آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 89تعداد صفحات کتابچه مقالات: 539
تعداد نمایش مقالات: 79435
پنجمین همایش ملی زعفران
پنجمین همایش ملی زعفران در تاریخ ۲۳ آبان ۱۳۹۷ توسط دانشگاه تربت حیدریه،دانشگاه تربت حيدريه در شهر تربت حیدریه برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات پنجمین همایش ملی زعفران مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در پنجمین همایش ملی زعفران
ارزیابی و تحلیل اقتصادی و راندمان محصول نهایی زعفران تحت تاثیر طول دمگل و نوع گل باز و غنچه زعفران
آب مجازی راهکاری برای مقابله با کم آبی با اتکای بر زعفران و جایگزینی برای کارخانه قند در تربت حیدریه
بازار نیروی کار صنعت زعفران و شوک های اقتصادی
برآورد نیاز آبی زعفران در ماه های مختلف در شهرستان کاشمر
بررسی اثر تحقیقات بر نوسانات عملکرد زعفران
بررسی اثر شلاقی در زنجیره تامین زعفران
بررسی الگوی انتقال قیمت بین قیمت زعفران ایران و قیمت جهانی زعفران
مروری بر پروژه های تحقیقاتی در زمینه فرآوری، بسته بندی و نگهداری زعفران
بررسی رقابت پذیری ایران در بازار جهانی زعفران
بررسی عوامل فنی و اقتصادی موثر بر سود زعفران کاران در قاینات با رهیافت لاجیت
بررسی نقش تبلیغات در معرفی و فروش زعفران مورد مطالعه: مصرف کنندگان زعفران بازار رضای شهرمشهد
بررسی نگرش مصرف کنندگان نسبت به زعفران ارگانیک
بهره وری کل عوامل تولید کشت زعفران در شهرستان گناباد چقدر پایدار است
تحلیل روند صادرات و بسته بندی در ارزآوری زعفران
تحلیل صادرات زعفران ایران با رویکرد مزیت نسبی و نقشه ریزی تجاری
تمایل به تغییر الگوی کشت برای زراعت زعفران، راهکاری کاربردی برای مقابله با کم آبی (مطالعه موردی: دشت نیشابور)
چالش های زنجیره ارزش زعفران ایران در بازارهای جهانی
زعفران افغانستان، برتری در تولید و چالش در صادرات
شناخت دانش بومی زعفران کاران با تاکید برنظریه بنیانی (مطالعه موردی شهرستان قاینات و زیرکوه)
شناسایی استراتژیهای سازگاری زعفران کاران تربت حیدریه در برابر تغییرات آب و هوایی
کاربرد مدلسازی معادلات ساختاری در تعیین اثر تحقیق و توسعه در زنجیره ارزش زعفران
مروری بر پاتنت های ثبت شده زعفران در ایران و جهان
مروری بر وضعیت فعلی صادرات زعفران ایران و بررسی چالشها و راهکارهای پیش رو
مزارع تکثیری برای تهیه پیاز استاندارد زعفران قدم اول برای افزایش عملکرد، قدم اول در مبارزه با خشک سالی
نقش فرآیند پرتودهی در جهت افزایش صادرات زعفران
Evaluation of saffron yield changes in response to temperature and rainfall variations in Birjand
اثر کاربرد تلفیقی حاصلخیز کننده های خاک بر عملکرد گل و پیاز زعفران Crocus sativus L.
