این کنفرانس برگزار و نمایه شده است:
دریافت مقالات کنفرانس

اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا

اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۳ توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا مراجعه فرمایید.

اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا در تاریخ ۳۰ مهر ۱۳۹۳ توسط موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی،پژوهشكده علوم و صنايع غذايي در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا مراجعه فرمایید.

اطلاعات مهم کنفرانس

  • تاریخ برگزاری: ۳۰ مهر ۱۳۹۳
  • تاریخ میلادی: 2014-10-22
  • مهلت ارسال چکیده: ۱۳۹۳/۳/۱۰
    مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۳۹۳/۳/۲۵
    اعلام نتایج داوری اصل مقاله: ۱۳۹۳/۴/۱۰
    مهلت ثبت نام: ۱۳۹۳/۶/۱۰

    سازمان علمی برگزار کننده همایش: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
  • برگزار کننده: پژوهشكده علوم و صنايع غذايي
  • شهر همایش: شهر مشهد
  • استان همایش: استان خراسان رضوی
تاریخ درج سایت: یکشنبه، ۱۱ خرداد، ۱۳۹۳ - تعداد نمایش: 11182

محورهای اصلی کنفرانس

موضوع همایشها