همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی، آبان ماه 98

همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

National Symposium on Chocolate, Coffee and Natural Sweeteners

پوستر همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۸ توسط دانشگاه اصفهان - مرکزپژوهشی فرآورده‌های طبیعی و زیستی دارویی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی مراجعه فرمایید.


محورهای همایش:

ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی

ارزش غذایی و جایگاه آن در سبد غذایی مردم

ابعاد بهداشتی و درمانی

صنایع غذایی مرتبط

ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی

شیرین کننده ها و شیرینی جات ایرانی

اقتصاد و تجارت

زیست شناسی

کشاورزی و تولید محصولات مرتبط

سایر موارد مرتبط

 

 



مقالات پذیرش شده در همایش ملی شکلات،قهوه و شیرین کننده های طبیعی