آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 150تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1113
تعداد نمایش مقالات: 499590
دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور
دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور در تاریخ ۲۳ آذر ۱۳۸۴ توسط ،موسسه تحقيقات علوم دامي كشور در شهر تهران برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - Symposia
مقالات پذیرش شده در دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور
پرورش گوسفند و بز و آینده آن در کشور
تعیین ارزش غذائی پنج گونه غالب گیاهان شورپسند در مناط ق کویری استان خراسان
تعیین برخی از مواد معدنی پر نیاز در گونه های مرتعی چمن گندمی،علف پشمکی ، جو پیازدار، هزار خار بختیاری و گاو چاق کن در مراتع استان چهارمحال بختیاری
اثر حذف تک یاخته ها بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند و بز
معرفی دستگاه غنی ساز کاه غلات با اوره
بررسی میزان پذیرش گوسفند داران خراسان از طرح غنی سازی کاه با اوره
اثر سطوح مختلف تعادل کاتیون، آنیون در جیره غذایی (DCAB) بره های پرواری نژاد زل بر فعالیت شکمبه و الکترولیت های خون
معرفی جداول ارزش غذایی منابع خوراک دام و طیور ایران
استفاده از سطوح مختلف اوره و ملاس در تغذیه بر ههای پرواری عربی
تعیین احتیاجات انرژی و پروتئین بره های نر در حال رشد با روش کشتار مقایسه ای
تعیین انرژی مورد نیاز نگهداری و رشد بزغاله های نر رائینی
ارزش غذایی بقایای گلاب گیری با نسبت های مختلف یونجه خشک در تغذیه گوسفند
استفاده از نسبتهای مختلف غلاف کهور در جیره غذائی بره های پرواری
بررسی خصوصیات شیردهی گوسفند نژاد شال
بررسی عملکرد پرواری دو تیپ گوسفند کردی
تولید شیر میش و رشد بر ههای شیرخوار ترکی قشقایی
مقایسه صفات مختلف کیفیت لاشه در بر ههای خالص و آمیخته کردی
بررسی اقتصادی بازاریابی محصولات دامی خراسان
بررسی اثر دو سیستم پرواربندی برعملکرد پروار و خصوصیات لاشه بره های نر گوسفند فراهانی
بررسی ارتباط ارزش اصلاحی مادری وزن شیرگیری با خصوصیات کمی و کیفی آغوز و شیر گوسفند لری بختیاری
برآورد همبستگی های ژنتیکی بین مجموع وزن بره های از شیر گرفته شده از هرمیش تحت آمیزش با صفات رشد در گوسفند لُری بختیاری
بهینه سازی اصلاح نژاد گوسفندان لری بختیاری در سیستم روستایی
ارزیابی ژنتیکی صفات تولید مثل در بزهای مرخز
تأثیر سطوح مختلف پروتئین غیرقابل تجزیه بر صفات کمی و کیفی الیاف بزهای نر رائینی
تاثیر روشهای استحصال کرک بر ریزش و تولید کرک بزهای رائینی
مقایسه وزن بیده و کیفیت الیاف پشم تولیدی در میش های F1 حاصل از تلاقی گوسفندان قزل و مغانی و نژاد خارجی آرخامرینوس
اثر تزریق داخل وریدی لپتین بر ترشح هورمونهای متابولیکی در میشهای شال
اثر افزودن منابع مختلف چربی به جیره گشن افزایی بر تولید مثل میشهای زندی
خسارات اقتصادی ناشی از هیپودرموزیس در بزهای استان خوزستان
تجزیه پذیری ترکیبات دیواره سلولی برخی علوفه های مرتعی به روش کیسه های نایلونی
اثر جایگزینی خرده برنج در جیره های غذایی گوسفندان زل بر عملکرد شکمبه و برخی الکترولیتهای خونی
اثر تزریق شیردانی منابع مختلف انرژی بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده سانن
بررسی اثرات جایگزینی کنجاله کانولا به جای کنجاله پنبه دانه در جیره بره های پرواری
استفاده از ژل الکتروفورز برای تعیین آنتی-اوره آز در سرم خون بزهای سانن
تعیین قابلیت هضم سرشاخه تاغ (Haloxylon sp.) با دو روش in vivo و in vitro و اندازه گیری ضریب تجزیه پذیری آن با روش in situ