بررسی آماره های زیستی و ظرفیت های افزایش جمعیت کنه بنه زعفران در شرایط مختلف
بررسی تاثیر شرایط جغرافیایی بر تولید و ترسیب موسیلاژ کلاله زعفران (مطالعه موردی؛ شهرستانهای مهم تولید زعفران در استان خراسان رضوی)
تاثیر کادمیوم و بیوچار تفاله موم زنبور عسل بر وزن خشک اندامهای مختلف زعفران در سال دوم ×
اثر کود آلی و بیولوژیکی بر زیست توده علف های هرز و خصوصیات رشدی زعفران در سال سوم
ارتباط محصول گیاه زعفران دیم و شاخص خشکسالی SPI سه ماهه در منطقه باجگاه استان فارس
ارزیابی تناسب اراضی برای زعفران در منطقه مادون بردسیر استان کرمان
ارزیابی رشد بنه های دختری زعفران تحت تاثیر پسماند پسته و کود مرغی تجاری شده
ارزیابی سودمندی کشت مخلوط تاخیری زعفران و شوید
ارزیابی کارایی مدل های KStar و LWL در تخمین عملکرد محصول زعفران بر اساس پارامترهای اقلیمی (مطالعه موردی: بیرجند)
ارزیابی کشت زعفران در حوزه کرخه استان لرستان بر اساس نیاز دمایی به کمک GIS
ارزیابی ماده آلی، پتاسیم و فسفر خاک برای کشت گیاه زعفران به کمک GIS (مطالعه موردی: شهرستان الیگودرز)
ارزیابی صفات کیفی اکوتیپ های زعفران Crocus sativus L. در شرایط اقلیمی×استان خراسان رضوی و جنوبی
ارزیابی کارآیی چند کنه کش جهت ضدعفونی کورم زعفران به منظور کنترل کنه Rhizoglyphus robini Claparede, 1869 (Acari: Acaridae)
اثرات کاشت گیاهان پوششی بر تراکم علف های هرز، عملکرد گل و ویژگی های بنه زعفران
برآورد سطح زیر کشت زعفران با استفاده از تصاویر ماهواره ای و روش اختلاف زمانی
بررسی اثر جهت قرار گرفتن بنه و کودهای زیستی مختلف بر خصوصیات گل زعفران
بررسی اثرات هورمون جیبرلین و اندازه بنه بر عملکرد و دیگر صفات زعفران (اکوتایپ قاین)
بررسی بیماری لکه برگی زعفران ناشی از قارچAlternaria alternate× در مزارع زعفران استان خراسان رضوی
بررسی دلایل علمی کاهش گلدهی و عملکرد زعفران در شهرستان نیشابور در سال زراعی 88-89
بررسی روابط کمی بین عملکرد و مدیریت آبیاری تابستانه در مزارع زعفران
بررسی سایه اندازی گیاه پوششی زیره سبز بر گلدهی و بنه زعفران Crocus sativus L.
بررسی مصرف سطوح مختلف میکوریزا و ورمی کمپوست بر عملکرد کمی گل زعفران زراعی Crocus sativus. L در شرایط آب وهوایی کرمان
بررسی مصرف سطوح مختلف میکوریزا و ورمی کمپوست بر عملکرد کیفی و کمی برگ زعفران زراعی Crocus sativus. L در شرایط آب وهوایی کرمان
پتانسیل یابی اقلیمی و محیطی کشت زعفران در استان اصفهان
تاثیر علف کش های متداول روی جمعیت علف هرز خصوصیات گل و بنه زعفران
تعیین نیاز آبی زعفران با روش فایو پنمن مانتیث مطالعه موردی (تربت حیدریه)
عوامل موثر بر تولید علوفه برگ زعفران و استفاده در تغذیه دام
گزارش آلودگی پیازهای زعفران، Crocus sativus، به لارو نوعی Dipter، در مزرعه ی دانشکده کشاورزی کرمانشاه و مدیریت کنترل آن
مطالعه برخی از شاخص های رشد زعفران Crocus sativus L. در مقادیر مختلف بنه و عمق های کشت
مطالعه برخی پاسخ های فیزیولوژیک زعفران ایرانی به تنش شوری و کاربرد اسید هیومیک در گلخانه
مطالعه برخی خصوصیات بنه های دختری گیاه دارویی زعفران )Crocus sativus L.( تحت شرایط کنترل آبیاری و کاربرد ترکیبات آلی اصلاح کننده خاک
مطالعه تاثیر محلول پاشی انواع کود و غلظت های مختلف عصاره گلبرگ زعفران بر ویژگی های برگ و بنه آن
مطالعه هیستوشیمیایی ترکیبات فنولیک تحت اثر سالیسیلیک اسید در برگ زعفران
