آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 38تعداد صفحات کتابچه مقالات: 440
تعداد نمایش مقالات: 41885
اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه
اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۹۳ توسط ،موسسه اطلاع رساني ناركيش در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه
بررسی تاثیر ویژگیهای فردی بر پذیرش بیمه محصول گندم در منطقه دشت مغان(شهرستان پارس آباد)
نقش توریسم و گردشگری در توسعه پایدار روستایی
بررسی تغییرات برخی صفات فیزیکی و شیمیایی میوه طی فصل رشد در تعدادی ژنوتیپ های انار ایران
بررسی نسبت انرژی درکشت مکانیزه سویا در منطقه دشت مغان ( شهرستان پارس آباد)
بررسی عوامل اقتصادی موثر بر مهاجرت جوانان روستائی به شهرها ( مطالعه موردی : شهرستان دماوند )
ترکیب شیمیایی پوست بادام فرآوری شده با اوره و تأثیر تغذیه آن بر جمعیت پروتوزوای شکمبه بره
بررسی تاثیر ویژگیهای اقتصادی - اجتماعی کشاورزان گندمکار بر پذیرش بیمه محصول گندم در منطقه دشت مغان(شهرستان پارس آباد)
اثر سطوح و نوع مصرف سالیسیلیک اسید بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی برگ ریحان ( .Ocimum basilicum L ) در شرایط تنش شوری کلریدسدیم
چالش های بازاریابی سبز در حوزه کشاورزی در ایران
تأثیر تغذیه پوست خارجی بادام فراوری شده با اوره بر مصرف خوراک، عملکرد رشد و هزینه جیره در بره های پرواری شال
کارآفرینی روستایی: چالش ها و فرصت ها
بررسی تاثیر انواع کودهای اوره و زمان محلول پاشی کود نانو پتاسیم بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات مرفولوژیک کلزا (Brassica napus L ) هیبرید هایولا 401 در منطقه ایرانشهر
نقش آموزش و ترویج در تولید و پرورش ماهیان سرد آبی (قزل آلا) در استان آذربایجان شرقی
اثر محلول پاشی کودهای ماکرو و میکرو بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی نعناع فلفلی
بررسی تاثیر کاربرد محرک های زیستی بر پارامترهای رویشی گیاه دارویی نعناع فلفلی ( Mentha piperita L. )
اثر تناوب بر رشد، عملکرد دانه و تجمع کادمیوم در گیاه لوبیا قرمز تحت تنش کادمیوم
آنزیم های خاموشگر سیستم حد نصاب حسگری ( QQ ) و کاربرد آنها در بلوکه کردن سیستم های حد نصاب حسگری ( QS ) وابسته به آلودگی
اثر مقادیر مختلف آهن و نیترات آمونیوم بر میزان TSS , ویتامین ث و آنتی اکسیدان های کل سیب رقم دلبار استیوال
نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش کشاورزی
ارزیابی کارایی فنی گلخانه های تولید خیار - مطالعه موردی شهرستان تبریز
بررسی خواص صوتی و حرارتی تخته خرده چوب ضخیم ساخته شده از پوشال رنده و باگاس
اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزا عملکرد پیاز خوراکی
مکانیسم خاموشی حد نصاب حسگری ( QQ ) استراتژی ضد بیماریزایی باکتریهای اندوفیت
ارزیابی مقدار اسانس، سدیم و پتاسیم کالوس حاصل از توده های بومی زیره سبز ( Cuminum cyminum ) در پاسخ به غلظت های متفاوت شوری ( NaCI )
نقش تعاونی های کشاورزی در توسعه ی پایدار
تأثیر کودهای ورمی کمپوست، فسفات زیستی بر صغات مورفولوژیک و رزمارینیک اسید گل گاوزبان ایرانی.( Echium amoenum Fisch. And May)
محیط های جغرافیایی و روشهای تکثیر ، کاشت و برداشت زرشک
بررسی همبستگی بین تولید شیر و سن زایش با روزهای باز جاری و قبلی و دوره خشک قبلی در گاوهای هلشتاین استان اردبیل
اثر تنش خشکی و شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گل اطلسی رقم ایرانی در منطقه ایرانشهر
بررسی تأثیر متغیرهای سیاستی بر تولید برنج در ایران
سیاست های دولت و نقش آن در توسعه گردشگری روستایی
تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و بن زاادجوانت بر عملکرد جوجه های گوشتی
طراحی شبکه جاده های جنگلی بر اساس خصوصیات رویشگاه با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: سری واستون مازندران)
اثر آنتی اکسیدانتی گیاهان دارویی نعناع و چای سبز در مقایسه با ویتامین E و آنتی اکسیدانت تجاری بر روی عملکرد جوجه های گوشتی کم سن
ارزیابی میزان موسیلاژ توده های بارهنگ Plantago major L شهرهای اردبیل، کرمان، مشهد و میانه
بررسی اثرات سیاستهای حمایتی بر عرضه داخلی برنج در ایران
نگرشی بر وضعیت سیستم های آبیاری بارانی در ایران
تاثیرپودر قارچ ( Agaricus bisporus ) یا سیر و ترکیب آنها بر عملکرد جوجه های گوشتی