آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 267تعداد صفحات کتابچه مقالات: 2541
تعداد نمایش مقالات: 332107
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،گروه مهندسي علوم و صنايع غذايي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري در شهر ساری برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی
بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره بابونه بر رشد پاتوژن ها در طول نگهداری خورشت ماست
ارتباط ساختار گیلکوپروتئین استخراج شده از جلبک Codium fragile با فعالیت آن در تحریک سلول های ماکروفاژ
بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی
بررسی اثر جایگزینی چربی با فیبر رژیمی چغندر قند بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس کوکتل
ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی نانوکامپوزیت تولید شده از کیتوزان و نانو ذرات اکسید روی
بررسی کاربرد مىطق فازی در مدل سازی جرم می کیوی درج بىدی آن
بررسی صدمه مکانیکی وارده به میوه هلو (رقم آلبرتا) در یک سیستم شبیه ساز ارتعاشی
اولویت بندی بازارهای هدف صادراتی محصولات منتخب کشاورزی ایران
مدل سازی ارتفاع بهینه سقوط بسته ها و محصولات کشاورزی به کمک سیستم جرم- فنر
استخراج روغن کنجد با آب به روش سنتی و عوامل مؤثر بر آن
بررسی اثر زمان تماس و غلظت متفاوت نانوذرات نقره بر روی ضریب توزیع نقره از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/نقره به مشابهات مواد غذایی
بررسی عوامل موثر بر واردات چای ایران (با اعمال سیاست وضع تعرفه واردات)
بررسی اثر حلال هیدروالکلی و اولتراسوند بر محتوای فنولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره گل بیدمشک
مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن- رس بر کیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست فیبردار از طریق تعیین خواص شیمیایی
تغلیظ انجمادی عصاره آلبالو و پرتقال با استفاده از فرآیند شفاف سازی مدرن و مقایسه فرآیند تغلیظ انجمادی با فرآیند تغلیظ حرارتی
بررسی پارامترهای مؤثر در خشک کردن سیر به روش ترکیبی هوای داغ مایکروویو با استفاده از پیش تیمار اسمزی کلرید سدیم- ساکارز
بررسی سینتیک خشک کردن قارچ دکمه ای سفید با روش بخار فوق داغ
بررسی و تعیین شرایط بهینه در فرآیند خشک کردن با مایکروویو میوه به آنزیم بری شده
تکنیک های نوین برای افزایش shelf-life گوشتهای بسته بندی
تأثیر زنجبیل بعنوان جایگزین طبیعی در افزایش ماندگاری کلوچه
تاثیر عصار پرسیایشان بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و پایداری روغن آفتابگردان
بررسی فرآیند تولید جایگزین های چربی شیر انسان از طریق اینتراستریفیکاسیون آنزیمی
بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
بررسی اثر آبگیری اسمزی و خشک کردن تکمیلی بر خواص ارگانولیپتیکی قارچ دکمه ای (Agraicus Bisporus)
تهینه و ارزیابی فیلم های زیست ناانو کامپوزیت بر پایه ژلاتین ماهی تقویت شده با نانوذرات کیتوسان
بررسی اثر افزودن پودر شیرخشک کم چرب و پرچرب بر ویژگی های کیفی و حسی نان همبرگر
سم زدایی اکراتوکسین A به روش های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی
Evaluation of antioxidant activity and the extraction way of plants extracts
بررسی تدثیر ماهی بر کیفیت کراکرهای غنی شده با ماهی
استفاده از نانوالیاف خوراکی در رهایش کنترل شده ترکیبات غذایی: تولید و ویزگی های فیزیکی
تأثیر افزودن شیره انگور بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی
تاثیر موج دهی با امواج فراصوت در حمام آب نمک بر خشک شدن مغز بادام
عمر ماندگاری میگوی تیمار شده با پوشش کیتوسان- ژلاتین در یخچال
تحلیل و بررسی مدل های خشک کردن لایه های نازک پرتقال خونی رقم مورو
بررسی اثر نانو (SiO(2 بر خواص مکانیکی فیلم تجدیدپذیر SSPS
عملکرد اسانس آویشن به همراه نگهدارنده های سرمایی بر ویژگی های کیفی خمیر مرغ در طول دوره نگهداری در انجماد
بررسی سینتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت
اثرروش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی، توکوفرولی و خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ کاسنی
نوآوری های صنعت بسته بندی با رویکرد ایمنی مواد غذایی
اندازه گیری خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پوست پرتقال والنسیا با روش های مختلف
بررسی مکانیسم انتقال جرم در فرآیند آبگیری اسمزی مواد غذایی
اندازه گیری نیتریت در سوسیس های عرضه شده در شهرستان همدان
کمک به بررسی مشکلات ایمنی مواد غذایی توسط مدل های کلی زنجیره های تامین غذایی
بررسی موانع توسعه کشاورزی ارگانیک و راهکارهای بهبود آن
بررسی زنجیره تولید، توزیع و مصرف با تأکید بر چالش ها و راهکارها (مطالعه موردی: زعفران)
بررسی نسبت طویل شدن دانه بعد از پخت در لاین های امیدبخش برنج
بررسی درصد آمیلوز و برخی صفات مربوط به کیفیت پخت در لاینهای امید بخش برنج
مروری بر انتقال جرم وحرارت در پخت کیک و گوشت
کاربرد اولتراسوند در استخراج روغن
پپتیدهای بیواکتیو و کاربردهای آن
بررسی راه های شکل گیری اکریل آمید در مواد غذایی و چگونگی پیشگری از آن
بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره سبوس برنج با حلالهای الکلی و هیدروالکلی به روش غرقابی و اولتراسوند
بررسی مکانیسم مهاجرت نمک در پنیر سفید ایرانی تولید شده به روش فراپالایش
کاربرد امواج فراصوت به عنوان یک روش غیر حرارتی در فراوری و ارزیابی مواد غذایی
کیتوزان پلی ساکاریدی با بار مثبت وکاربردهای آن در صنایع غذایی
مروری بر فناوری غیرحراتی ازن و کاربردهای آن در صنایع غذایی
نگرشی بر انواع و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها
راههای جلوگیری از آفلاتوکسین در ذرت
بررسی اثر پیش تیمارهای آب داغ، بخار آب و اسید سیتریک بر خواص کیفی برش های میوه به
مضرات مهاجرت مواد بسته بندی به ماده غذایی
تاثیر میدان الکتریکی پالسی بر راندمان استخراج
غذاهای حلال
تاثیر پیش تیمار حمام فراصوت بر نرخ خشک شدن لیمو ترش
تأثیر موج دهی تا امواج فراصوت در حمام آب مقطر تر خشک شذن پسته
تاثیر فشار هیدرواستاتیکی بالا بر فرایند اکسیداسیون چربی
تاثیر فناوری مایکروویو بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی انواع نشاسته
کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی میوه زردآلود در طی دوره انبارمانی با تیمار اسانس گیاه نعناع
نگاهی اجمالی بر آلاینده دی اکسین در مواد غذایی و روش های کنترل آن در زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره
امنیت غذایی: وضعیت کنونی و نیازهای آینده
اثر آنتی اکسیدانهای طبیعی در پایداری اکسیداتیو روغن های خوراکی
استخراج لیکوپن از ضایعات صنعتی گوجه فرنگی
مدلسازی ایزوترم جذب تعادلی و بررسی اثر نانوخاک رس بر فیلم تجدیدپذیر SSPS
ارزیابی فعالیت بیو کنترلی قارچ تریکودرما هارزیانوم بر روی آلترناریا آلترناتادر میوه سیب پس از برداشت
بزرسی اثز ضد قارچی عصاره سیز بز روی قارچ های شایع در آرد گندم
اصول فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا و تأثیر آن بر ترکیبات و ویژگی های مواد غذایی
کاربرد و عوامل مؤثر بر استخراج با آب مادون بحرانی
اثر مقایسه ای روش های استخراج در ارزیابی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه ولیک قرمز
پروبیوتیک ها و ا همیت مصرف آنها
مهاجرت مونومرها از پلی مرهای بسته بندی به ماده غذایی
مقایسه کیفیت ژلاتین تهیه شده از منابع مختلف حیوانی
مکانیسم عمل و کاربرد فرآیندهای فشاربالا در صنایع غذایی
گرمایش مقاومتی با Ohmic Heating
تکنولوژی تولید قهوه و فرآورده های جانبی آن
مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات
بررسی کاربردها، مزایا و ایمنی فناوری نانو در صنعت غذا
بررسی نقش ارگانیسم های زنده درافزایش مدیریت ضایعات محصولات کشاورزی
بررسی اثر تیمارهای حلال های الکلی، هیدروالکلی و اولتراسوند بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره پالپ توت فرنگی
بررسی عوامل موثر در بهره وری زمان تولید خط نوشیدنی پگاه گیلان
مروری برخواص رئولوژی فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر طبیعی
مروری بر کاربرد و اثرات نانو ذرات نقره در حفظ کیفیت و ایمنی محصولات غذایی
بررسی اثر نانو ذره نقره و خاصیت ضد باکتریایی بر رشد باکتری اشرشیا کلی
کاربرد و اثرات نانو ذرات (نقره) در جهت افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی
کاربردهای پکتیناز در بخش تجاری: یک بررسی
آلوئه ورا به عنوان یکی از اجزای سلامتی بخش در محصولات غذایی
باقیمانده آنتی بیوتیک ها در فرآورده های دام و اثرات آن بر سلامت انسان
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و فنل کل دانه اسپند و مقایسه آن با میوه ازگیل و برگ گردو
هسته انگور و نقش آن در سلامتی انسان
اهمیت اسید سیتریک مونو هیدرات در کاهش رشد کپک آبنبات پسته ای با اجرای سیستم مدیریت ایمنی ISO22000:2005
بررسی ضریب توزیع نقره از نانوکامپوزیت پلی لاکتیک اسید/ نقره به اتانول
جلوگیری از قهوه ای شدن آنزیمی در میوه جات و سبزیجات بدون استفاده از فرآیند حرارتی
استفاده از ترکیبات آروما به منظور افزایش عمر ماندگاری و امنیت میوه جات کم فراوری شده
اثر ضد باکتریایی عصاره های تام ، آبی و الکلی سیر ارغوانی رشت و پوسته آن بر هشت پاتوژن مواد غذایی
خواص بیولوژیکی سیر (Allium sativum) و پیاز (Allium cepa)
بررسی اثر ریز ساختار آرد (میکرواکستراکچر) بر رنگ آن با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده
استفاده از فناوری نوین اولتراسوند به عنوان روشی کارآمد برای استخراج عصاره از شنبلیله و سنجش تاثیر آن بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی ، ضدسرطانی و تقویت سیستم ایمنی پپتیدهای زیست فعال استخراج شده از جلبکهای دریایی
روش های تولید پپتیدهای زیست فعال
بررسی کاربرد فراصوت بر کیفیت و زمان ماندگاری توتفرنگی و آبمیوه آن
بررسی آنتوسیانین ها به عنوان رنگ های طبیعی در صنعت غذا
Study of knowledge of Ahvaz female teachers about Osteoporosis risk factor during 2011
آنالیزهای دستگاهی در سنجش بیاتی فراورده های غلات
تأثیر فرآیند فشار بالا بر روی خواص کیفی محصولات لبنی
استویا و تأثیر آن بر روی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی فرآورده های لبنی
مقایسه اثر بسته بندی با فیلم نانوکامپوزیت پلی اتیلن-رس بر کیفیت و ماندگاری نان تست جو با نان تست فیبردار از طریق تعیین خواص حرارتی
تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین
بررسی شمارش کلی میکروارگانیسم ها در صنعت آرد
تأثیر گاز ازن بر روی نگهداری گندم
کاربرد آب زیر بحرانی در استخراج آنتی اکسیدان های گیاهی
بررسی اثر روش های استخراج (ماسراسیون و ماکروویو) بر استخراج ترکیبات فنلی گیاه آرتیشو
بررسی روش ماکروویو در استخراج ترکیبات فنلی گیاهان
کاربرد فراصوت توان پائین در پایش کیفیت و فرآوری محصولات غذایی
استویا ربادیانا برتونی یک شیرین کننده طبیعی
مروری بر ساختار فیلم های خوراکی و بررسی خصوصیات فیلم های کفیران و متیل سلولز
تهیه و ارزیابی ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی کفیران- متیل سلولز
مروری کلی بر روش های تشخیص سریع پاتوژن مواد غذایی
استفاده از فناوری مادون قرمز در فرآوری مواد غذایی
روغن های تک یاخته
مکانیسم خشک کردن کف پوشی
تأثیر روش های نگهداری بر روی خواص آنتی اکسیدانی
