آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 146تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1120
تعداد نمایش مقالات: 10246
اولین همایش ملی کشاورزی دانش بنیان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی
اولین همایش ملی کشاورزی دانش بنیان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی در تاریخ ۱۷ مهر ۱۴۰۲ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در شهر کرج برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش ملی کشاورزی دانش بنیان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی کشاورزی دانش بنیان، تغییر اقلیم و امنیت غذایی
کاربرد بسته بندی بر پایه نشاسته در صنعت غذا
تحلیل ظرفیت سازگاری نهادی دست اندرکاران در مواجهه با خشکسالی و تغییر اقلیم (منطقه مورد مطالعه: شهرستان قلعه گنج، جنوب استان کرمان)
تغییر اقلیم و رابطه آن با کشاورزی پایدار در ایران
تاثیر زغال زیستی و خاک بر رشد اولیه گیاه دارویی کرفس
بررسی کارایی مصرف نور کنجد در رقابت با تاج خروس ریشه قرمز(Amaranthus retroflexus) در شهریار
مدیریت بحران ناشی از تغییرات اقلیم در تولیدات باغبانی
مدیریت آفات گیاهی در شرایط تغییرات اقلیمی و زیست محیطی
اثر اسید جیبرلیک بر شاخص های جوانه زنی در پنج رقم گندم تحت تنش شوری
اثر اصلاح کننده های خاک بر عملکرد و کیفیت چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)
اثر پرایمینگ مواد آلی بر گیاهچه های بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.) در شرایط تنش خشکی
اثر پرایمینگ مواد آلی بر گیاهچه های بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.) در شرایط تنش شوری
اثر کود نیتروژن و محلول پاشی اسید جیبرلیک بر عملکرد سوپرگندم
تاثیر نیتروژن و محلول پاشی پاکلوبوترازول بر عملکرد سوپرگندم
اثر غلظت های پرایمینگ اسید هیومیک بر گیاهچه های بادرنجبویه تحت تنش خشکی
اثر پرایمینگ سطوح مختلف ورمی کمپوست بر گیاهچه های بادرنجبویه در شرایط تنش خشکی
بررسی اثر اسید هیومیک و عناصر ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد ریحان
تاثیر اسید هیومیک و عناصر ریزمغذی بر رنگیزه های فتوسنتزی ریحان
اثر محلول پاشی سیتوکینین بر عملکرد و اجزای عملکرد سوپرگندم در شرایط تنش خشکی
اثر عناصر ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد سوپرگندم تحت شرایط تنش خشکی
اثر پرایمینگ کیتوزان بر شاخص های جوانه زنی و آسکوربات پراکسیداز بذر مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش خشکی
اثر پرایمینگ کیتوزان بر شاخص های جوانه زنی ریحان تحت تنش شوری
اثر عوامل محیطی بر متابولیت های ثانویه در گیاهان دارویی: مروری بر مقالات
مسئولیت دولت ها در برابر بحران های زیست محیطی و بررسی خلا های حقوق بین الملل محیط زیست
بررسی اثر کاشت درهم ذرت و ماش با هدف تولید علوفه در منطقه ورامین
کاربرد مایکروویو و اشعه فرابنفش در صنایع غذایی با رویکرد امنیت غذایی
تغییرات مرفولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) تحت تاثیر سالیسیلیک اسید و رژیم های مختلف آبیاری
تاثیر سالیسیلیک اسید بر محتوای نسبی آب برگ، پرولین، فعالیت آنزیمی و عملکرد دانه و روغن بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) تحت شرایط مختلف آبیاری
تغییرات برخی مراحل رشد گیاه، عملکرد دانه و روغن بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) در واکنش به کاربرد برگی اتانول در رژیم های مختلف آبیاری
تاثیر اتانول بر شاخص سبزینگی برگ، پرولین، برخی آنتی اکسیدان های آنزیمی و عملکرد بادام زمینی در رژیم های مختلف آبیاری
تاثیر تغییر اقلیم بر رشد اقتصادی بخش کشاورزی
آثار و پیامدهای بحران آب بر روابط کشورهای منطقه ای و ایران
تهدیدات نوین زیست محیطی در خاورمیانه (ریزگردها و خشکسالی) و امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران (۲۰۱۸-۲۰۱۰)
