آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 155تعداد صفحات کتابچه مقالات: 428
تعداد نمایش مقالات: 153435
اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۶ آذر ۱۳۹۴ توسط ،مركز اطلاعات علمي جهاد دانشگاهي و شركت دانش بنيان پژوهشگران فن آور برنا در شهر بابلسر برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران
بررسی تأثیر غنی سازی شیر بر تولید اگزوپلیساکارید توسط استارتر های تجاری ماست ساده کم چرب
اثرکیتوزان غنی شده با عصاره سیر بر روی شاخص پراکساید و تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور سرگنده در دمای 4 درجه سانتیگراد
جداسازی ترکیبات آنتی اکسیدانی عصاره اتیل استات جلبک سبز Enteromorpha intestinalis با استفاده ازکروماتوگرافی لایه نازک
تهیه تولید نوشیدنی فراسودمند شیر، آلوئورا با استفاده ازعسل و استویا
مروری بر ترکیبات و خواص آلوئه ورا، عسل و استویا درتولید نوشیدنی فرا سودمند
بررسی تأثیر نوع بیوپلیمر، ویژگیهای امولسیون و شرایط خشک کردن در خشک کن پاششی برراندمان ریزپوشانی
بررسی متغیرهای تولید امولسیون بر اندازه قطرات، اندیس کرمی شدن، ویسکوزیته و رنگ امولسیونهای تولید شده از لیکوپن و پروتئین آب پنیر
اثر روشهای استخراج بر ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه تاتوره در پایدار سازی روغن سویا
اثرات آنتی اکسیدانی عصاره گیاه تاتوره
تعیین وجود بافتهای غیر مجاز به روش هیستولوژیکی در انواع سوسیس و کالباس عرضه شده در شهرهای تبریز و خوی و ارتباط آن با فرمولاسیون فرآورده در سال1394-1393
بررسی خصوصیات حسی محصولات لبنی با استفاده از آب پنیر
میکروکپسوله کردن (ریزپوشانی) در صنایع غذایی
اندازه گیری سرب و کادمیوم در روغن زیتون ایرانی و خارجی در فرمهای بدون طعم و طعم دارشده توسط فلفل قرمز
بررسی کیفی نسبت مغز به پوسته و خواص ارگانولپتیکی کیک فاقد گلوتن تهیه شده از آرد نخود و برنج
انکپسولاسیون و کاربرد آن در سلولهای زنده پرو بیوتیک
معرفی روغن بنه به عنوان منبع غذایی جدید در ایران
نقش ضدعفونی و تصفیه آب در سرطان زایی آب آشامیدنی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا
تأثیر استفاده از صمغ بومی اسفرزه و کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری قارچ دکمه ای
اثر ترکیبی پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و صمغ دانه اسفرزه بر انبارمانی قارچ دکمه ای
تولید و بقای زیستی میکروارگانیسمهای پروبیوتیک در محصولات لبنی
تهیه ایزوله پروتئین لوبیا عروس و تعیین میزان ترکیبات شیمیایی آن
بررسی برخی خواص عملکردی ایزوله پروتئین لوبیا عروس
اندازه گیری نیترات در میوهی تازه گلابی و کمپوتهای گلابی عرضه شده در فروشگاههای شهر تهران
بررسی رویکردهای بسته بندی در صنعت چای
مطالعه اثر مخمرهای مایه کفیر دبارومایسس هانسنی و کلایورومایسس مارکسیانس برروی کاهش میزان سم آفلاتوکسین M1 در شیر گاو
بررسی استفاده از پرلیت و زئولیت در مقوای بستر بر عملکرد جوجههای گوشتی
استفاده از باکتریهای لاکتیکی تولید کننده دی استیل برای تولید فرآوردههایی با طعم کره ای
ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه ریحان
اثر روشهای استخراج بر ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره دانه آنیسون در پایدار سازی روغن سویا
مکانیسم آنتی اکسیدان بر اکسیداسیون روغنها
اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه درمنه در مدت زمان نگهداری فیله گوشت
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر روی اعداد پراکساید وتیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور سرگنده
تأثیر پوشش کیتوزان غنی شده با غلظتهای مختلف عصاره رزماری بر روی بار میکروبی فیله ماهی کپور سرگنده
حذف کلسترول از چربیها و محصولات لبنی
تعیین خواص مکانیکی دانه پسته رقم عباسعلی
فناوریهای نگهداری گوشت مقاله مروری
بررسی تأثیر هیدروکلوئیدهای گوار و کربوکسیل متیل سلولز بر بیاتی نان تافتون
اندازه گیری ترکیبات تام فنولی و فلاونوییدها در آبمیوههای صنعتی
اندازه گیری نگهدارنده ناتامایسین، بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم در پنیر با استفاده از دستگاه HPLC-UV
کاربرد آب الکترولیز شده در ضد عفونی کردن مواد غذایی
تأثیر استویا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بستنی سنتی
تأثیر استفاده از استویا بر امتیاز ارزیابی حسی شامل بافت و طعم در بستنی سنتی
تأثیر استویا بر میزان هوادهی و ویسکوزیته مخلوط بستنی
تهیه ژلاتین هیدرولیز شده از پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) و بررسی خاصیت ضداکسیدانی آن با روش ارزیابی قدرت کاهندگی
بررسی تأثیر گیاه متکا و پوشش کیتوزان بر روی فیله مرغ در شرایط نگهدا ری سرد
اهمیت و ارزش تغذیه ای پروتئین حاصل از فیله مرغ
بررسی منابع مختلف کربوهیدرات جیره روی ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
بررسی تأثیر منابع مختلف کربوهیدرات جیره بر عملکرد رشد در بچه ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio
اهمیت تولید رنگدانه های طبیعی توسط میکرواورگانیزمها و کاربرد آن در صنایع غذایی
تولید پروتیئن هیدرولیز شده از ماهی کیلکا Clupeonella cultriventris caspia با استفاده از آنزیم آلکالاز و بررسی خواص آنتی اکسیدانی بوسیله آزمون FRAP
تولید پروتیئن هیدرولیز شده از ماهی کیلکا Clupeonella cultriventris caspia با استفاده از آنزیم آلکالاز و بررسی خواص آنتی اکسیدانی بوسیله آزمون DPPH
بررسی اثر ضد باکتریایی دو غلظت یخ زیست فعال اسانس زنجبیلZingiber officinale بر روی گوشت چرخ شده ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss
مقایسه تأثیر اسانس آویشن کوهی به تنهایی و ترکیب با نایسین برسالمونلا تیفی موریوم درهمبرگر
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی افزودن نمکهای کلسیم به ماست
اثر ضدباکتریایی نانوذرات اکسید منیزیم برعلیه لیستریا مونوسیتوژنز
اثر شرایط انبارمانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی دمنوش نعنا
بررسی عملکرد فناوری امواج فراصوت و کاربرد آن در صنایع غذایی
خشک کردن مواد غذایی به روش پاششی
محصولات غذایی پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
نانو بیوسنسورها و کاربرد آن در صنایع بیوتکنولوژی
یافته های نوین غذاهای پروبیوتیک و پربیوتیک خانگی
افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست
بررسی تیوباربیتوریک اسید اسانسهای زیره سیاه و ریحان در روغن سویا
بررسی خاصیت مهار رادیکال آزاد DPPH اسانسهای زیره سیاه و ریحان
بررسی خاصیت احیا کنندگی اسانسهای زیره سیاه و ریحان
بررسی پراکسید اسانسهای زیره سیاه و ریحان در روغن سویا
بررسی ترکیبات شیمیایی خاکشیر شیرین و خاکشیر تلخ و امکان تولید نوشیدنی بر پایه خاکشیرشیرین با استفاده از تکنولوژی ژلهای مایع
استفاده از پوشش صمغ زانتان به منظورکاهش محتوی روغن در برشهای بادمجان سرخ شده به روش عمیق
اثر پیش تیمارآبگیری اسمزی بر کاهش محتوی روغن برشهای بادمجان در فرآیند سرخ کردن عمیق
بررسی اثر پوششهای خوراکی بر عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)
تأثیر فرمولاسیون بر پروفایل اسیدهای چرب، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن قنادی
مقایسه عملکرد هیدروکلوئید اسفرزه با هیدروکلوئید صنعتی کربوکسی متیل سلولز در تولیدخلال سیب زمینی کم چرب
میکروامولسیون به عنوان نانوراکتور در تولید نانو ذرات پکتین
بررسی پارامترهای فیزیکی ماست هم زده حاوی کنسانتره شاه توت
