اولین کنگره ملی غذای حلال، آبان ماه 98

اولین کنگره ملی غذای حلال

National Halal Food Congress

پوستر اولین کنگره ملی غذای حلال

اولین کنگره ملی غذای حلال در تاریخ ۲۹ آبان ۱۳۹۸ توسط مجتمع آزمایشگاهی زکریای رازی واحد علوم و تحقیقات تهران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین کنگره ملی غذای حلال مراجعه فرمایید.


با توجه به استقبال روز افزون از غذای حلال در جهان و گستردگی این مبحث در علوم متفاوت و در فقه اسلامی لذا جهت ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اهداف ذیل مد نظر می باشد.

  • ارتباط و همکاری با مراکز دینی و دانشگاهی داخلی با هدف بررسی مسائل و چالش های جدید در امر حلیت و حرمت مواد و فرآورده های حلال
  • بررسی اقتصاد فراورده‌های حلال
  • بررسی حلال و اقتصاد مقاومتی
  • بررسی فراورده‌های آرایشی حلال
  • بررسی اقتصاد غذای حلال
  • بررسی حلال در آیات قرآن
  • بررسی افزودنی های مجاز خوراکی حلال
  • بررسی علل پزشکی حلال بودن بعضی اعضای حیوان حلال گوشت
  • بررسی حلال در علم تغذیه
  • بررسی حلال در علم شیمی
  • بررسی حلال در زیست‌شناسی

 

محور های کنگره:

  • غذای حلال و تاثیر آن بر کیفیت مواد غذایی
  • شناسایی و تجزیه غذای حلال
  • حلال در صنعت شیلات
  • حلال در محصولات بیولوژیک
  • آزمایشات تشخیصی مدرن در فرآورده‌های حلال
  • افزودنی‌های خوراکی و غیر خوراکی حلال و حرام
  • بیوتکنولوژی و غذای حلال
  • ذبح شرعی و دیدگاه اسلام
  • اقتصاد فرآورده‌های حلال


مقالات پذیرش شده در اولین کنگره ملی غذای حلال