آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 53تعداد صفحات کتابچه مقالات: 456
تعداد نمایش مقالات: 41722
اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی
اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی در تاریخ ۴ آذر ۱۳۸۵ توسط ، در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین همایش علمی کاربردی مدیریت بقایای گیاهی
بررسی نقش تخریبی سوزاندن بقایای گیاهی و اثرات زیست محیطی آن
تاثیر آتش زدن بقایای گیاهی مزارع گندم بر خصوصیات کمی کشت دوم پنبه در استان گلستان
بررسی میزان جلبک سارگلسوم به ساحل آورده شده در سواحل استان سیستان و بلوچستان
بررسی عوامل سوزاندن بقایای گیاهی در کشور
بررسی تئولی نفوذ حرارت ناشی از سوزاندن بقایای گیاهی و عملیات شعله افکنی در خاک های زراعی
مدیریت بقایای گیاهی
ضرورت تبدیل ضایعات کشاورزی به کمپوست جهت افزایش مواد آلی خاک های زراعی به منظور افزایش عملکرد گندم و ذرت در خوزستان
بقایای گیاهی و استفاده بهینه از آنها
روش های غنی سازی کاه و اثرات آن در جهت تامین علوفه مورد نیاز کشور
تاثیر سزوان بقایای محصولات کشاورزی بر محیط زیست
مدیریت بقایای گیاهی و بهداشت زراعی در کنترل تلفیقی بیماری های گیاهی
مدیریت حفظ بقایای گیاهی
مدیریت سرعت تجزیه بقایای گیاهی در جهت بهبود خصوصیات فیزیکی، شیمیایی، زیستی و حاصلخیزی خاک
درآمد بر ملاحظات محیط زیستی در برداشت محصول و مدیریت بقایا یگیاهی
پوست سبز پسته و استفاده بهینه از آن
راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی
ارائه راهکارهای مناسب جهت بکارگیری بقایای اجباری کشاورزی در تولید غذا و علوفه
سوزاندن بقایای گیاهی تهدیدی جدی برای پایداری در تولیدات کشاورزی
نظام های بهره بردای و کنترل ضایعات محصولات کشاورزی (ارایه یک دیدگاه سیستمیک)
تاثیر مدیریت بقایای گیاهی گندم بر عملکرد سورگوم دانه ای، آفتابگردان و سویا و عناصر غذایی خاک در سیستم کشت دو گانه
تاثیر مدیریت بقایای گیاهی گندم بر خصوصیات خاک در سیستم کشت دوگانه
مدیریت بقایای گیاهی و نقش آن در برنامه پنجساله چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی کشور
باگاهس (تفاله نیشکر) پسماند پر ارزش
بررسی سیر تحول قوانین و مقررات مدیریت پسماندهای گیاهی در حوزه های بین المللی و ملی
بررسی تاثیر مدیریت بقایای پنبه بر بیماری های مرگ گیاهچه پژمردگی ورتیسیلیومی و عملکرد پنبه
آیا سوزاندن یک روش مدیریتی موثر درا راضی کشاورزی است یا نه
بررسی نظری علل اتلاف بقایای گیاهی در کشاورزی ایران
مدیریت بقایای گیاهی با تکیه بر روش های خاک ورزی حفاظتی در برخی محصولات کشاورزی
مصرف کود کمپوست راهکاری مدیریتی بقایای گیاهی، جذب عناصرغ ذایی و افزایش عملکرد محصول ذرت
تولید فرآورده های بیولوژیک از بقایای محصولات کشاورزی
تاثیر آتش سوزی غلات بر وضعیت ماده آلی و برخی خصوصیات فیزیکی (ظرفیت نگهداری آب و وزن مخصوص ظاهری) خاک های استان لرستان
بررسی آتش سوزی جنگل بر محیط زیست و تنوع زیستی
سوزاندن روشی منسوخ در مدیریت بقایای گیاهی
راهکاری بنیادی در مدیریت بهره گیری از فرآورده های فرعی حاصل از تولید برنج در تغذیه دام آموزش و ارائه برنامه های آموزشی ـ ترویجی
مضرات ناشی از سوزاندن بقایای کشاورزی و ارایه راه کارهای مناسب هب جای آن
اثرات سوزاندن بقایای گندم بر روی عملکرد دانه خصوصیات خاک و آلودگی محیط زیست
بقایای گیاهی، محصولین اخواسته یا ثروتی که آن را به آتش می کشیم
راهکارهای مناسب مدیریت بقایای گیاهی در نخلستان های کشور
نظام های بهره برداری توسعه پایدار و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی
افزایش سرعت تجزیه باگاس نیشکر توسط قارچ تجزیه کننده و باکتری کمکی ازتوباکتر
تاثیر کاربرد کاه و کلش گندم بر اصلاح خاک های سدیمی
نقش مکانیزاسیون در مدیریت بقایای گیاهی و توسعه پایدار
بررسی تاثیر پوشش سطحی خاک توسط مخلوک کاه کمپوست و کوئد دامی رسیده (در خاک ورزی سنتی) بر خصوصیات فیزیکی خاک و میزان محصول دانه گندم
تولید ورمی کمپوست از ضایعات کشاورزی و زباله های شهری به عنوان روشی کاربردی در مدیریت بقایا یگاهی و ترکیب غذایی مناسب در بسترهای گل و گیاهی
آشنایی با آئین نامه های سوزاندن بقایای گیاهی در دیگر کشور ها
از سوختن بقایای گیاهی بر فرسایش و خواص فیزیکی خاک های کشاورزی
ضرورت افزایش ماده آلی خاک و مدیریت صحیح بقایا یگیاهی در خاک های ایران
علل سوزاندن کلش گندم و جو در استان لرستان و راه های مقابله با آن
تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام
سبوس برنج و کاربرد آن در صنعت غذایی و خوراک دام
مدیریت بقایای گیاهی با تاکید بر نقش تخریبی سوزانیدن در زراعت گندم
بررسی علل و اثرات سوزاندن بقایای محصول برنج و ارائه راهکارهای مناسب در استان اصفهان
روش های بهبود و فرآوری بقایای گیاهی و مواد خشبی با کیفیت غذایی پایین