نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی
نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
اطلاعات مهم کنفرانس
- تاریخ برگزاری: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
- تاریخ میلادی: 2025-08-18 مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۴۰۴/۵/۲۳
- برگزار کننده: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب
- شهر همایش: شهر تهران
- استان همایش: استان تهران
محورهای اصلی کنفرانس
- مدیریت (عمومی)
ارتباط با دبیرخانه کنفرانس
تلفن دبیرخانه:تلفن همراه دبیرخانه: 09306406837
ایمیل: info@confnashr.ir
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس