آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 80تعداد صفحات کتابچه مقالات: 872
تعداد نمایش مقالات: 4765
نهمین کنفرانس بین المللی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی و محیط زیست
نهمین کنفرانس بین المللی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی و محیط زیست در تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ توسط ،دانشگاه جامع علمی کاربردی سازمان همیاری شهرداری ها و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات نهمین کنفرانس بین المللی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در نهمین کنفرانس بین المللی علوم و صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی و محیط زیست
مقایسه مصرف کود سولفات آمونیوم وکود اوره در طراوت وشادابی وکاهش نیازآبی وصرفه جویی در هزینه های کود پاشی وسرزنی چمن میکس اسپرت در فضای سبز شهرزرین شهر
استفاده از سیستم آبیاری تحت فشار به جای روش آبیاری سطحی سنتی در بالا بردن راندمان مصرف آب وکاهش هزینه های نگهداری فضای سبز شهرداری زرین شهر
استفاده از کود سولفات آمونیوم در چمنکاریهای فضای سبز شهرداری زرین شهر وتاثیرآن در اصلاح خاک،رفع زردی چمن،ایجاد زیبایی و شادابی بیشتر وصرفه جویی در هزینه ها
استراتژی اثر گذاری فرسایش کنار رودخانه در عوامل موثر بر نابودی محیط زیست
حقوق کشاورزی و بذرهای تراریخته (GMO)
مقدمه ای بر حقوق بیوتکنولوژی کشاورزی
مروری بر ترکیبات زیست فعال و رنگدانه ها مانند بتالئین و کاربرد و استخراج آنها با روش های نوظهوردر چغندر قرمز
مروری بر تاثیرات درمانی طب اروماتراپی
بررسی نقش شرایط اقلیمی سرد و میزان بارندگی در توزیع مکانی سوسک شاخکبلند سارتا (Aeolesthes sarta solsky) در استان خراسان رضوی
چالش ها و مزایای استفاده از پرتو یونیزه در صنعت غذا
کاربرد غلات و اجزای تشکیل دهنده آن در غذاهای عملگرا
مروری بر روشهای تشخیص تقلبات در فرآورده های گوشتی
مدیریت پیش بینی پذیر موجودی در عملیات زنجیره تامین لبنیات
مقایسه کارایی غشاهای الیاف توخالی سلولز استات و پلی اتر سولفون برای تصفیه پساب های روغنی
تصفیه پساب رنگی با غشای الیاف توخالی پلی اتر سولفون و بررسی گرفتگی سطحی
مروری نظاممند بر کاربرد پرتودهی گاما در صنایع غذایی: مزایا، معایب و چالشها
حکمرانی محیط زیست در ایران
بررسی عوامل قهوه ای شدن غیرآنزیمی (میلارد) در پودر های لبنی
روشهای نوین بسته بندی در صنایع لبنی
روش های نوین بسته بندی مواد غذایی
مروری بر اثرات ضد میکروبی عصاره و اسانس گیاهان بومی ایران بر باکتری استافیلوکوکوس اورئوس
تاثیرات سوء نوشیدنی های رژیمی بر سلامت متابولیک، روانی و عمومی
گرمایش جهانی و چالش های نوظهور در صنعت غذا
مقایسه بین گوشت گیاهی و گوشت حیوانی: مزیتها، محدودیت ها و تاثیرات زیست محیطی
مروری برروش های نگهداری و مواد نگهدارنده طبیعی برای افزایش طول عمر غذا
بررسی تاثیرات پروبیوتیکها، پری بیوتیکها و پست بیوتیکها بر بهبود عملکرد روده و پیشگیری از بیماریها
چالشها و فرصت های مدل اقتصاد چرخشی: یک تحلیل مقایسهای در میان کشورها
تعیین وراثت پذیری عملکرد و اجزای عملکرد ژنوتیپ های مختلف گندم نان آبی در شرایط آب و هوای خرم آباد
مقایسه برخی از صفات مرفولوژیک درختان زیتون قدیمی با ارقام جدید
مقایسه برخی از صفات فیتوشیمایی درختان زیتون قدیمی در مناطق مختلف
ردپای آب به عنوان ابزار ی برای هدایت الگوی کشت بهینه محصولات استراتژیک : مرور نظام مند روشها ،چارچوب ها و نو آوری ها
مطالعه اثر انواع فیلتر کاغذی دم آوری بر مشخصه های فیزیکوشیمیایی قهوه دمی
بررسی دقت و صحت نتایج دستگاههای رطوبت سنج دان قهوه موجود در ایران در قیاس با روش مرجع ISO ۶۶۷۳:۲۰۰۳
کاربرد و اهمیت پریبیوتیک ها و پروبیوتیکها در تولید غذاهای فراسودمند
اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته در خشککردن با هوای داغ برش های نارنج( bitter orange slices )
خشککردن ترکیبی آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته – هوای داغ برشهای لیموترش (Citrus limonum)
توسعه یک مدل پیش بینی کننده نیاز آبی گیاهان زراعی در شرایط تنش خشکی با استفاده از داده های سنجش از دور و یادگیری عمیق
تاثیر تغییر اقلیم بر ساختار جوامع کنه های اریباتید در خاک جنگل
مروری بر حفظ تنوع زیستی در فضای سبز شهر تهران
واکنش محیط تخمیری وحیوانی به سطوح مختلف میزان پراکسیداسیون چربی ها در جیره گوسفند بلوچی
تاثیر برهمکنش روش مصرف هیومیک اسید و غلظتهای عصاره جلبک دریایی بر محتوای کلروفیل a و b درگیاه شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum ) در مزرعههای خانواده بوستانهای فضای سبز شهرداری منطقه ۴۱ شهر تهران
ارزیابی تاثیر روش مصرف هیومیک اسید و غلظتهای عصاره جلبک دریایی بر خصوصیات رویشی و مورفولوژیکی گیاه شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum ) به عنوان نمونهدر مزرعه های خانواده بوستانهای فضای سبز شهرداری منطقه ۴۱ شهر تهران
تاثیر روش مصرف اسید هیومیک و غلظتهای متفاوت عصاره جلبک دریایی بر خصوصیات ریشه گیاه شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum ) در مزرعههای خانواده بوستانهای فضای سبز شهرداری منطقه ۴۱ شهر تهران
کاربرد روشهای متفاوت مصرف هیومیک اسید و غلظتهای عصاره جلبک دریایی به منظور بهبود اجزای عملکرد گیاه شنبلیله ( Trigonella foenum -graecum ) در مزرعههای خانواده بوستانهای فضای سبز شهرداری منطقه ۴۱ شهر تهران
راهکارهای نوینبرای مدیریت تنش های محیطی
بررسی تاثیر کوددهی برگیروی صفات زراعی گیاه برنج
کاربرد روشهای مولکولی در شناسایی میکروارگانیسمهای مواد غذایی تخمیری
بررسی تاثیر افزودن صمغ مقل ازرق (Commiphora erythraea) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست
کاربرد هوش مصنوعی در تولید غذاهای گیاهی پایدار جایگزین گوشت
ارزیابی کارایی نایسین در افزایش زمان ماندگاری و مهار فساد میکروبی کره اسپرید مخلوط
ارزیابی اثرات نایسین و سوربات پتاسیم بر مهار رشد میکروب ی و پارامترهای کیفی کره اسپرید مخلوط طی دوره نگهداری
اقلیم نیکشهر، قطب کشاورزی سیستان و بلوچستان
چالشهای پرورش گوسفند و بز در ایران
نقش پرورش گوسفند و بز در تولیدات دامی ارگانیک در ایران
نقش باکتریوسین ها در ایمنی و نگهداری مواد غذایی
بررسی انواع روش های خشک کردن میوه ها و سبزیجات
بررسی رژیم غذایی بچه ماهی قره برون (Acipenser persicus) رهاسازی شده حاصل از تکثیر مصنوعی در مصب رودخانه تجن استان مازندران
بررسی فراوانی و پراکنش ماهیان در روخانه تجن استان مازندران
اکوتونها به عنوان شاخصهای حساس تغییرات محیطی: مرور تحقیقات اخیر و چالش های آینده
تحلیل مفهومی و رویکردهای نوین در تابآوری اکوهیدرولوژیک حوزههای آبخیز
مرور سیستماتیک مطالعات انجامشده در زمینه تاثیر تغییرات اقلیمی بر اکوسیستم های دریایی
فناوریهای نوین زیستپایه و هوشمند در بستهبندی پایدار مواد غذایی
کاربرد پروتئینهای گیاهی در ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال برای صنایع غذایی
تاثیر آلودگی هوا بر تولید مواد غذایی و امنیت غذایی یک بررسی از دیدگاه سیستم غذایی
دیدگاههای نوین درباره کیفیت و ایمنی کنسرو ماهی در مسیر پایداری
مروری بر غذاهای فراسودمند و پروبیوتیک
کاربرد انرژی خورشیدی در کشاورزی هوشمند: راهکارهایی برای افزایش بهرهوری و پایداری محیطزیست
تاثیر فناوریهای نوین بر افزایش بهرهوری و پایداری در بخش کشاورزی ایران
تحلیل ابعاد اقتصادی و اجتماعی توسعه کشاورزی هوشمند با تاکید بر امنیت غذایی پایدار در ایران
استانداردسازی سیستمهای مدیریتی در کشاورزی
مقاله کاربرد انرژی خورشیدی در بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش بهره وری در صنعت کشاورزی ایران
مدیریت اکوتوریسم و راهبردهای توسعه پایدار
تاثیر غنی سازی آرد گندم با اسید فولیک، آهن و ویتامین D بر پیشگیری و مدیریت آنمی و پوکی استخوان
تاثیر حذف پوشال بر تغییرات وزنکورم مادری زعفران ( Crocus sativus L. )طی دوره رشدی گیاه در کشت ایروپونیک
بررسی کاهش کلیفرم در سبزی خوردن توسط دستگاه میوکس
تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)