اطلاع رسانی

نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی

نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

نخستین کنفرانس سراسری نوآوری و تحقیق در مدیریت آشپزی و قنادی در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ توسط ،مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب در شهر تهران برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

اطلاعات مهم کنفرانس

  • تاریخ برگزاری: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
  • تاریخ میلادی: 2025-08-18
  • مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۴۰۴/۵/۲۳
  • برگزار کننده: مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 41 و مرکز خدمات مشاوره ای مدیریت و امور بازرگانی سپهر تجارت ایرانیانآسان وب
  • شهر همایش: شهر تهران
  • استان همایش: استان تهران
تاریخ درج سایت: دوشنبه، ۶ مرداد، ۱۴۰۴ - تعداد نمایش: 92

محورهای اصلی کنفرانس

ارتباط با دبیرخانه کنفرانس

تلفن دبیرخانه:
تلفن همراه دبیرخانه: 09306406837
ایمیل: info@confnashr.ir
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس

موضوع همایشها