بررسی اثر ویژگیهای میکروبی ماست هم زده حاوی کنسانتره شاه توت
بررسی پارامترهای فیزیکی ماست هم زده حاوی کنسانتره تمشک
بررسی پارامترهای میکروبی و حسی ماست هم زده حاوی کنسانتره تمشک
استخراج اسانسهای گیاهی به روش سیال فوق بحرانی
بررسی استفاده ازآنتی اکسیدان های گیاهی در فراوردههای گوشتی
بررسی خاصیت آنتی باکتریال برخی باکتریهای اسید لاکتیک بر روی گونه لیستریا جدا شده ازسالاد رستوران ها و فست فودها
اثر عصاره های مختلف علف مورچه بر مهار رادیکال های آزادDPPH
پتانسیل قدرت احیا کنندگی آهن(III) عصاره های مختلف گیاه علف مورچه
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی کل عصاره های مختلف گیاه علف مورچه
ارزیابی تاثیر عصاره اتانولی گیاه علف مورچه بر عدد پراکسید روغن سویا
بررسی تاثیر عصاره اتانولی گیاه علف مورچه بر عدد تیوباربیتوریک اسید روغن سویا
بررسی اثر صمغ کتیرا برمیزان چسبندگی و خواص کیفی پودر سوخاری
بررسی اثرات مالتودکسترین بر میزان چسبندگی، جذب روغن و رنگ قارچ سوخاری شده
اثر افزودن آب کرفس بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وخواص کیفی نوشیدنی تولیدی
اهمیت و کاربرد پودر ریزجلبک اسپیرولینا در فرمولاسیون ماست
ارزیابی ظرفیت آنتی اکسیدانی اسانس های خوراکی مرزه و ترخون
بررسی شاخصهای فعالیت آبی و رطوبت مغز و پوسته در نگهداری کیک فاقد گلوتن تهیه شده از آرد نخود و برنج
در آمدی بر عوامل ضد میکروبی طبیعی و عملکرد آن ها
اثر همزدن بر تک فاز ماندن دوغ گرمادیده بدون گاز
شیر سویای با طعم زعفران: نوشیدنی سلامتی بخش بر پایه سویا
اثر عوامل مختلف بر خشک کردن اسمزی مواد غذایی
بررسی اثر نسبت کربن به نیتروژن C/N بر میزان پایداری و بلوغ کمپوست حاصل از ضایعات مواد غذایی و کشاورزی
تجزیه سریع ضایعات مواد غذایی به روش هوازی، ترموفیلیک در حالت دینامیک پیوسته
غذای فراسودمند و پروبیوتیک
ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا
بررسی جنبه های مختلف بسته بندی کره
ارزیابی اثر زمان تخمیر، تغییرات pH و نشاسته کاساوا بر خواص کیفی ماست
مطالعه اثر کیلیتسازی سیتریک اسید در کاهش مقدار سرب و کادمیوم درآبمیوههای پاکتی آب پرتقال، انبه، استوایی، آلبالو و انگور با استفاده از دستگاه جذب اتمی
نقش ریزجلبک اسپیرولینا در تولید آنتی بادی
شیر سویا: نوشیدنی فراسودمند
تأثیر صمغ دانه اسفرزه و اینولین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب طی زمان نگهداری
بررسی مهمترین جنبه های تولید و تضمین کیفیت پودر ریزجلبک اسپیرولینا
تعیین برخی خواص فیزیکی دانه پسته رقم عباسعلی دامغان
مقایسه برخی ویژگیهای شیمیایی دانه سه رقم کنجد کشت شده در ایران
تاثیر دما و زمان استخراج برمیزان بازده تولید و فعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز(انترومورفا اینتستینالیس)
تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی محصولات غذایی به خصوص فرآورده های لبنی پروبیوتیک
تهیه و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریب پذیرگلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا
بررسی اثر اسانس نعنا بر خواص مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های بر پایه گلوتن گندم و ایزوله پروتئین سویا حاوی اسانس نعنا
غذاهای فراسودمند: پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک
بررسی اثر میکروانکپسولاسیون در بقای پروبیوتیک ها
جایگزینی ساکاروز با شیره خرما و انگور در فرمولاسیون حلوا ارده سنتی
اهمیت و نقش فیلم ها و پوشش های خوراکی در ایمنی مواد غذایی
اثر دمای گرمخانه گذاری، زمان تخمیر و افزودن نشاسته ذرت بر خواص کیفی ماست
اثرات آنتی باکتریال سویه های مختلف لاکتوباسیلوس بر روی باکتری پاتوژن سالمونلا انتریکا
