آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 125تعداد صفحات کتابچه مقالات: 552
تعداد نمایش مقالات: 237643
همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد
همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط دانشگاه اصفهان، در شهر اصفهان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در همایش ملی فرآورده های زنبور عسل از منظر زیست شناسی،سلامت و اقتصاد
تولید پروتئین نوترکیب فسفولیپاز A2 زهر زنبور عسل ( آپیس ملیفرا )
تولید رده سلولی پایدار جهت بیان ژن فسفولیپاز A2 زهر زنبور عسل ( آپیس ملیفرا )
علل کاهش جمعیت کندوهای زنبورعسل ( Apis mellifera L. ) در ایران در سال های اخیر و روش های مقابله با آنها
زنبورعسل داروساز کوچک طبیعت
ارزیابی مقایسه ای اثرات ضد میکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتانولی برموم و اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس ارئوس و اشریشیاکلی O157:H7
بررسی اثرات ضد باکتریایی و سمیت چهار بره موم جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران
بررسی کیفیت ژل رویال مناطق مختلف با اندازه گیری 10 -هیدروکسی 2 -دسنوئیک اسید با استفاده از کروماتوگرافی مایع ( HPLC )
بررسی خصوصیات شیمیایی عسل طبیعی مناطق مختلف با گونه های گیاهی متفاوت
استفاده از زنبورعسل بعنوان یک مدل حیوانی در مطالعات زیستی -عصبی اعتیاد بعنوان یک ردیاب دارویی
بررسی برخی عناصر سنگین در عسل استان مازندران ( مطالعه موردی : شهرستان بابل)
بررسی فعالیت ضد میکروبی عسل طبیعی و اثرات آن بر عفونت های ناشی از باکتری های بیماری زا
مقایسه ژل تیمول، منتول، اسانس اکالیپتوس و آویشن با آپیستان در کنترل بهاره کنه واروا
مقایسه کارایی ژل فرموله شده تیمول با نوار آپیستان در کنترل پاییزه کنه واروا زنبورعسل
نقش عسل در پیشگیری و کنترل بیماری پوسیدگی دندان
شیوه های جدید برای کنترل کیفی و شناسایی عسل طبیعی
اهمیت تغذیه ای عسل و مخاطرات ناشی از سندروم بوتولیسم آن در اطفال
بررسی خواص درمانی بره موم حاصله از کندوی زنبور عسل و اهمیت آن در پزشکی
کاربرد گرده گل حاصله از کندو در پزشکی ازجهت و پیشگیری و درمان بیماری ها
تاثیر شرایط محیطی بر کیفیت عسل و اهمیت بسته بندی مناسب بر ماندگاری مواد غذایی و دارویی
بررسی اثر جایگزینی ساکاروز با عسل در محصولات غذایی و اثر مفید تغذیه های آن درکاهش وزن
نقش میکروبها در زندگی زنبور عسل و نقش آنتی بیوتیک بر آنها
کاربرد عسل حاصله از گیاه اکیناسه جهت ترمیم زخم های جلدی و سوختگی
مقایسه روش های روتین کنترل کیفیت عسل با روش اندازه گیری اختلاف ایزوتوپ کربن پایدار 13 به 12 در قند و پروتین عسل
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های عرضه شده در شهر تبریز
بررسی اثر فرآوری و انبار داری بر میزان تغییرات pH ، دیاستاز و پرولین عسل گون
روش های حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری عسل
مطالعه تاثیر عسل بر ترمیم زخم های پوستی در انسان و حیوانات
مقاله مروری در مورد اثر بخشی عسل در درمان عفونتها
استفاده پزشکی از زهر زنبور عسل
بررسی دیدگاه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش در مورد تشخیص عسل طبیعی
بررسی محصولات زنبور عسل در درمان بیماری ها
بررسی دانش و نگرش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی گراش در مورد زنبور درمانی