مقایسه برخی از پتانسیلهای اقلیمی در استان های خراسان جنوبی و گلستان بر کشت زعفران
مقایسه کمی و کیفی عملکرد دو توده زعفران (Crocus sativus L.) در تراکم های مختلف کاشت
مقایسه میزان انتشار گازهای گلخانه ای و پتانسیل گرمایش جهانی تولید زعفران در مناطق مختلف کشت استان خراسان (مطالعه موردی: فردوس، تربت حیدریه، فاروج)
مکان یابی کشت زعفران بر اساس تحلیل های AHP در محیط GIS در استان اردبیل
Is ISO 3632-2 method precise enough for saffron qualification in pharma industry
آنتوسیانین گلبرگ های زعفران، گنجی دگر نهفته در بطن زعفران
اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر شاخص های خونی و پاداکسیدانی جوجه های گوشتی
ارزیابی خاصیت ضد باکتریایی عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران بر برخی از باکتریهای بیماریزای آبزیان
ارزیابی خاصیت ضدباکتریایی عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus) بر باکتری های بیماری زای غذایی
ارزیابی شاخصهای خونی و پاداکسیدانی جوجه های گوشتی×تحت تنش گرمایی تغذیه شده با عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران
بررسی تاثیر زعفران بر علایم سندرم ترک در بیماران تحت درمان نگهدارنده متادون در شهرستان سبزوار در سال 1394-1395
بررسی تاثیر کاربرد عصاره آبی گلبرگ زعفران بر رشد باکتری پکتوباکتریوم و قارچ رایزوکتونیا
بررسی نقش درمانی زعفران در طب سنتی مطالعه موردی (گناباد، بیرجند، قاین)
پیش بینی حلالیت آبی و میزان تراوایی در پوست ترکیبات موجود در اسانس زعفران
تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر گلبرگ زعفران به عنوان افزودنی غذایی بر شاخصهای زیستی ماهی کوی Cyprinus carpio koi
زعفران و خصوصیت بافری آن: فرآیند بازدارنده تخریب رنگ سبز زنگار در نگاره های ایرانی
مطالعه خاصیت ضد باکتریایی و بررسی تاثیر بازدارندگی عصاره متانولی گلبرگ زعفران در مقایسه با آکاربوز بر روی آنزیم آلفا آمیلاز پانکراسی
Assessment of Innovative Systems for Detecting Adulteration in Saffron (Crocus sativus L.)
Green and Eco-friendly Synthesis of Silver nanoparticles using Saffron Bulbs (Crocus sativus L.) Methanol Extract
Green biosynthesis of magnetic iron oxide nanoparticle using crocus sativus L. petal hydro-alcoholic extract
استفاده از ساقه گل زعفران به عنوان یک غشاء زیستی برای استخراج مقادیر بسیار جزیی دارو توسط یک نانوجاذب معدنی
بررسی برهمکنش غلظت های مختلف عصاره آبی گلبرگ زعفران و نانو ذره دی اکسید تیتانیوم بر رشد و شاخص های جوانه زنی بذر گیاه دارویی شاهدانه Cannabis sativa L.
بررسی خصوصیات ملکولی آنزیم های برشی کارتنوییدی در چرخه تولید ترکیبات موثره زعفرانCrocus sativus L.
خلاصه آنالیز مقایسه ای خاصیت کاتالیزوری نانوذرات طلا سنتز شده به روش سبز توسط عصاره اتانولی گلبرگ زعفران با نانوذرات سنتز شده به روش شیمیایی
نانو ذرات لیپیدی جامد به عنوان حامل ترکیبات زیست فعال زعفران)Crocus sativus L.(
نانوکپسولاسیون عصاره گلبرگ زعفران به کمک پلیمر PLGA و بررسی پارامترهای موثر بر سایز نانو ذرات
امکان سنجی برش لیزری ساقه گل زعفران به منظور جداسازی کلاله
بررسی میزان فراوانی رنگ های مصنوعی در زعفران شهر مشهد از روش کروماتوگرافی لایه نازک در سال 1397
زعفران در فرهنگ و ادبیات شفاهی مردم ایران