آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 106تعداد صفحات کتابچه مقالات: 944
تعداد نمایش مقالات: 29919
ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست در تاریخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ توسط ،دبیرخانه دائمی همایش در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در ششمین همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
فرسایش بادی در شهرستان سرخس؛ علل و ارائه راهکارها
ارزیابی حسی کره پسته دارای کنجاله پسته و امولسیفایر
اثر کاربرد کنجاله پسته بر میزان جدا شدن روغن و اکسایش کره پسته
منابع آب و گرد و غبار در بیابان
پارکهای مناطق خشک ایران
اهمیت بررسی فلورستیک
بررسی تنوع ژنتیکی و خواص و معایب گیاه زراعی چغندر قند
تحلیلی بر فرآوری و نگهداری میوه پرتقال مبتنی بر پوشش با نانو ذرات چربی حاوی اسانس ها
تاثیر تناوب زراعی بر مصرف انرژی و انتشارات محیط زیستی در تولید جو با رویکرد ارزیابی چرخه حیات( مطالعه موردی :دشت مغان)
تقویت درختان اساسی ترین راه مقابله با آفات چوبخوار در فضای سبز شهری
نقش تنوع زیستی بر حیات و اهمیت آن بر جوامع بشری
مقایسه اثر ترکیبهای گازی مختلف در بسته بندی محصولات غذایی با اتمسفر اصلاح شده بر ویژگیهای کیفی آنها
بررسی کیفیت پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب شهری خمین جهت کاربرد در آبیاری فضای سبز
بررسی آثار اصول و قواعد زیست محیطی سازمان جهانی بر حقوق تجارت بین الملل
مبانی وآثارحقوقی تجارت بین الملل و مصرف در حفظ محیط زیست جهانی
مطالعه برنامه های محیط زیست سازمان ملل متحد و تاثیر و نقش آن بر حقوق تجارت بین الملل
رویه رکن حل و فصل اختلاف سازمان تجارت جهانی در قضایای زیست محیطی
اثرات تغییر اقلیم بر کشاورزی منطقه موردی شهرستان اردستان
مرورری بر نقش بور در خاک و گیاهان و نقش آن بر تغذیه گیاه
Repercussions of WEFC nexus on social justice with an individual approach
حسابداری محیط زیست(حسابداری سبز)
Determining the frequency and diversity of Vibrio bacteria in water and shrimp in the pools of Hilleh site in Bushehr during the breeding period
Evaluation of the effect of probiotics on bee gastrointestinal microflora in vitro
Investigation of bacterial flora of bee intestine in winter ۱۳۹۹ and spring and summer ۱۴۰۰ in the research apiary of Islamic Azad University, Kazerun Branch
Investigation of fungal and yeast flora of bee colonies after wintering in ۱۳۹۹ in the research apiary of Islamic Azad University, Kazerun Branch
Investigation of infection of fish and shrimp offered in the fish market of Bandar Abbas city Fish Market with Vibrio parahaemolyticus
Investigation of fish and shrimp contamination in Vibrio parahaemolyticus in Yasuj fish markets.
Evaluation of quality of tropical honeys, Dan, Astragalus, Kenar and forty plants supplied in Noorabad Mamasani city in terms of fructose percentage
Evaluation of quality of tropical honeys, Dan, Astragalus, Kenar and forty plants supplied in Kazerun city in terms of sucrose percentage
The effect of Zataria multiflora extract on bee gastrointestinal microflora in vitro
Evaluation of rainbow trout infection with streptococcus in farms of Noorabad Mamasani city of Fars province using microbial culture and biochemical and antibiogram tests.
Investigation of the cause of decay of bee colonies and its relationship with Nosema disease infection in Estahban apiaries.
Comparison of the antibacterial properties of propolis with some common antibiotics in vitro.
Comparative study of antibacterial effects of royal jelly in vitro.
Comparison of antibacterial effect of ethanolic extract of Persian oak fruit Quercus brantii with common antibiotics used in the breeding of Oncorhynchus mykiss in vitro.
Study of behavioral and histological responses of Vanami shrimp to general anesthesia induced by valerian officinalis extract by immersion method.
Evaluation of white spot disease (WSD) in farmed shrimp in Hormozgan city.
