمی کاربردی میزبان و شرکت دانش بنیان پژوهشگران فن آور برنا - دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری و گرگان - دانشگاه شهید باهنر کرمان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر بابلسر برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


اهداف همایش:
- افزایش توان علمی اساتید، دانشجویان و پژوهشگران حوزه علوم و صنایع غذایی و گردشگری
- توسعه گرایش های تخصصی علوم و صنایع غذایی و گردشگری
- زمینه سازی تبدیل علم به ثروت در حوزه علوم و صنایع غذایی و گردشگری
- شناسایی و معرفی تولیدات علمی حوزه علوم و صنایع غذایی و گردشگری در ایران و جهان
- تشــویق و ایجاد انگیزه در پژوهشگران و نخبگان علوم و صنایع غذایی و گردشگری به انجام پروژه های کاربردی و مورد نیاز کشور
- ساماندهی و جهت دهی پژوهش ها و زمینه های مورد نیاز و کاربردی در علوم و صنایع غذایی و گردشگری کشور

 

محور های همایش:
علوم و صنایع غذایی:

- فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی
- روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
- آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
- افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- صنایع فرآورده‌های لبنی
- صنایع فرآورده‌های گوشتی
- صنایع فرآورد‌ه های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی

گردشگری:
- غذا و گردشگری پایدار
- غذا و گردشگری فرهنگی
- بازاریابی و گردشگری غذا
- غذا و گردشگری سلامت
- غذای بومی و توسعه مقصد

 



مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران