آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 195تعداد صفحات کتابچه مقالات: 2116
تعداد نمایش مقالات: 5607
همایش توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذایی
همایش توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذایی در تاریخ ۷ خرداد ۱۴۰۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، در شهر اصفهان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در همایش توسعه پایدار در کشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذایی
اثر پیش تیمارها و روشهای خشک کردن بر خصوصیات قارچ شاه صدف خوراکی
اثر کیتوزان و قارچهای میکوریزا بر اسانس نعناع سبز در کشاورزی ارگانیک
اثر میدانهای مغناطیسی تیمارهای مغناطیسی در امنیت غذایی و کشاورزی پایدار
امکان سنجی پالایش گیاهی آرسنیک در مزارع برنج توسط Phalaris arundinacea L.
بررسی اثر پوشش خوراکی بر بر ماندگاری و خصوصیات کیفی قارچ تکمهای
بررسی تاثیر پرایمینگ بذر بر عملکرد دانه و اجزاء عملکرد ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum L) در شرایط دیم
بررسی تاثیر غلظتهای مختلف سدیم آلژینات پرتودهی شده (اولیگوآلژینات) بردرصد اسانس و برخی خصوصیات رشدی زرین گیاه
بررسی خاصیت دور کنندگی ریز کپسول حاوی اسانس رزماری بر شب پره هندی در شرایط آزمایشگاهی
بررسی خصوصیات مورفولوژیک و تنوع عناصر معدنی در میوه برخی ارقام توت
بهبود صفات کمی گندم در شرایط تنش خشکی انتهای فصل با کاربرد سالیسیلیک اسید
تاثیر تنش خشکی بر خصوصیات کیفی و اجزای عملکرد ارقام سورگوم
تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر تغییرات کمی و کیفی ترکیبات کروسین پیکروکروسین و سافرانال در پنج اکوتیپ زعفران ایرانی
تاثیر سیلیکون و نانوسیلیکون بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی و درصد اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) در شرایط تنش شوری
تاثیر ضایعات لیگنوسلولزی و پسماندهای صنعتی بر خصوصیات کمی وکیفی قارچ دارویی شیتاکه (Lentinula edodes)
تاثیر محافظ های زیستی و معدنی در بهبود عملکرد چاودار (Secale cereale) در خاکهای آلوده به کادمیم
تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
تاثیر امواج اولتراسونیک بر ویژگیهای کیفی قارچ Pleurotus ostreatus
بررسی روشهای مختلف تولید نانولیپوزومها، مزایا و رهایش آن
اثر پلاسمای سرد بر افزایش دوره نگهداری مواد غذایی
اثر تغذیه ال – کارنتین و لیزوفسفولیپید در جیره مکمل شده با اسید چرب امگا-۳ و امگا -۹ بر عملکرد پروار
اثر تغذیه سطوح مختلف باگاس نیشکر بر گوارش پذیری و عملکرد میش های شال شیرده
اثر سدیم نیتروپروساید بر صفات موفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی و درصد اسانس گیاه مرزه تابستانه (Satureja hortensis) در شرایط کم آبی
اثر سطوح مختلف مکمل بوتیرات سدیم محافظت شده بر فراسنجه های رشد، مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک در گوساله های شیرخوار هلشتاین
اثر عصاره متانولی بذر شوید Anethum graveolens L) بر بلوغ آزمایشگاهی تخمک های موشهای نژاد NMRI و مراحل تکوین جنین های حاصله
اثر غلظت مواد شیمیایی و محدودیت آب بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخم گذار هایلاین
اثر کاربرد تلفیقی قارچ تریکودرما و هیومیک اسید بر عملکرد فیزیولوژیکی گیاهچه برنج
اثر متقابل پاستوریزاسیون شیر و تغذیه پروبیوتیک بر عملکرد رشد و سلامت گوساله های تازه متولد شده
اثر محلول پاشی روی و آهن بر عملکرد دانه و غلظت این عناصر در گندم
اثرات استفاده از تفاله چغندر قند بر عملکرد رشد گوسالههای ۳ تا ۶ ماهه هلشتاین