استفاده از ضایعات صنایع غذایی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پوست انار دو منطقه بهشهر و ساوه و اثر روش های استخراج بر آن
اثر پرتودهی در کنترل مایکوتوکسین ها و قارچ ها
عسل در ترازوی علم و دین
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی اسانس گل میخک به همراه پوشش خوراکی آلژینات و کربوکسی متیل سلولز بر روی نگهداری فیله ماهی فیتوفاگ در شرایط سرد
زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی
بررسی مکانیزم ازون و اثر آن بر شیمی روغن و تولید ازوئید
بررسی مکانیزم اشعه دهی و اثر آن در شیمی و فراوری روغن
اثر روش های مختلف استخراج بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره توت فرنگی
بررسی تاثیر روش های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات موثره عصاره های گیاهی
تفاوت سطح عدم امنیت غذایی در منابع روستایی گرگان
مروری بر فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه کرفس
ایمنی غذا با استفاده از تکنولوژی نانو و بررسی ویژگی های فیلم های تهیه شده از نانوبیوپلیمر نشاسته خاک رس در صنعت بسته بندی مواد غذایی
مدل انتقال حزارت میکروویو خانگی برای یک ماده غذایی در یک آون
بررسی اثر روش استخراج آنزیمی دانه های روغنی بر میزان استحصال و کیفیت روغن حاصله
تولید و بررسی ویژگی های قند سنتی مخصوص مناطق شمالی ایران و روش های بهبود فرایند آن
ضرورت، چالشها و مدیریت صنایع تبدیلی و نقش آن در کاهش ضایعات برنج
بررسی روش استخراج بر ترکیبات فنلی عصاره برگ قاصدک
کاربرد سیال فوق بحرانی در استخراج عصاره گیاهی
اثر استخراج اولتراسوند بر ترکیبات فنلی
کاربرد فرایند فشار بالا در روغن
بررسی سنسور اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی
اثر فزایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر روی ویژگی های پروتئین های غذایی
اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه شوید در پایدارسازی روغن کونولا
امولسیون های دوگانه
تاثیر تکنولوژی فشار بالا بر ساختارهای پروتئینی
فیلتراسیون غشائی
اشعه دهی مواد غذایی
تکنولوژی های جدید برای جداسازی پپتیدهای بیواکتیو
تاثیر امواج فراصوت بر ساختارهای پروتئینی
تهیه و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی متیل سلولز کتیرا
نشاسته مقاوم
ریزپوشانی و نقش آن در تغذیه
ریزپوشانی رنگ دهنده های طبیعی در مواد غذایی
کاربرد نانوکامپوزیت ها و نانو بیو کامپوزیت ها در بسته بنذی مواد غذایی
آنتی فعالیت روی بحرانی زیر، آب اولتراسوند، حلالی تیمارهای اثر بررسی ذخیره شرایط دو طی کانولا پایدارسازی روغن در سبز گوجه عصاره اکسیدانی
نقش فرآوری و بسته بندی در تأمین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی از طریق بسته بندی های هوشمند
اثر اتمسفر اصلاح شده بر ایمنی و کیفیت فرآورده های گوشتی
تأثیر فرآیندهای کمپوست و ورمی کمپوست بر پسماندهای غذایی و محصولات کشاورزی
فراورده های لبنی خشک شده: تولید و بهینه سازی
بررسی ویژگی های تغذیه ای روغن پالم و چربی شیر
کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی
کاربرد فرآیند اهمیت در گوشت
تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان
بررسی اثر استفاده از سیال فوق بحرانی بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه باریجه در مقایسه با استفاده از روش های سنتی
تأثیر عصاره بهار نارنج بر پروفایل اسیدهای چرب روغن ذرت در حین فرایند اکسیداسیون
تاثیرات میکروارگانیسم های پروبیوتیک در فراورده های فراسودمند لبنی
برآورد منافع اقتصادی از دست رفته ناشی از ضایعات محصولات کشاورزی
کاربرد حسگرها و نشانگرها در بسته بندی های هوشمند مواد غذایی
نانوکامپوزیت ها در بسته بندی های نوین مواد غذایی
استفاده از افزودنی های مناسب در بهبود نان های بدون گلوتن
تولید فرآورده های غله ای بدون گلوتن
کیفیت ایمنی غذاهای رژیمی بدون گلوتن
بررسی اثر تیمارهای استخراج حلال، اولتراسوند و ماکروویو برخصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره هویج (Daucus Carota)
Green synthesized silver nanoparticles using watermelon juice catalyzed flow-injection Chemiluminescence system for sensitive determination of quercetin in honey samples
کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در نگهداری مواد غذایی
بررسی تدثیر فناوری پالس نوری در غیر فعال کردن میکروب ها در مواد غذایی
بررسی انتقال جرم و مکانیسم خشک شدن مواد غذایی توسط امواج فراصوت
بررسی تدثیر اندازه و ارتفاع توده میوه بر آسیب های کیوی در ارتعاشات شبیه سازی شده حمل و نقل جاده ای
بررسی روش های نوین نگهداری و فرآوری مواد غذایی (میدان الکتریکی پالسی، پرتودهی، جاذب اکسیژن، امواج فراصوت)
مروری بر عوامل مؤثر و روش های اندازه گیری آسیب های مکانیکی میوه در حمل و نقل جاده ای
نقش فیلم ها و پوشش های خوراکی در ایمنی مواد غذایی
مروری بر استفاده از پوشش های خوراکی و زیست تخریب پذیر در راستای حفظ کیفیت میوه و سبزیجات
بررسی خواص و کاربرد صمغ ها در صنایع غذایی
کاربرد گوجه فرنگی در صنایع غذایی و استفاده از پوشش های پلی ساکاریدی در جهت افزایش عمر ماندگاری محصول
بررسی خواص آنتی اکسیدانی محصولات واکنش میلارد
ارتقای خواص کیفی ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و بررسی تأثیرات کاهش نمک بر آنها
کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی
کاهش کلیفرم، کپک و مخمر پنیر چدار اسلایس 300 گرمی با استفاده ازتغییرات گازی در بسته بندی MAP
بررسی کاهش آلودگی های زیست محیطی با استفاده بهینه از پسابهای کارخانجات لبنی (آب پنیر) در تولید پنیر مایسوست
بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر
بررسی روغن دانه گیاه بالنگو تحت تأثیر ماده سورفکتنت
تصفیه فاضلاب های صنعتی به روش لجن فعال با رشد چسبیده همراه با برگشت لجن (IFAS)
تأثیر ریزکپسوله کردن آمونیوم پلی فسفات روی بازدارندگی شعله، تجزیه حرارتی و ساختار کریستالی ترکیب پلی پروپیلن
مروری بر حضور افلاتوکسین M1 در شیرو روش های شیمیایی کاهش آن
اثر اولتراسوند بر تخریب مواد مغذی
کیفیت میکروبیولوژیک میگوهای ببری سیاه منجمد فرآوری شده در محل فرآوری ماهی ها (مروری)
مروری بر خصوصیات سلامتی بخش دارچین و کاربرد آن در صنایع غذایی
امنیت غذایی، مشکلات موجود و ارائه راه کارهای مناسب در جهت ارتقاء آن
بررسی اثر خشک کردن اسمزی با مایکرویو روی خصوصیات کیفی انجیر سیاه با پوشش کلریدسدیم و ساکاروز
ارزیابی حساسیت ارقام مختلف بادام به قارچ Aspergillus flavus آفلاتوکسین زا
بررسی توانائی حمل مولکولهای کوچک توسط بتالاکتوگلوبولین با استفاده از تکنیک پروتون NMR با هدف درون پوشانی ترکیبات زیست فعال
تلخی مرکبات وروش های تلخی زدایی آنها
مروری بر راهکارهای کاهش نمک در مواد غذایی
درآمدی بر مفهوم امنیت غذایی
تولید پروتئین هیدرولیز شده سویا با استفاده از آنزیم های سابتیلیسین و تریپسین
غنی سازی محصولات غله ای غیرنانی با استفاده از ضایعات کشاورزی حاوی ترکیبات پروتئینی و فیبری
اثر روش های مختلف استخراج (اولتراسوند و مایکروویو) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره برگ شاه توت (Moras Nigra L)
تأثیر عصاره برگ شاه توت حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت
روغن ضایعات میگو: منبعی ازکاروتنوئیدهای مقاوم در برابر اکسیداسیون
تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال
بهینه یابی بازیافت پروتئین از پساب کارخانه ی کنسرو ماهی تون با استفاده از پلی الکترولیت کیتوزان به عنوان یک منعقد کننده- لخته کننده
