آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 41تعداد صفحات کتابچه مقالات: 150
تعداد نمایش مقالات: 64841
دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی
دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی در تاریخ ۵ تیر ۱۳۹۲ توسط ،انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور، شركت پارسا پليمر شريف در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی
ویژگی ها و کاربردهای پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر در بسته بندی مواد غذایی
تأثیر عصاره های زیست فعال گیاهان بر ویژگی های بیوپلیمرهای خوراکی
معرفی و کاربردهای RFID در بسته بندی مواد غذایی
فیلمها و پوششهای خوراکی به منظور بسته بندی مواد غذایی
کاربرد پوششها و فیلمهای خوراکی در محصولات غذایی
بسته بندی هوشمند رویکردی جدید در ایمنی مواد غذایی
سیستم های بسته بندی هوشمند میوه جات و سبزیجات، افزایش مدت زمان ماندگاری
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی های نوین مواد غذایی
کاربرد فناوری نانو در بسته بندی موادغذایی
تهیه کاغذ مقاوم به اکسیژن با استفاده از پوست مرکبات و بکارگیری آن در بسته بندی مواد غذایی
پوشش دهی کاغذ کرافت با استفاده از عصاره پوست و برگ نارنگی
تأثیر بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و افزودن صمغ زانتان بر کیفیت نان سنگک
اندازه گیری میزان نفوذپذیری به بخار آب در فیلم های خوراکی حاصل از صمغ چرخک
بررسی تغییرات غلظت گاز سرفضای دانه های انار بسته بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده
بسته بندی محصولات تازه با اتمسفر اصلاح شده
بهینه سازی نفوذپذیری فیلم کامپوزیتی زیست تخریب پذیر نشاسته - PVAL حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و سلولز
فرآورده های نانو سلولزی کاملاً زیست سازگار
بررسی برخی خصوصیات فیزیکی و ممانعتی بیونانوکامپوزیت پروتئین گاودانه حاوی نانوذرات نقره
بررسی خواص بازدارندگی نانوکامپوزیت زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید/ نانوفیبر سلولز
مطالعه تأثیر افزودن آنتی اکسیدان TBHQ بر روی خواص فیزیکی فیلم پلی لاکتیک اسید
تهیه بسته بندی نوین نانوکامپوزیت فعال آنتی اکسیدانی بر پایه بیوپلیمر پلی لاکتیک اسید
پلیمرهای زیست تخریب پذیر پلی هیدروکسی آلکانوآت جهت کاربرد در بسته بندی غذایی
برآورد اقتصادی تولید و کاربرد پلیمر PHB در صنعت بسته بندی
بررسی خصوصیا ت فیزیکی فیلم متخلخل استات سلولز
تهیه فیلم بسته بندی زیست تخریب پذیر با استفاده از کیتوسان و ژلاتین
بیوراکتورهای تولید پلی هیدروکسی بوتیرات از گاز طبیعی
تهیه فیلم زیست تخریب پذیر از پروتئین دانه گاودانه و تأثیر کلرور کلسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
بررسی زیست تخریب پذیری نانوکامپوزیتهای نشاسته سدیم مونت موریلونیت با استفاده از روش سطح پاسخ
ساخت و تعیین خصوصیات مکانیکی و ممانعتی فیلم بسته بندی زئین- مونت موریلونیت
تولید و بررسی خصوصیات فیلم پروتئینی یولاف
بررسی تاثیر نرم کنندههای متفاوت برروی ریزساختار نشاسته ترموپلاستیک
استفاده از فیلم های مبتنی بر کیتوزان به عنوان بسته بندی زیستی برای نگهداری مواد غذائی
مطالعه خواص مکانیکی نانوکامپوزیت آلیاژ نشاسته ترموپلاستیک/پلی اتیلن تقویت شده با نانورس
استفاده از نشاسته در بسته بندی مواد غذایی
بررسی خواص فیزیکی ومکانیکی وزیست تخریب پذیری لاستیک نیتریل بوتادین بوسیله پلیمرهای طبیعی واصلاح آن با نانوذرات سیلیس
کاربرد باکتریوسین ها در بسته بندی مواد غذایی
تکنولوژی های بسته بندی فعال زیستی برای افزایش عمر انبارمانی گوشت و محصولات گوشتی
مروری بر بسته بندی های غذایی ضد میکروبی با خاصیت رهایش کنترل شده
بسته بندی ضد میکروبی در مواد غذایی
بررسی خواص مهندسی فیلم های پلیمری ضدمیکروبی در بسته بندی مواد غذایی
بررسی نقش نانوکامپوزیت نقره به عنوان نگهدارنده در بستهبندی مواد غذایی