اثرات عصاره های گیاهی بر ویژگیهای حسی و باکتریولوژیکی گوشت سینه مرغ
اثرات متقابل تنش خشکی و ذرات نانو نقره بر بیان ژن B کاروتن هیدروکسیلاز (bch) و صفات فیزیولوژیکی زعفران Crocus sativus) در جرقویه اصفهان
اثرات مکمل کیلیت اسید آلی با سطح پایین ،آهن مس روی و منگنز بر عملکرد، کیفیت داخلی تخم مرغ ظرفیت آنتی اکسیدانی و پارامترهای خون در مرغ های تخمگذار مسن
ارتباط بین تغذیه گیاه و سلامت انسان با تاکید بر ترکیبات زیست فعال گیاهی
ارتباط ترکیبات بیوشیمیایی و رنگ میوه در جمعیتهای سنجد مناطق مرکزی ایران
ارزیابی آلودگی میکروبی کشکهای تولید شده در استان تهران: مطالعه یک دهه
ارزیابی عوامل موثر بر کارایی زنجیره تامین طیور با استفاده از رمز ارز
ارزیابی فاسیولیازیس در دامهای استان مازندران
ارزیابی قابلیت جایگزینی ساکارز با استویا در تولید شیرینیهای سنتی ایرانی
ارزیابی کیفیت میکروبی انواع کشکهای صنعتی و سنتی در استان تهران
ارزیابی شیوع بروسلوز در گاوهای شیری شمال ایران در سال ۱۴۰۳
استانداردها و قوانین موثر بر کیفیت و ایمنی مواد غذایی: رویکردی نظاممند
استفاده از نانوذرات اکسیدی در تهیه فیلمهای آنتی باکتریال بسته بندی مواد غذایی
استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز در شناسایی باکتری عامل پژمردگی سیب زمینی
پیش بینی دقیق ماندگاری محصولات غذایی با استفاده از هوش مصنوعی
افزایش بهینه امنیت غذایی با استفاده از نسل جدید فراری دهنده های بیوتکنولوژیک با معرفی فراری دهنده Viranex
افزایش زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک با استفاده از فرایند انکپسولاسیون
امنیت غذایی و توسعه پایدار با استفاده از کنترل بیولوژیک آفات
انتقال مجدد ذخایر ساقه ژنوتیپهای گندم در آبیاری معمول و تنش خشکی
ایمنی غذا و خوراک دام موارد و رویکردهایی برای شناسایی سموم و مواد سمی
آشنایی با کودهای شیشه ای و استفاده آنها در کشاورزی
بررسی اثر برهمکنش شوری و جیبرلیک اسید بر روی آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز در گیاه کلزا
بررسی اثر تلفیق کودهای زیستی و شیمیایی بر محتوای کلروفیل برگ و عملکرد برنج
بررسی اثر تیمارهای مختلف خشک کردن بر متابولیتهای ثانویه، زمان خشک شدن و قابلیت پودر شدن زعفران در کشت مزرعه ای در مناطق اصفهان و خراسان شمالی
بررسی اثر نانوذره دی اکسید تیتانیوم بر رنگدانه های فتوسنتزی گیاه کنگر فرنگی
بررسی اثرات آنتی بیوتیک اسید پروبیونیک و اسانس رزماری بر عملکرد، خصوصیات لاشه فراسنجه های خونی و فلور میکروبی سکوم جوجه های گوشتی
بررسی اثرات تنش خشکی در مراحل مختلف رشد بر عملکرد ارقام کلزا
بررسی استخراج ترکیبات زیست فعال دارچین با استفاده از روشهای نوین
بررسی اهمیت کنترل بروسلوز دامی در ارتقاء امنیت غذایی
بررسی آثار کوچ ساکنین روستا بر امنیت غذایی منطقه مطالعه مورد دهستان قلتق شهرستان (زنجان)
بررسی پارامترهای ژنتیکی صفات مورد مطالعه در لاینهای امید بخش ذرت
تاثیر افزودن آنزیم آلفا آلفا آمیلاز گلوکز اکسیداز ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص فیزیکی ساختاری و حسی نان لواش
تاثیر افزودن آنزیم آلفا ،آمیلاز گلوکز اکسیداز ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص خواص فیزیکی ساختاری و نان بربری
بررسی تاثیر فناوری پلاسمای سرد بر فیتات به عنوان یک ترکیب ضد تغذیه ای در غلات
بررسی تاثیر فناوریهای نوین بستهبندی و حملونقل در حفظ کیفیت و ایمنی محصولات غذایی
تاثیر ویژگیهای خاکهای شهرستان رودبار بر کیفیت منابع تغذیه ای دام و اثرات آن بر بهبود عملکرد دام پروری
بررسی تجمع فلزات سنگین نیکل و سرب در بافتهای مختلف ماهی خورک ابلق