بررسی اثر پایداری اکسیداتیو عصاره حاصل از میوه (به) روی کره محلی به منظور تولیدمحصول فراسودمند لبنی
تاثیر سطوح مختلف عصاره برگ زیتون بر میزان Ph فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری
اثر عصاره برگ زیتون بر عدد تیوباربیتوریک اسید فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری
تاثیر عصاره برگ زیتون برTVB-N فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال
ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره برگ زیتون بر فیله ماهی کپور نقره ای
تاثیر عصاره برگ زیتون بر تراکم باکتری های سرمادوست PTC فیله ماهی کپور نقره ای در طول دوره نگهداری در دمای یخچال
ارزیابی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی،میکروبی، حسی و ویسکوزیته ماست کم چرب هم زده طی زمان نگهداری
استخراج و اندازه گیری میزان آکریلآمید موجود در نان تست ایرانی
بررسی اثر پوشش های خوراکی (کیتوزان و متابی سولفیت سدیم) و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر میزان ویتامین ث و راندمان سرخ کردن سیب زمینی برش خورده تازه
فرایند تولید سالامی و بررسی اثر هردل ها در بهبود کیفیت سالامی
تجزیه سم آفلاتوکسین توسط میکروارگانیسم های تجزیه کننده به روش بیوتکنولوژیک
تولید آمینو اسید به روش بیوتکنولوژی
فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و الکلی برگ میخک
بررسی توان عصاره و اسانس برگ میخک در مهار رادیکال های آزادDPPH
اثر روش های مختلف فرآیند تولید اسانس برگ میخک بر فعالیت ضد میکروبی
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره های آبی و الکلی برگ میخک
انواع بیوکاتالیستهای نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی
کاربرد باکتریهای سختدوست در بیوتکنولوژی
بررسی فعالیت ضد رادیکالی اسانس و عصاره آویشن باغی و مقایسه آن باBHT به روش 2 و -2 دی فنیل 1 – پیکریل هیدرازیل
تأثیر هیدروکلوئیدهای مختلف بر خواص کیفی خامه کم چرب
راهکارهای جلوگیری ازآلودگی شیر طی دوشش و قبل از آن
بررسی اثر اسید آسکوربیک،کلرید کلسیم و اسیدسیتریک همراه با پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا و عصاره گزنه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر نگهداری قارچ دکمه ای Agaricus Bisporus
بررسی تأثیر دمای انکوباسیون بر تولید اگزوپلیساکارید توسط استارتر های تجاری ماست ساده کم چرب
استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی جلبک سبز Enteromorpha intestinalis با استفاده از حلالهای مختلف
بررسی خواص حسی و میکروبی کفیر
ارزیابی خواص ضد باکتریایی فیلم زیستفعال نانوکامپوزیتی نانوکیتوزان/ موسیلاژ دانه به حاوی اسانس میخک
تأثیر اسانس آویشن کوهی برسالمونلا تیفی موریوم در همبرگر
تولید و بهینه سازی ماست سین بیوتیک غنی شده با ویتامینD3 به روش سطح پاسخ
مطالعه اثرات عصاره آبی سماق بر خصوصیات میکروبی، حسی و زمان ماندگاری همبرگر
استفاده از پیش تیمار مایکروویو به منظورکاهش جذب روغن در فرآیند سرخ کردن بادمجان
مطالعه تغییرات ویژگیهای شیمیایی پنیر سفید ایرانی تولید شده از شیر بز در طول دوره رسیدن
بررسی روند فساد اکسایشی فیله ماهی حاوی اسانسهای مرزه و ترخون طی دوره نگهداری
اثر پوشش ژل آلوئه ورا به همراه عصاره گیاه گزنه بر روی عمر نگهداری قارچ خوراکی دکمه ای در شرایط سرد
تولید و بهینه سازی نوشیدنی فراسودمند بر پایه کنسانتره کشمش، استویا و عسل
تأثیر میزان نسبت حلال و میزان اسیدیته محیط استخراج پلیساکاریدها برمیزان بازده تولید وفعالیت آنتیاکسیدانی پلیساکاریدهای استخراج شده از جلبک سبز (انترومورفا اینتستینالیس)
مقایسه تأثیر اسانس و عصاره آویشن باغی بر پایداری اکسیداتیو فیله پیش پخته و منجمد ماهی