آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 22تعداد صفحات کتابچه مقالات: 187
تعداد نمایش مقالات: 20172
اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر
اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ توسط ،موسسه مديريت همايش هاي ايران با همكاري مركز مطالعات پدافند غيرعامل كشور در شهر قم برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنفرانس علوم زراعت و اصلاح نباتات، گیاهان دارویی، دام، علوم و صنایع غذایی، علوم و تکنولوژی بذر
اندازه گیری قدرت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی در واریته چای سبزهیبرید به روش HPLC
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنولی در واریته چای سبز کلون 100
تاثیر کود آلی، باکتری های محرک رشد و اسید هومیک بر رشد وعملکرد اسانس در گیاه دارویی نعناء فلفلی
تاثیر کود ازته وتراکم بوته بر شاخص های رشد و عملکرد اسانس در گیاه دارویی آویشن
ارزیابی اثرات جاسمونیک اسید و باکتریهای محرک رشد بر محتوای پرولین، هیدرات کربن و فنل کل گیاه بادرشبو تحت تنش خشکی
Shadow of politic and ethic philosophy on the body of biotechnology and challenges facing
اثر تراکم و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد نخودفرنگی در رقابت با علف های هرز
آنزیم لیپاز و کاربرد آن در صنعت لبنیات
بررسی کمیت و کیفیت اسانس گیاه کلپوره در نواحی مختلف ایران
اثرات سازنده و مخرب زیست فناوری گیاهی بر پایداری خاک جهت نیل به توسعه پایدار
بررسی اثر کاربرد پساب فاضلاب شهری و بافت خاک بر عملکرد و تجمع عناصر مختلف در اندام هوایی اسفناج در شرایط آب و هوایی شیراز
تاثیر افزودن آرد پالپ سنجد بر خصوصیات نان حجیم
بررسی خصوصیات رئولوژیکی نان حجیم غنی شده با آرد کامل سنجد
بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی اعمال شده بر پایه مادری بر عملکرد و وزن هزاردانه بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)
واکنش گیاه دارویی مریم گلی(Salvia officinalis) به کاربرد جیبرلیک اسید وفسفر بیولوژیک و تاثیر آن بر عملکرد اسانس
بررسی اثر پوشش خوراکی موسیلاژ پنیرک بر ماندگاری گوجه فرنگی گیلاسی
تاثیر اسانس های گیاهی بر روی نگهداری مواد غذایی
Compatibility and Pollen Effects Study on Nut and Kernel traits in Iranian hazelnut
کنترل علفهای هرز در مراحل مختلف توالی ثانویه
بررسی صفات زراعی ،عملکرد واجزای عملکرد دانه در لاینهای برنج درغرب استان مازندران
مقایسه برخی خصوصیات ساختاری و کارکردی علف های هرز در مراحل مختلف توالی ثانویه
میکرواینکپسوله سازی بره موم به منظور افزایش خواص آنتی اکسیدانی در برگر ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)