The effect of Origanum majorana extract on Saprolegnia sp. fungus of farmed shrimp family.
Measurement of the lead in edible tissues of Litopenaeus vannamei shrimp in Bandar Abbas farms using atomic absorption.
Measuring the amount of Mercury in edible tissue of Vannamei shrimp using cold steam method.
ارزیابی مدل پیش بینی میان مقیاس WRF در شبیه سازی بارش حدی در لرستان (مطالعه موردی ماه های مارس و آپریل ۲۰۱۹)
بررسی اثرکیفیت آبیاری با آب شور بر روی خاک و عملکرد گیاه پنبه
بررسی کیفی خشک کردن گیاه دارویی بادرنجبویه در یک خشک کن ترکیبی فتوولتائیک گرمایی مجهز به مواد تغییر فاز حاوی نانو ذرات
مقاله مروری بر شبیه سازی گسترش آتش سوزی با استفاده از تصاویر ماهواره ای MODIS
ارزیابی بیان ژنها TaMYB۷۳ و TaNAC۶۷ در واکنش به تنش خشکی در گندم تحت شرایط مزرعه
ارزیابی میزان عملکرد دانه و شاخصهای رشد در ارقام گندم تحت تیمار تنش خشکی در شرایط مزرعه
بررسی تاثیر محلول پاشی نیترو فنولات سدیم (CSN) بر صفات مورفولوژیکی و عملکرد کینوا درشرایط تنش خشکی در دو مکان
اثر افزودن پودر پرسیاوشان روی آنزیمهای کبدی ALT , AST
نقش عوامل انسانی در حکمرانی محیط زیست
حذف کروم از فاضلاب صنعتی با استفاده از اصلاح سطحی فیلترهای پروپیلن ضایعاتی
معرفی کد برای برآورد نفوذ خالص و دیگر اجزای بیلان آب
بررسی تغییر مساحت پوشش گیاهی با تغییرات جمعیت شهری طی سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ (مطالعه موردی: شهر اراک)
بررسی اثرفعالیت ضد قارچی اسانس کاکوتی بر کنترل قارچهای Penicillium digitatum Penicillium italicum
بررسی تاثیر خشکی رودخانه زاینده رود در کاهش تعاملات اجتماعی، کشاورزی شهروندان اصفهانی
Acceptance and management of technology in the agricultural sector according to the level of education, age and distance to work (Case study of Maharashtra, India)
بررسی گیاه دارویی نعناع فلفلی و خواص و مضرات آن
تعیین خسارات ناشی از فرسایش بادی و میزان آسیب پذیری از هجوم ماسه های روان در روستای قاسم زامل (مطالعه موردی: استان خوزستان، شهرستان حمیدیه)
بررسی سموم قارچی و راه های شناسایی واکنش به آسیب دی ان ای در قارچها
تحلیلی بر شناسایی گونه های فیتوفتورا عامل پوسیدگی محصولات جالیز
بررسی عوامل موثر بر اتلاف آب در کشاورزی ایران
بررسی شیمیایی و ویژگیهای عملکردی نشاسته اصلاح شده در گندم بر اساس ویژگیهای بافتی
اثر سامانه های همدیدی و پهنه آبی بر کاهش دبی(منطقه مورد مطالعه:دریاچه ارومیه)
نگرش آمایش سرزمین در پردازش پروژه های عمرانی حمل و نقل جاده ای
بررسی اثر تنش خشکی برتعداد دانه چترک ،ارتفاع بوته، تعداد چتر در گیاه زیره سبز در میر اباد خاش
مروری بر خصوصیات و خواص مختلف گیاه چای ترش(.Hibiscus sabdariffa L)
مقایسه روشهای حذف پوست میوه و سبزی
تحلیلی برگیاه آزولا و علفهای هرزآبزی، خطری برای آسیب رساندن زیست بومهای آبی کشور
ارزیابی وضعیت بهداشت، ایمنی و محیط زیست (مطالعه موردی :پارک شهری گلها)
مقایسه خصوصیات شیمیایی خاک در زیر خاکستر تاج دو بوته اسپرس خاردار و زرشک وحشی در مراتع بلده شهرستان نور
اهمیت نفوذ و ذخیره آب در لایه های زیرین زمین از دیدگاه متون اسلامی
