همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد، اردیبهشت ماه 97

همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد

National Conference on bee products from the perspective of biology, health and economics

پوستر همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد

همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط دانشگاه اصفهان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد مراجعه فرمایید.


در راستای ارتقای دانش و پژوهش و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزشمند ملی در عرصه فرآورده‌های زنبور عسل، همایش ملی فرآورده‌های زنبور عسل از منظر زیست‌شناسی، سلامت و اقتصاد، در روزهای 5 و 6 اردیبهشت‌ماه 1397 با مشارکت دانشمندان و محققان، نهادهای اجرایی و فعالین بخش خصوصی در دانشگاه اصفهان همراه با برنامه‌های جنبی (نشست‌های تخصصی، جشنواره ارائه محصولات و آموزش استفاده از فرآورده‌های زنبور عسل)، برگزار می‌شود. از عموم اندیشمندان، پژوهشگران، استادان دانشگاه‌ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صاحبان دانش، تجربه و حرف مرتبط با فرآورده‌های زنبور عسل دعوت می‌شود در این همایش شرکت نمایند و به ارتقاء دانش، پژوهش، اشتغال و بهره‌وری این عرصه استراتژیک کمک نمایند.

محورهای همایش


 -1 زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست

    1-1) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات

    2-1) بوم‌شناسی زنبور عسل

    3-1) زنبور عسل و حفظ محیط زیست

    4-1) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی

-2  زیست‌شناسی زنبور عسل

     1-2) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی

    2-2) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل

    3-2) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل

-3  زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن

    1-3) زنبور عسل از منظر قرآن کریم

    2-3) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان

    3-3) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری

     4-3) آموزه‌های زندگی زنبور عسل

-4  فرآورده‌های متنوع زنبور عسل و بهره‌گیری از آن‌ها:   

      دیروز، امروز و چشم‌انداز آینده

    1-4) عسل

    2-4) ژل رویال 

    3-4) زهر زنبور عسل

    4-4) بره موم

    5-4) موم

    6-4) گرده گل

    7-4) سایر موارد

 -5  عسل و صنایع غذایی   

     1-5) استانداردهای عسل طبیعی 

     2-5) شیوه‌های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی

     3-5) کاربردهای عسل در صنایع

     4-5) باقیمانده سموم و داروها در فرآورده های زنبور عسل

 -6  فراورده‌های زنبور عسل و سلامت

     1-6) عسل در پیشگیری

     2-6) عسل در درمان بیماری‌ها

     3-6) استفاده از سایر فرآورده‌های زنبور عسل در پیشگیری و  درمان

     4-6) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآورده‌های زنبور  

            عسل

     5-6) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی        

-7  اقتصاد و تجارت فرآورده‌های زنبور عسل

     1-7) ارزش اقتصادی و اشتغال‌زایی زنبورداری در ایران

     2-7) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالش‌ها و               

             راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری 

    3-7) اقتصاد مقاومتی

     4-7) صادرات

     5-7) نشان تجاری (برندسازی)

     6-7) مدیریت بازار

 -8  روش های تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل

     1-8) روش های استخراج

     2-8) روش های فرآوری

     3-8) روش های بسته بندی و عرضه محصول 

     4-8) روش های ماندگاری

 -9  پرورش و بیماری‌های زنبورعسل

     1-9) وضعیت پرورش زنبورعسل در ایران،چالش ها،فرصت ها 

             و چشم‌انداز آینده آن

      2-9) بیماری‌های زنبورعسل در ایران( ویروسی ، باکتریایی و انگلی) 

      3-9) عوارض اقتصادی و زیستی بیماری های زنبور عسل در ایران

 -10  سایر محورهای مرتبط  



مقالات پذیرش شده در همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد