برگزار شده

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط ،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط ،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.

اطلاعات مهم کنفرانس

  • تاریخ برگزاری: ۷ مهر ۱۳۹۵
  • تاریخ میلادی: 2016-09-28
  • برگزار کننده: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
  • شهر همایش: شهر مشهد
  • استان همایش: استان خراسان رضوی
تاریخ درج سایت: یکشنبه، ۶ تیر، ۱۳۹۵ - تعداد نمایش: 4720

محورهای اصلی کنفرانس

موضوع همایشها