Environmental Theories and foreign policy
بررسی ژنوتیپ های آفتابگردان از نظر صفات کمی با استفاده تجزیه چندمتغیره
رابطه برخی ترکیبات شیر طی دوره باز بر عملکرد برخی صفات تولید مثلی گاوهای شیری هلشتاین
بررسی عملکرد، ارتفاع بوته، وزن تر و خشک برگ و ساقه دانه سویا تحت تنش کم آبیاری و محلول پاشی اسیدهای آمینه
آیا صفات مورفولوژیک برگ درختان راش شرقی (Fagus orientalis) در گردیان ارتفاعی ناحیه رویشی هیرکانی تغییر می کنند؟
تحلیل و پایش خشکسالی با استفاده از شاخص استاندارد شده بارش و تبخیر و تعرق (SPEI) در رویشگاه های ارس شمال استان کرمان
بررسی تاثیر اسانس گیاه زنیان بر عامل قارچی پوسیدگی لوبیاFusarium solani f.sp. phaseoli روی ارقام مختلف در گلخانه
نقش پدافند غیر عامل در تولید بذر و تامین امنیت غذایی
تغییرات اقلیمی، بحران های زیست محیطی و ناامنی غذایی
هوش مصنوعی و تاثیر آن بر امنیت بین الملل
اثرات سلنیوم آلی و معدنی برمورفولوژی عضله اسب های نژاد ترکمن
ارزیابی قابلیت مهارکنندگی آنزیم لیپاز عصاره کلیر، پنیرباد، علف لیمو ، جمبو
اثر اسانس درخت ارس منطقه خلخال بر شب پره هندی و سوسک زرد آرد
بررسی اسانس درخت ارس منطقه شهرستانک بر شب پره هندی و سوسک زرد آرد
رشد اقتصادی و عوامل موثربرتخریب محیط زیست در ایران
شناسایی و اولویت بندی شاخص های پایداری در مدیریت زنجیره تامین صنایع سلولزی به کمک روش AHP
مفاهیم مدیریت استراتژیک ومنابع انسانی و نقش آنها در صنایع سلولزی دانش بنیان
نقش مدیریت در پیشرفت و بهره وری منابع انسانی در صنایع سلولزی
مفاهیم زنجیره تامین وارتباط چابکی با رقابت پذیری در صنایع دانش بنیان سلولزی
استفاده از الگوریتم های فرا ابتکاری ( الگوریتم ژنتیک ) در زنجیره تامین صنایع سلولزی
ارزیابی عوامل موثر بر رضایت مشتری از تخته خرده چوب و تخته فیبر با دانسیته متوسط با استفاده از روش تاپسیس
شناسایی و رتبه بندی معیارهای انتخاب تامین کننده در صنایع مبلمان چوبی منزل با استفاده از روش فرآیند تحلیل سلسله مراتبی
عملکرد مدیریت زنجیره در بیشینه کردن سود و یا کمینه کردن هزینه ها در صنایع سلولزی
مفاهیم نگرش فرهنگ سازمانی و نقش رهبری تحول گرا در صنایع سلولزی
مفاهیم مدل های مدیریتی در ارائه توسعه پایدار تولید در صنایع سلولزی در ایران
رویکردهای کاربردی موثر بر رقابت پذیری شرکت های کاغذسازی در ایران
مدیریت زنجیره ی تامین در بازارهای رقابتی صنایع سلولزی
تفاوت در میزان جذب عناصر غذایی کم مصرف در بین ارقام مختلف انگور
تاثیر تنوع ژنتیکی برخی ارقام انگور در کارآیی جذب عناصر پر مصرف غذایی
مقایسه برخی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور موجود در کلکسیون شهر ابهر
چالش های بسته بندی های صنایع سلولزی
مبانی ومفاهیم شاخص های بهره وری در عوامل تولید در زراعت
مدیریت کشاورزی ارگانیک و پایدار و نقش آن درامنیت غذایی
کشاورزی پایدار در حفاظت از محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار
کشت فراسرزمینی و امنیت غذایی
استفاده از نانو ذرات نقره برای حفظ کیفیت پس از برداشت محصولات باغی
کاربرد نانو ذرات روی جهت کنترل بیماری های پس از برداشت در محصولات باغی
بررسی سطوح مختلف ورمی کمپوست بر خصوصیات ظاهری گیاه حسن یوسف
تاثیر تغییر اقلیم بر تنوع زیستی و تولید محصولات کشاورزی- راهکارهای سازگاری با این پدیده
نقش میکروارگانیسم ها، پروبیوتیک ها و مواد مغذی در تامین امنیت غذایی
بررسی مواد ژلاتینی با منشا گیاهان بومی به عنوان جایگزین آگار در کشت درون شیشه ای استویا
بهینه سازی مصرف انرژی و نهاده ها با توسعه گلخانه های فشار مثبت
بررسی مواد موسیلاژی مختلف در ترکیب محیط کشت گل محمدی در شرایط درون شیشه ای
بررسی تولید کالوس در کشت درون شیشه ای شنبلیله(Trigonella foenum-graecum L.)
بررسی پرورش گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) تحت تاثیر کاربرد ترکیبی کود های زیستی و آلی
تاثیر کلرپروفام بر انبارمانی غده های سیب زمینی
عوامل موثر بر انبارمانی غده های سیب زمینی
بررسی صفات مورفولوژیک و رنگیزه های فتوسنتزی آفتابگردان در شرایط مقادیر مختلف نیتروژن و الگوهای کشت
تاثیر الگوهای کشت و سطوح مختلف نیتروژن روی پروتئین دانه و عناصر غذایی آفتابگردان
مروری بر اثر ریزوباکترهای افزایش دهنده رشد گیاهی( PGPR) بر تنش شوری
بررسی روش های برآورد تبخیر-تعرق واقعی در ارزیابی اثرات تغییر اقلیم در دوره های آتی
روش های نوین آماده سازی اولئوژل برای کاربردهای غذایی
بررسی چندشکلی ژن براشیسپینا در تعدادی از گله های هلشتاین استان البرز
بررسی اثرات سایتوتوکسیک نانو ذرات نقره بر سلول های کلیوی نوزاد همستر و تاثیر واکسن تخفیف حدت یافته ویروس زبان آبی بر تولید اینترفرون در گوسفند
بررسی تاثیر پروبیوتیک ها بربیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ
بررسی امکان کاهش آلودگی خاک توسط گونه درختی زبان گنجشک
تاثیرآلودگی فلزات سنگین برسلامت انسان
بررسی آلودگی عقده های لنفاوی لاشه های گاو وگوسفند استان قم به باکتری بروسلا با روش Real Time PCR بررسی آلودگی لاشه های گاو و گوسفند به گونه های باکتری بروسلا
تعیین تناسب اقلیمی کشت در فضای رایانش ابری برای سازگاری با تغییرات اقلیمی
تاثیر هم افزایی تصاویر سنتینل ۲ و سنتینل ۳ بر تخمین کربن آلی خاک با استفاده از مدل ماشین بردار پشتیبان
اثر مدیریت تلفیقی کود نیتروژن بر عملکرد دانه و کیفیت بذر کینوا (Chenopodium quinoa Willd) در شهرستان اندیمشک
امنیت غذایی در گرو کاهش بقایای محصولات کشاورزی
بررسی اثرات عصاره گیاه اکیناسه پورپورا(Echinacea purpurea) درتقویت سیستم ایمنی درموش BALB/c
تاثیر ریزگردها بر صنعت تولید عسل استان کهگیلویه و بویراحمد
بررسی اثر تغییر اقلیم بر تولیدات بخش کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد
بررسی رویشگاههای مختلف افرا پلت و تعدادی گونه از جنس Acer. L و نحوه پراکنش آنها در ایران و جهان
بررسی تغییرات ضریب پایداری درختان افراپلت (Acer velutinum Boiss) با توجه به مراحل رویشی
تحلیل راهکارهای سازگاری کشاورزان با تغییرات اقلیم
مروری بر چالش های اجتماعی در اجرای طرح های مدیریت منابع آب
تغییر اقلیم، مدیریت آب و امنیت غذایی
نقش نسبت های مختلف تغذیه با کودهای حاوی نیتروژن، فسفر و پتاسیم روی ارتفاع و تعداد شاخه های فرعی گوجه فرنگی رقم سوپر استون
نقش نسبت های مختلف تغذیه با کودهای حاوی نیتروژن، فسفر و پتاسیم روی سطح برگ و تعداد گل در بوته گوجه فرنگی رقم سوپر استون
نقش نسبت های مختلف تغذیه با کودهای حاوی نیتروژن، فسفر و پتاسیم روی شاخص کلروفیل و اسیدیته قابل تیتراسیون بوته گوجه فرنگی رقم سوپر استون
تاثیر تغییر اقلیم بر مهاجرت کشاورزان
قارچ و امنیت غذایی
راهبردهای مدیریت پایدار جنگل های حوضه زاگرس
بررسی تاثیر تغییر اقلیم بر رانت زمین های کشاورزی استان گلستان
بررسی تاثیر بارندگی بر عملکرد گندم دیم در استان قزوین
بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس چای کوهی Stachys lavandulifolia Vachl )) بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی
تهیه عصاره از مخمر ساکارومایسس سرویزیه و استفاده از آن برای کشت باکتری ها
عوامل تاثیرگذار بر ویژگی های پودر ماست تولید شده با روش خشک کن پاششی
چالش های کشاورزی ایران و راهکارهای سازگاری با تغییر اقلیم
چشم انداز تغییرات اقلیمی و امنیت غذایی در ایران
منابع ژنتیکی گیاهی برای مواد غذایی وکشاورزی و فرایندهای قانونی به منظور حفاظت، دسترسی، بهره برداری، و تبادل
بررسی وضعیت عناصر غذایی و فاکتورهای محدود کننده خاک در باغ های پسته درشهرستان بویین زهرا
واکاوی اثرات گرمایش جهانی بر منابع آب حوضه ابرقو- سیرجان
کاربرد انواع تکنولوژی های نوین دیجیتالی درصنعت لبنیات
بهره برداری از قدرت گیاهان دارویی برای امنیت غذایی (رویکردها و فرصتهای جدید)
کاربرد نرم افزار HYDRUS-۱D برای تخمین پارامتر های هیدرولیکی در ستون خاک آزمایشگاهی
بررسی حسگرهای نوین و کاربردی در ارتقاء ایمنی و کیفیت فرآورده های غذایی
کاربرد فناوری های پیشرفته هوش مصنوعی در فرآوری مواد غذایی
بررسی امولسیون های ساختاریافته نوین غذایی بر پایه اولئوژل
تغییر اقلیم جهانی و انقراض گونه ها، حفاظت از آن ها
تاثیر سبوس برنج و فیبرچغندر قند در افزایش ماندگاری و کیفیت محصولات پخت
عملکرد و اجزای عملکرد گیاه کنجد تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی
بررسی اثر نانوذرات اکسید مس بر روی تستیس مگس های جالیزی نر
تغییر آب و هوای زمین (گرمایش زمین)
مطالعه و بررسی سیر تحولی خشکسالی و تاثیرات ناشی از آن
اثر تغییرات اقلیم بر عملکرد و ریسک عملکرد ذرت در استان قزوین
مدل سازی ابعاد توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی خرما در توسعه کارافرینی زنان روستایی در استان کرمان
بررسی تاثیر تماسی سموم پایری پروکسی فن و تفلوبنزرون روی شپشه دندانه دار Oryzaephilus surinamensis L. (Col., Silvanidae)
بررسی نورهای LED و نانولوله های کربن تک جداره بر خصوصیات مورفولوژیکی گل میمون
مقایسه برخی خصوصیات کمی و کیفی ارقام داخلی و خارجی چغندرقند در کرج
تاثیر سطوح اسید فولیک، فسفر و تراکم بر عملکرد و صفات کیفی گیاه گوار
تبیین مناسبات تعلیمی و آموزشی مقام شف در هنر آشپزی
مروری بر کاربرد اسیدهای آمینه و مواد هیومیکی در خاک های کشاورزی
اهمیت بهره وری از تکنولوژی هردل در صنعت بسته بندی غذا
مروری بر روش های غیر حرارتی اصلاح نشاسته ها
تغییر کاربری سرزمین و ردپای کربن
مروری بر فرآوری غیر حرارتی غذاهای پروبیوتیک
بررسی اثرات درمانی سیاه دانه و تاثیر آن بر مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های مختلف باکتریایی
بررسی تجارت آب مجازی نیشکر در کشت و صنعت های مختلف در ایران
ارزیابی مدل AquaCrop در کلیه کشت و صنعت های نیشکر ایران
بررسی نگرش نسبت به کشاورزی ارگانیک در بین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی استان زنجان