نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی
نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.
نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.
اطلاعات مهم کنفرانس
- تاریخ برگزاری: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
- تاریخ میلادی: 2025-08-18 مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۴۰۴/۵/۲۳
- برگزار کننده: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب
- شهر همایش: شهر تهران
- استان همایش: استان تهران
محورهای اصلی کنفرانس
- مدیریت (عمومی)