اثر مکملهای اوره ، کنجاله تخم پنبه وکنجاله تخم پنبه حرارت داده شده جیره غذایی برروی خصوصیات پروار بره های نژاد دالاق
تعیین ارزش غذایی و مصرف اختیاری کاه عدس غنی شده با آب پنیر و اوره در تغذیه گوسفندان
بررسی امکان جایگزینی کنجاله کلزا بجای کنجاله تخم پنبه در جیره بره های پرواری
تعیین ارزش غذایی بوته گوجه فرنگی (شاخ و برگ) با نسبتهای مختلف ملاس و استفاده از آن در تغذیه بزغاله های پرواری
قابلیت هضم و مصرف اختیاری علف خارشتر در تغذیه گوسفند
استفاده از ضایعات نانوایی در جیره بره های پرواری
مقایسه ارزش غذایی و قابلیت هضم پیت غنی شده و پیت غنی نشده نیشکر
تاثیر ارتفاع علوفه مرتع بر روی میزان مصرف ماده خشک و وزن بدن میشهای دوقلو و سه قلوزای نژاد رامنی
ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پیت خام و عمل آوری شده با بخارآب تحت فشار
مطالعه ارزش غذایی و درصد تجزیه پذیری گونه های مرتعی مورد چرای گوسفند در مراتع آبگیر (وتلند) مازندران
اثر سطح علوفه، منبع و سطح چربی بر شاخص های پرواربندی، اجزای چربی خون، اجزای اصلی چربی لاشه و ابعاد ظاهری بدن در بره های نر لری
بررسی اثر افزودن کاه گندم ، ملاس و اوره بر خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندر قند سیلو شده، مصرف اختیاری و قابلیت پروار آن در گوسفند
بررسی نسبت های مختلف برگ بلوط و یونجه برکمیت وکیفیت لیاف تولیدی بزغاله های نر مرخز کردستان
بررسی سطوح مختلف پروتئین خام و انرژی قابل متابولیسم در پروار بندی بره های نر قزل
تأثیر اضافه نمودن اوره بر خصوصیات پوست انار سیلو شده
تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و انرژی قابل متابولیسم ماشک (Vicia sativa) در تغذیه گوسفند
تأثیرسطوح مختلف سیلاژ غنی شده سرشاخه نیشکر بر عملکرد تولیدی بره های عربی
بررسی میزان انرژی ، پروتئین ، چربی خام وخاکستر در گونه های مرتعی چمن گندمی ، علف پشمکی ، جو پیازدار، هزار خار بختیاری و گاو چاق کن در مراتع استان چهارمحال و بختیاری
استفاده از پوسته تخم آفتابگردان غنی شده و غنی نشده درتغذیه بره های نر پرواری
اثر کمیت و کیفیت پروتئین جیره بر خصوصیات هضمی جیره ها و تولید کمی و کیفی الیاف پوششی در بز مرخز
تاثیر موننسین در جیره حاوی کنسانتره بالا بر عملکرد، متابولیتهای خون و پارامترهای تخمیری شکمبه بره های قزل
تعیین قابلیت هضم و خصوصیات تجزیه پذیری بعضی از مواد خوراکی به روشهای in vivo, in vitro, in situ
اثر زمان چرای یونجه (صبح و بعد از ظهر) بر وقوع نفخ در گوسفندان بلوچی
تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری جیره های حاوی سطوح مختلف دانه گاودانه، ذرت سیلو شده و یونجه درگوسفند
اثرسطوح متفاوت انرژی و پروتئین قابل متابولیسم برعملکرد پرواری بزغاله های نر رائینی
استفاده از کمپوست کاه باقیمانده از تولید قارچ تکمه ای در جیره غذایی بزغاله پرواری
استفاده از میوه کهور و گبر در تغذیه بزغاله های در حال رشد تالی
تعیین ارزش غذایی کود خشک مرغ تخمگذار در تغذیه گوسفند
تعیین ارزش غذایی و سطوح مختلف تفاله خشک لیمو ترش در تغذیه بز
ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم ظاهری گیاه مرتعی درمنه در استان فارس
تعیین قابلیت هضم ظاهری خوراک و مقایسه فراسنجه های بیوشیمیائی خون گوسفندان لری بختیاری تغذیه شده با قسمتهای هوایی گیاه سیب زمینی
اثر دمای محیط بر قابلیت هضم مواد مغذی در نشخوارکنندگان
اثر مصرف مخمرنانوایی بر برخی فراسنجه های خونی و شکمبه ای گوسفندان بلوچی
