دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط ،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.
دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۷ مهر ۱۳۹۵ توسط ،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.
اطلاعات مهم کنفرانس
- تاریخ برگزاری: ۷ مهر ۱۳۹۵
- تاریخ میلادی: 2016-09-28
- برگزار کننده: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
- شهر همایش: شهر مشهد
- استان همایش: استان خراسان رضوی
محورهای اصلی کنفرانس
- علوم تغذیه