بررسی توانایی رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در محیط کشت ضایعاتی تفاله گوجه فرنگی
بررسی جایگزینی خوراک گلوتن ذرت بر عملکرد رشد گوساله های هلشتاین
بررسی خصوصیات میکروبیولوژیکی کیک فنجانی بر پایه امولسیون ژل روغن آفتابگردان موم زنبور عسل و اسانس دارچین طی دوره نگهداری
بررسی روابط فیلوژنی با استفاده از نشانگر مولکولی ۱۶s rRNA در گونه بیماریزای باکتریایی Xylella fastidiosa در نقاط مختلف دنیا
بررسی سمیت زیست محیطی نانوذرات اکسید روی سنتز شیمیایی و زیستی بر شاخصهای زیستی و بافت کلیه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
صفات مورفولوژیک ارقام سویا تحت شرایط تنش خشکی در کشت تابستانه
بررسی فراوانی آنتی بادی ضد ویروس زبان آبی در شترهای ارجاع شده به کشتارگاه های استان یزد
بررسی کاربردهای مختلف آنزیم کاتپسین در گوشت یک مطالعه
بررسی مقاومت به خوردگی در فولادهای زنگ نزن آستنیتی مورد استفاده در صنایع غذایی
بررسی میزان اسیدهای آمینه قارچ Ganoderma lucidum تحت تاثیر منابع مختلف نیتروژن
بررسی نقش میکروبیوم ریزوسفری در مقاومت گیاه به آفات حشره ای و بیماریهای گیاهی
بررسی و عملکرد باکتریهای پروبیوتیک و نقش پری بیوتیک ها در تقویت آنها
بررسی ویژگیهای تغذیه ای و عملکردی پلی ساکارید حاصل از ضایعات قارچهای خوراکی در صنعت غذا و دارو
بررسی تهدیدات احتمالی زیستی و اقتصادی ماهی قرمز با رویکرد پدافند غیر عامل زیستی
بسته بندی محصولات غذایی فراسودمند حاوی پروبیوتیک
بسته بندی هوشمند زعفران با نانوزیست فناوری راهی برای افزایش کیفیت و ماندگاری
بیوسنسورها و کاربرد آنها در تشخیص سریع آلاینده های غذایی و سموم قارچی
پاستای فراسودمند رویکردهای نوین برای بهبود ارزش تغذیه ای
پایش تغییرات بلندمدت گردوغبار با بهره گیری از الگوریتمهای پیشرفته تصحیح اتمسفری تحلیل روند AOD در حوضه شرقی زاینده رود
پتانسیل درمانی چای سبز ماچا در اختلالات متابولیک
پتانسیل فوزاریوم ونناتوم در تولید پروتئین جایگزین گوشت
پروبیوتیکها و تحولی نوین در بهبود کیفیت و ایمنی موادغذایی
تاثیر اسانس گیاه خارشتر (Alhagi maurorum) بر کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
تاثیر استفاده از پوشش دهنده های بر پایه نانوبیوکامپوزیت بر ویژگی های تخم مرغ را در طول ذخیره سازی حسی
تاثیر استفاده از جوانه جو در تغذیه خروسهای مادر راس ۳۰۸
تاثیر استفاده از عصاره مالت بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های خونی گوساله های شیری هلشتاین
تاثیر ایزوآمیل الکل توئین ۶۰ و SP۵۰ بر کریستالیزاسیون ساکارز در پخت شربت قند
تاثیر بیوچار و عصاره ورمی کمپوست در کنترل آفت مینوز برگ گوجه فرنگی Tuta absoluta (Lep.; Gelechidae)
تاثیر تغذیه امولسیفایر لیزوفسفولیپید و ال – کارنتین در جیره حاوی اسید های چرب ضروری بر وضعیت بیومتری بره پرواری
تاثیر تغذیه سطوح مختلف شیر انتقالی در زمانهای مختلف بر عملکرد رشد گوساله های شیرخوار
تاثیر جایگزینی علوفه یونجه با برگ گیاه مورینگا بر عملکرد بره های پرواری
تاثیر جیره فلاشینگ بر روی همزمان سازی فحلی و باروری در گوسفند
تاثیر جیره کلوز آپ بر عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیری پس از زایمان
تاثیر کودهای الکسین سیلیکات پتاسیم و NPK بر سفیدبالک فلفل دلمه Trialeurodes vaporariorum West در شرایط گلخانه
تاثیر گیاه خارخاسک بر کیفیت اسپرم و باروری در حیوانات اهلی
تاثیر منابع مختلف چربی در جیره میشهای دوره انتقال و اثراتش بر مقدار و ترکیبات شیر
تاثیر میدان الکتریکی پالسی (PEF) بر ترکیبات آنتی اکسیدانی موسیلاژ چیا
تاثیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و عصاره خوشاریزه بر کاهش جذب روغن فیله مرغ