مقایسه تاثیر گونه های چوبی بر ویژگیهای شیمیایی خاک زیراشکوب در البرز میانی
نقش آب و خاک فعال پلاسمایی در کشاورزی
تاثیر شکل و تعداد الکترود بر تصفیه پساب نساجی به روش انعقاد الکتریکی
انرژی گداخت هسته ای
اثر فرآیند انعقاد الکتریکی بر رنگ زدایی غلظتهای مختلف پساب نساجی
مروری بر فرآیند گازرسانی(Gasification )در کاهش آلودگی های محیط زیستی
رنگ زدایی از پساب حاوی رنگ نساجی Basic Red ۴۶ با استفاده از تخلیه ی سد دی الکتریک
فناوری پلاسمای سرد، روشی زیست سازگار برای تصفیه ی آب
تحلیل قابلیت های بهره برداری از سیکل گردشی پساب های شهری با رویکرد کاهش اثرات زیست محیطی
بررسی میزان تولید پسماندهای شهری (مطالعه موردی دشت مشهد)
مقایسه درصد تاج پوشش در قسمت های مرتع کاری شده و مرتع کاری نشده مراتع بلده نور
بررسی اثر مرتع کاری بر شکل زیستی و خوش خوراکی گونه های گیاهی در مراتع بلده مازندران
بررسی مقاومت در برابر خشکی گونه های گیاهی جهت احیاء مناطق خشک و نیمه خشک
بررسی مزایا و نقش گیاه رزماری در توسعه پایدار و کاربرد آن در عرصه های فضای سبز
نقش تراکم های زهکشی بر تغییرات عمق خاک و شیب تولید رسوب به کمک زاویه برخورد آن ها در زمین های کشاورزی
Comparison of antibacterial properties of Iranian royal jelly with the antibiotic Lincomycine in vitro
بررسی اثرات و کاربرد جلبک سبز اسپیرولینا به عنوان یک مکمل غذایی در زندگی انسان ها
بررسی مشکلات بهره برداری از زهکشی اراضی و ارزیابی عملکرد زهکش ها در زمین ها
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه جاشیر بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه جاشیر بر وضعیت آنتی اکسیدانی در جوجه های گوشتی
بررسی الگوی راهبردی مکانیزاسیون بر تغییرات و توسعه پایدار کشاورزی
بررسی خصوصیات و کاربردهای نشاسته و افزایش کارائی در مواد غذایی
In Vitro Effect of Three Medicinal Herb Including Tan Bark , Green Tea and Chamomile Extracts on Pathogenesis of Aspergillus sp. in Shrimp
Investigation of the level of Contamination in Goldfish of the city of Shiraz to Ichthyophthiriasis Disease
بررسی برآورد بهره وری فیزیکی و اقتصادی آب در مزارع کلزا و گندم در شهر قزوین
بررسی تاثیرگذاری پارامترهای مورفولوژی و الگوی آبراهه حوضه آبریز رود سیمره
بررسی و ارزیابی سیستم های آبیاری بارانی شهرستان دلفان و مقایسه الگو پاشش آن در زمین های زیر کشت
بررسی و تحلیلی بر ساختار نانو ذرات با استفاده از عصاره گیاهان و منابع زیستی
بررسی اثرات ضدباکتریایی و بهره برداری از جلبک ها به عنوان یک ماده صنعتی در کشور
بررسی و ارزیابی سطوح مختلف کود نیتروژن و کود آلی برخصوصیات زراعی و اجزای عملکرد دانه ذرت
بررسی و ارزیابی ضرورت مدیریت جامع منابع آب و خاک و اولویت بندی در زیر حوزه آبخیز هراز
کنترل و دلایل بیماری کپک خاکستری گل رز و راهکارهایی برای افزایش کیفیت گل رز
ارزیابی شاخص های تحمل به خشکی و بررسی صفات فیزیولوژیک گیاهچه زیره سبز ایران
روش های اصلاح شده تصفیه و تامین آب شرب و تشکیل فرآورده های ضد عفونی برای کاربرد در شرایط اضطرار
بررسی اثر عمق جریان بر ضریب زبری مانینگ در بسترهای با زبری متفاوت
بررسی علل کاهش تراز ایستایی و بهینه یابی موقعیت پو شش بتنی شبکه های آبیاری و زهکشی