بهینه سازی کاهش کدورت بدست آمده از عملیات انعقاد- لخته سازی بازیافت پروتئین پساب کارخانه ی کنسرو ماهی تون با استفاده از روش سطح پاسخ
روشهای نوین برای تولید اتانول از ضایعات کشاورزی
خصوصیات شیمیایی و آنتی میکروبی روغن های اسانسی: مقایسه دو روش استخراج Hydrodistillation و Supercritical Co2
کاربرد میدان های مغناطیسی (Magnetic Fields) جهت بهبود کارایی هیدروژناسیون روغن های خوراکی
مروری بر اکسیداسیون لیپیدهای بافت حیوانی تحت فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HPP)
بررسی تاثیر افسودنی های گیاهی در بهینه سازی خصوصیات انواع پنیر
اثر دما و غلظت محلول در فرآیند خشک کردن اسمزی بر خواص فیزیکی قارچ دکمه ای (Agraicus Bisporus)
ارزیابی فعالیت ضد اکسایشی پوشش خوراکی کیتوزان روی بادام زمینی خام بدون غلاف طی دوره نگهداری
بررسی مکانیسم فراصوت و کاربرد آن در تصفیه روغنهای خوراکی
بررسی مکانیسم میدان الکتریکی پالسی و کاربرد آن در صنعت روغن نباتی
بررسی اثر فرآیند تقطیر اسمزی و حرارتی بر ابقا اسید آسکوربیک و شاخص رنگ کنسانتره نارنج
کاربزد نانوبیوسنسورها در صنعت بسته بندی
کاربرد بسته بندی فعال در صنایع غذایی
بررسی خواص رئولوژی خرمالو تحت بارگذاری
شناسایی و اولویت بندی بازار هدف برای صادرات آب میوه ایران
تاثیر پیش تیمار اسیدی با اسید سیتریک و استارتر ترموفیل بر میزان تغییرات کلسیم و pH
مطالعه خصوصیات شیمیایی و رئولوژیکی پنیر پیتزای پروسس به روش اسیدی کردن مستقیم و استارتر ترموفیل
ایمنی غذایی
کاربرد بوشش خوراکی کتیرا و عصاره شیرین بیان در افزایش زمان ماندگاری و کیفیت گوشت تازه مرغ
Application of ZnO/CNTs Nanocomposite Ionic Liquid Paste Electrode as a Sensitive Voltammetric Sensorfor Determination of Ascorbic Acid in Food Samples
تکنولوژی های غیر مخرب در صنایع پس از برداشت محصولات کشاورزی
مقایسه عملکرد آزمون شیمیایی و آکوستیک در سنجش خواص بافتی میوه کیوی
مروری بر کاهش مصرف نیتریت و نیترات در فراورده های گوشتی
پروبیوتیک ها و نقش آنها
استفاده اس فناوری نانو و نانو حسگرها در امنیت غذایی
کاهش ضایعات کشاورزی و نقش صنایع تبدیلی در آن
ارگانوژل ها و کاربرد آنها در صنایع غذایی
چالشهای تکنولوژیکی حذف گلوتن از نان و ماکارونی و راهکارهای غلبه بر آن
اهمیت تاثیر دستورالعملهای بنیادی در تولید محصولات پروبیوتیک عملگرا با قابلیت مصرف
غنی ساسی آرد گندم با دانه تاج خروس
بسته بندی نوین با استفاده از تکنولوژی نانو
مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان
مروری بر اثر فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا بر غیر فعال سازی آنزیم پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز در صنعت غذا
مروری بر اثر فرایند اولتراسوند بر آنزیم پراکسیداز و دکستراناز در صنایع غذایی
خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط
تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط
بررسی نوسانات قیمت جو دامی در بورس کالایی ایران با استفاده از الگوهای ARIMA و هارمونیک
معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی
بررسی نوسانات قیمت جو دامی در بورس کالایی ایران با استفاده از الگوهای ARIMA و GARCH
بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی بزگ گیاه بادرنجبویه علیه دو سویه باکتری عامل فساد مواد غذایی
سلامت جسم و روان و تأثیر متقابل آن دو بر یکدیگر از منظر قرآن و عترت
بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس حاصل از برگ و اندام هوایی گیاه کاکوتی Ziziphora Lamiaceae
بررسی اثرات فرآیندهای ترکیبی HHP-DPCD ، HHP- Thermal process و HHP-OD بر روی آنزیم های PPO ، POD و PME
بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن، پاستوریزاسیون و فشارهیدرواستاتیکی بالا بر ماندگاری آسکوربیک اسید در مواد غذایی