تجزیه شیمیایی و عناصر معدنی لارو مگس سرباز سیاه و مقایسه با کنجاله سویا
اثرات مثبت و منفی کشاورزی ارگانیک بر تنوع زیستی
تحلیل محتوای الیاف نامحلول در شویندههای اسیدی و خنثی در ارقام مختلف جو ایرانی با استفاده از دستگاه آنکوم
تستهای تشخیصی در شناسایی باکتری Ralstonia solanacearum
تشخیص تقلبات غذایی با بهره گیری از تکنیکهای پروتئومیکس و یادگیری ماشین
تعیین ساختار سه بعدی خانواده پروتئینهای گیرنده TLR) Toll-like) در بز
توسعه پایدار در دامپروری: تحلیل تاثیرات علوم دامی بر کیفیت تولیدات و حفاظت از محیط زیست
تولید اسید لینولئیک در محیط کشت حاوی ضایعات خرما با استفاده از میکروارگانیسمها
تولید غذای پایدار از دی اکسید کربن با استفاده از میکروارگانیسمها
تولید نوشیدنی فراسودمند با استفاده از ضایعات هسته خرما و آب پنیر شیرین
جایگزینی ویرجینامایسین با پودر سیر و پروبیوتیک بر عملکرد ایمنی-خونی جوجه های گوشتی
جلبک ها ابزاری نوین در افزایش پایداری محصولات دریایی مروری بر مطالعات اخیر
چالشهای حقوقی اجرای کشاورزی هوشمند در راستای تحقق امنیت غذایی
حسگرهای زیستی در پایش فساد مواد غذایی مروری جامع بر پیشرفتهای نوین
خواص آنتی اکسیدانی و اثرات سلامتی بخش چای سبز ماچا
راهکارهای انطباق و کاهش اثرات تغییر اقلیم ی بر کشاورزی ارگانیک
راهکارهای کارآمد کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی: بهینهسازی و بازیابی انرژ ی
روش های نوین کنترل کیفیت دستگاهی تشخیص فساد آنزیمی مواد غذایی
روش های نوین کنترل کیفیت دستگاهی تشخیص فساد محصولات کنسروی
روشهای نوین شناسایی آنتی بیوتیکها در مواد غذایی
روشهای نوین کنترل کیفیت تشخیص فساد میکروبی محصولات گوشتی
رویکردهای نوآورانه در فناوری فرآوری مواد غذایی
شبیه سازی جریان هوای گرم در خشک کن کابینتی محصولات کشاورزی به روش دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)
شناسایی و شیوع ژن yst در پرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از شیر و فراورده های شیر سنتی در شهرستان اراک با استفاده از روش PCR
شناسایی و طبقه بندی بیماریهای برگ گوجه فرنگی با کمک شبکه عصبی کانولوشنی عمیق
شناسایی شیوع بالای لیشمانیا اینفانتوم در سگهای ولگرد بدون علامت در شهرستان شیراز
عملکرد پروبیوتیکها در بسته بندیهای خوراکی
روشهای نوین کنترل کیفیت دستگاهی تشخیص فساد
ریشه یابی و پیامدهای عادت خوردن تخم مرغ در خروسها
غنی سازی غلات با ریز مغذی ها راهبردی برای ارتقا سلامت و امنیت غذایی
فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی
فناوریهای استخراج سبز برای ترکیبات زیست فعال محیطهای آبی راهبردهای کاوش منابع زیستی پایدار
فیبریلهای شبه آمیلوئیدی پروتئینی؛ نوآوری در بهبود ساختار و پایداری محصولات غذایی
کاربرد اسانسهای گیاهی در بسته بندی غذاهای دریایی
کاربرد افزودنیهای طبیعی و تاثیر آن بر ویژگیهای رئولوژیکی ماست
کاربرد بیوپلیمرها در بسته بندی غذاهای دریایی
کاربرد پست بیوتیک ها در صنایع غذایی
کنفرانس ملی Development of Agriculture, Animal Science and Food Technology with Approach of Improving Food Quality, Safety and Assurance
کاربرد عصاره های گیاهی در تنظیم بلوغ تخمک و تکوین :جنین مروری بر اثرات عصاره های متانولی بذر شوید در مدلهای حیوانی
کاربرد فیبرهای خوراکی در فرآورده های گوشتی راهکاری برای ارتقاء سلامت کیفیت
کاربرد هوش مصنوعی در زیست فناوری غذایی: فرصت ها، چالش ها و رویکرد آینده
کاهش ترک یبا ت ضدتغذیهای در غذاهای سنتی با بیوتکنولوژی آنزیمی: پیشرفتها و چالشها
گلوتن و بیماری سلیاک از ساختار مولکولی تا مدیریت بالینی و آینده درمان
مروری برخاصیت آنتی اکسیدانی دانه جو، دانه مالت و عصاره مالت جو
مروری بر استراتژیهای کاهش محتوای نمک در محصولات غذایی
مروری بر استفاده از انواع نانو امولسیونهای اسانسهای گیاهی بر شیشه برنج (Sitophilus oryzae Col., Curculionidae)
مروری بر استفاده از ترکیبات زیست فعال درون پوشانی شده در پاستا
مروری بر تحقیقات تراتوژنی در جنین مرغ
مروری بر ترکیبات زیست فعال پودر ضایعات گوجه فرنگی و کاربرد آن
مروری بر تولید روغن و پروتئین تک سلولی از ضایعات مواد غذایی
مروری بر تولید نانو الیاف ها و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
مروری بر خواص ساختاری و کاربردهای صمغ تارا در صنایع غذایی
مروری بر ضدعفونی آب در راکتور ال ای دی فرابنفش
مروری بر طراحی احداث و گیاهان مورد استفاده در باغ باران (rain garden) جهت کاربرد در منظر شهری
مروری بر کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا در محصولات غذایی بر پایه غلات
مروری بر کاربرد میدانهای الکتریکی پالسی و پلاسما سرد در صنعت غلات
مروری بر کاربردهای عوامل ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی: کارایی، الزامات فنی و روش های ارزیابی
مروری بر کاربردهای نوآورانه لاروهای خوراکی Tenebrio molitor در توسعه محصولات غذایی
مروری بر نوآوریهای مهندسی عطر و طعم در صنایع غذایی
مروری بر نوشیدنیهای پروبیوتیک بر پایه میوه به عنوان محصول کاربردی و مغذی
مروری بر فناوریهای نانو مقیاس در افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی کنسروی
مروری به بیماری زایی اشریشیا کلی H۷:۰۱۵۷ در صنعت غذا
مروری کوتاه بر ریز پوشانی ترکیبات زیست فعال در پنیر
مروری نظام مند بر استخراج سبز زیست فعالهای تفاله چغندر و خواص عملکردی آنها
مقایسه تجزیه شیمیایی و عناصر معدنی سیلوی علوفه کینوا و سیلوی ذرت
مقایسه دو روش همزمانی برپایه پروژسترون بر شاخصه تولیدمثلی گاوهای شیری هلشتاین
مقایسه نقش پروبیوتیکها، پست بیوتیکها و یست بیوتیکها در سم زدایی آفلاتوکسین
میدانهای الکتریکی متناوب پالسهای الکتریکی فراصوت و ماکرویو در استخراج روغن خوراکی
میکروپلاستیکها و ایمنی غذایی: چالش ها و راهکارها
نانو حامل های بر پایه پروتئین گیاهی روش نوین انتقال موثر ترکیبات زیست فعال
نانوتکنولوژی: رویکرد ی نوین در صنعت لبنیات - کاربردها و چالش های آینده
نانوحاملهای طبیعی برای زیس تفراهمی غذاهای فراسودمند: پیشرفتها و چالشها
نانوفناوری در بالا بردن زمان نگهداری مواد غذایی گوشتی
نانوفناوری و چشماندازهای نوین در مهندسی صنایع غذایی
نانوکودها: کشاورزی پایدار و چالشهای محیط زیستی
نخستین گزارش شناسایی هپاتیت ویروس اسب در جمعیت اسبهای خوزستان
نرخ بالای مرگ و میر به دلیل چرخش کاذب در یک گله گوسفند
نقش اقتصاد چرخشیدر زنجیره تامین صنایع غذایی و تاثیر بازچرخانی پسماندهای غذایی
نقش بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
نقش زنبورداری در حفاظت از منابع طبیعی و توسعه کشاورزی پایدار
نقش فناوریهای نوین بسته بندی در کاهش هدررفت و پسماند غذایی
نقش کلیدی فعالیت بتاگلوکوزیدازی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم در تخمیر مواد غذایی و سلامت انسان
نقش گیاهان بومی ایران در کنترل زیستی آفات کشاورزی: ظرفیتهای فراموش شده در مدیریت پایدار آفات
نقش هوش مصنوعی در ایمنی مواد غذایی با تمرکز بر شناسایی فلزات سنگین
نگهدارنده های طبیعی اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آنها در صنعت غذا
وضعیت مصرف حاملهای انرژی مکانیزاسیون کشاورزی
یافتن سیکل عملیات حرارتی مناسب جهت افزایش مقاومت به خوردگی در فولادهای زنگنزن آستنیتی مورد استفاده در صنایع غذایی