تاثیرات ضد میکروبی عسل در درمان بیماری های عفونی
ارزیابی کیفیت برخی عسل های مصرفی در سطح شهر یزد از نظر درصد ساکارز
بررسی بسته بندی ها و شیوه های تبلیغاتی عسل در دنیا و مقایسه با بازاریابی عسل در ایران
امکان سنجی بکارگیری بسته بندی های هوشمند برای عرضه عسل در ایران
اثر ژل رویال بر روی ترمیم زخم پوستی موش
مطالعه ترکیبات بیوشیمیایی بره موم جنوب ایران
طراحی و ساخت دستگاه هوشمند زهر گیرزنبور عسل و تاثیر زهر گیری در دفع کنه واروا و سلامت کلونی
مروری بر فرآورده های حاصله از زنبور عسل در بازار دارویی ایران
تاثیر عسل بر سلامت دهان و دندان ها
تحلیل مولکولی اثرات ضد سرطان عسل: یک بررسی مروری
موم زنبور عسل جهت مصرف در صنایع آرایشی
فرآوری و نگهداری عسل
نقش تغذیه ای ترکیبات عسل در سلامت
زهر زنبور عسل
بررسی خواص ضدباکتریایی پروپولیس (بره موم)
ژل رویال
عسل جایگزینی مناسب برای ساکارز در صنعت غذا
شناسایی و معرفی گیاهان دارای پتانسیل تولید عسل های سمی
فنولوژی گیاهان دارویی توانمند در تامین شهد و گرده برای زنبورهای عسل
بررسی عسل از منظر قرآن کریم
اعجاز علمی قرآن در مورد خواص عسل
عسل، توصیه های پیامبر اسلام و نقش تغذیه ای آن در سلامت
بررسی تاثیر عسل بر کاهش وزن
بررسی امکان استفاده از اسید استیک و اسید اگزالیک در کنترل کنه واروآی زنبور عسل
بررسی تاثیر روش ها و سطوح مختلف تغذیه شربت شکر برتولید عسل و گرده در زنبور عسل
بررسی تاثیر روش ها و سطوح مختلف تغذیه شربت شکر بر پرورش نوزاد، رفتار عمومی و میزان آلودگی کنه وارووآ در زنبور عسل
گسترش واحدهاى پرورش زنبور عسل در جهت رونق اقتصاد خانوار در راستای تحقق اقتصاد مقاومتى ایل قشقایی
اثرات کرم و عصاره ی بره موم بر عفونت قارچی کاندیدا نسبت به داروهای شیمیایی موجود در بازار
مطالعه عسل در آیات، احادیث و روایات با مقایسه کاربردهای درمانی آن در طب
مطالعه و تعیین گرده گل گیاهان مورد علاقه زنبور عسل
ایده ها و رویکردهای نو در حل مشکلات صنعت زنبور داری ایران
درمان پاپیلوماتوز تاج و ریش در یک قطعه خروس امپراطور با زهر زنبور عسل
بررسی خاصیت ضد باکتریایی عسل طبیعی آویشن به صورت INVITRO بر علیه E.coli مقاوم به چند آنتی بیوتیک جدا شده از طیور
گیاه Phacelia tanacetifolia به عنوان منبع غنی شهد برای زنبور عسل
تنوع ریخت شناسی گل در گیاه Trifolium repens برای سازگاری با زنبور عسل
بررسی خواص ضد HIV و ضد باکتریایی هشت نوع عسل ایرانی
مطالعه انتشارات علمی ایران و جهان در حوزه موضوعی زنبورعسل در پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس طی سال های 1845 تا 2018
تاثیرات حمایتی عسل در برابر پرتو درمانی سلول های فیبروبلاست
مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه تاثیر فرآورده های زنبور عسل بر ضد هلیکوباکتر پیلوری
بررسی نکات زیست محیطی زنبورعسل و حفاظت تنوع زیستی آن در برخی مناطق ایرانزمین
بررسی تاثیر مصرف سیاهدانه و عسل بر اسهال ناشی از پرتودرمانی لگن
اثر عسل بر فعالیت گلوتاتیون ردوکتاز، مالون دی آلدئید و بافت کبدی در آسیب اکسیداتیو القا شده توسط لیپوساکارید باکتریایی در موش صحرایی
کاربردهای عسل در نانوفناوری پزشکی
چرخه ی حیات، عوامل تهدیدکننده ی حیات و اهمیت فراورده های زنبورعسل
عسل پروبیوتیک و پروبیوتیک حاصل از عسل
کاربرد عسل در صنعت قنادی
بررسی تکنولوژی فرآوری عسل در افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی
ارتباط عسل با پیشگیری و بهبود سرطان
مروری بر عملکرد بیولوژیکی ژل رویال با تاکید بر اثرات آن بر تندرستی و افزایش طول عمر
بررسی خواص پریبیوتیکی و درمانی عسل
تشخیص سریع miRNA گیاهی در عسل با پروکسی DNAzyme کافته
بررسی مهمترین آفات و بیماری های زنبور عسل
استفاده از فلور میکروبی زنبور عسل در از بین بردن باکتری های بیماری زا
در آن (عسل) شفای مردم است (نحل 69 )
پروپولیس، خواص و کاربردهای آن
مطالعه محاسباتی داکینگ مولکولی و ADMET ترکیبات پلی فنولی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی آنزیم ماتریکس متالوپروتئاز در درمان سرطان
بررسی محاسباتی داکینگ مولکولی ترکیبات فلاونوئیدی موجود در عسل به عنوان مهارکننده های طبیعی سیکلواکسیژناز با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی
بررسی نقش ترکیبات زهر زنبورعسل در کنترل گسترش بیماری مالاریا
بررسی اثر مخلوط اسطوخودوس و کندر و عسل بر تقویت حافظه موش سوری نر
مروری بر اثرات ملیتین زهر زنبور عسل بر درمان سرطان سینه
مروری بر اثرات زهر زنبور عسل بر درمان بیماری آرتروز
اثرات درمانی ژلرویال روی انواع سرطان ها
گرده افشانی گیاهان در شرایط گلخانه ای و شرایط نگهداری زنبورها در آن
نقش گرده افشانی زنبور عسل در تولید محصولات کشاورزی
ارزیابی ترمیم زخم و خواص ضدمیکروبی پانسمان زخم هیدروژلی نشاسته حاوی عصاره اتانولی پروپولیس در موش صحرایی
بررسی اثر عسل اسطوخودوس بر میزان اتصال استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین ( MRSA ) به فیبروبلاست انسانی
مطالعه مروری بر روی اثر زهر زنبور در بیماری MS و مدل های حیوانی MS
بیماری های زنبور عسل
گرده افشانی زنبور عسل به عنوان یکی از شاخص های زیستی اکوسیستم
عسل به عنوان طب مکمل در پیش گیری و درمان بیماری ها
درک ژنتیکی حشرات اجتماعی به کمک ژنوم زنبور عسل به عنوان یک مدل ژنتیکی مناسب
مروری بر مطالعه جنبه های عملکردی، ساختاری و تکاملی جوامع میکروبی مرتبط با روده زنبور عسل
بررسی اثرات دارویی برهموم بر بیماری های دهانی ناشی از قارچ
بررسی امکان انتقال آلودگی های فیتوپاتوژنی توسط زنبورهای عسل
تاثیر ضدباکتریایی عسل طبیعی بر باکتری های عفونت زا
معرفی گیاه استبرق به عنوان یکی از گیاهان تامین کننده شهد برای زنبور عسل
بررسی و مقایسه دیدگاه قرآن کریم و عهد قدیم درباره زنبور
درس هایی که از زندگی زنبور عسل می توان آموخت
عفونت های ویروسی گزارش شده ی زنبورعسل در ایران طی سال های 1363 الی 1396
زهر زنبورعسل، دشمن دیروز یا دوست امروز
حیات زنبورعسل، الگوی تفکر خلاق در اسلام
عسل، انرژی طبیعی و درمانگر ایده آل
خواص درمانی و فرآورده های ترکیبی عسل در پزشکی سنتی ایران
بررسی مولکولی چهار ویروس بیماریزای زنبور عسل در زنبورستان های ایران
تعیین میزان فراوانی آلودگی به بیماری های رایج زنبوران عسل استان اصفهان در سال های 93 – 96
دلالت های اقتصاد مقاومتی برای ارتقاء اقتصاد زنبور عسل
حکمت عسل درمانی در تمدن اسلامی
الگوهای توسعه صنعت زنبورداری کشور و الزامات آن
نقش زنبورعسل بر محیط زیست، سلامت و اقتصاد کشور و تاثیر اتحادیه زنبورداران در ایجاد سیستم زنبورداری سالم و کارآمد
نمودهای مهندسی خلقت در زنبور عسل
ارزیابی صنایع غذایی مرتبط با عسل در کشور
عسل و زنبور عسل از منظر قرآن و روایات
The comparison of different organic, chemical (flumetrin) and cultural methods in honey bees