دریافت مقالات کنفرانس
اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا
اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۳ توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا مراجعه فرمایید.
اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۳ توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا مراجعه فرمایید.
اطلاعات مهم کنفرانس
- تاریخ برگزاری: ۳۰ مهر ۱۳۹۳
- تاریخ میلادی: 2014-10-22 مهلت ارسال چکیده: ۱۳۹۳/۳/۱۰
- برگزار کننده: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
- شهر همایش: شهر مشهد
- استان همایش: استان خراسان رضوی
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۳/۳/۲۵
اعلام نتایج داوری اصل مقاله: ۱۳۹۳/۴/۱۰
مهلت ثبت نام: ۱۳۹۳/۶/۱۰
سازمان علمی برگزار کننده همایش: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
محورهای اصلی کنفرانس
- علوم تغذیه