غلظت کلسیم و فسفر در سرم خون میشهای چراکننده در مراتع منطقه زاغه سلمان استان قم
اثر تزریق پپتید وازواکتیو روده ای (VIP) بر روی تغییرات غلظت پلاسمائی هورمون رشد، افزایش وزن و خوراک مصرفی در بره های نژاد شال
آثار استفاده از افزودنی های تک سلولی جهت بهبود کیفیت ذرت سیلو شده و کاهش مدت زمان سیلوکردن
مقایسه قابلیت هضم برگ بلوط (Quercus spp.) در دو گونه بز
اثر دانه جو پرک شده و استفاده از دو منبع ازته بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گوسفند نژاد مهربان
اثر سطوح مختلف پروتئین عبوری بر رشد و خصوصیات لاشه بز نر رائینی
مطالعه خصوصیات پروتئینی کنجاله کانولا با مدل CNCPS و اثرات آن بر سطوح هورمونهای تیروئید در بره های پرواری
مطالعه رفتار چرای گوسفند و بز در طول فصل چرا در مراتع سمیرم
اثرات سن و جنس بر صفات پرواری و خصوصیات لاشه بره های ترکی قشقایی
بررسی و تعیین مناسبترین سن و فصل پرواربندی گوسفند در خوزستان
بررسی اثر سن و جنس بر روی خصوصیات و ترکیبات لاشه بره های لری
بررسی خصوصیات ظاهری و وضعیت پرورش و نگهداری گوسفند کرمانی
بررسی اولویتهای تحقیقاتی در بخش گوسفند و بز (از دیدگاه کارشناسان و بهره برداران)
بررسی وضعیت و مشکلات گله داران استان کردستان
بررسی تکنیک ترقیق اوره و گراویمتری در تعیین میزان چربی بدن و لاشه بر ههای بلوچی
بررسی خصوصیات پرواری بزغاله های بومی لرستان
برآورد ترکیب لاشه بوسیله معادلات تابعیت ابعاد دنبه در بره های نر در حال رشد
بررسی مسایل پرواربندی گوسفند در استان گلستان
بررسی رشد جبرانی و خصوصیات لاشه در دو روش پرواربندی (مرتع و تغذیه دستی) در بره های نر لری
بررسی خصوصیات و عملکرد پرواری بره های چالشتری با جیره های مختلف در استان چهار محال و بختیاری
بررسی عملکرد پرواری سه توده نژادی بزهای تالی,رائینی و سیاه موئی
بررسی خصوصیات شیردهی و تولید مثلی در گوسفند لری
بررسی مقایسه ای سه نوع مدیریت تعیین و تامین احتیاجات غذایی در پرواربندی بره های نر افشاری
بررسی و مقایسه توان پرواری بزغاله های بومی ، پاکستانی ( بیتال ) و دو رگ بومی ×پاکستانی منطقه بلوچستان
تاثیر سطوح مختلف جو، کاه گندم و طول مدت پروار بر خصوصیات لاشه بره های بومی استان بوشهر
خصوصیات مدیریت تغذیه در واحدهای پرواربندی گوسفند استان کهگیلویه و بویراحمد
بررسی وضعیت گله داری در استان سمنان
بررسی وضعیت پرواربندی بره و گوسفند در واحد های صنعتی و نیمه صنعتی استان کردستان
مقایسه دو استراتژی تغذیه کمکی میش در اوائل شیردهی یا تغذیه کمکی بره های شیرخوار برای تولید بره های سنگین تر
اثر طول دوره پروار بر خصوصیات لاشه بره های نر افشاری
برآورد مؤلفه های کو (واریانس) صفات مهم اقتصادی گوسفند بلوچی
مقایسه استراتژی های اصلاح نژاد گوسفند بلوچی با روش شبیه سازی کامپیوتری
بررسی روند ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گوسفندان نژاد سنجابی
پاسخ های انتخاب مستقیم و همبسته برای کل وزن شیرگیری به ازای هر میش در معرض آمیزش در گوسفند لری بختیاری
بررسی برخی عوامل محیطی موثر بر صفات رشد و پشم تولیدی سالیانه در گوسفند نژاد کرمانی
برآورد ضرایب اقتصادی برخی صفات مهم تولیدی در گوسفند بلوچی
بررسی صفات تولیدی و تولید مثلی و شاخصهای اقتصادی گله های گوسفند و بز استان قم
برآورد میانگین ها و تعیین روندهای فنوتیپی و ژنتیکی صفات رشد در یک گله گوسفند زندی
مطالعه ارتباط ژنتیکی وفنوتیپی صفات پوست و رشد در یک گله گوسفند زندی
بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنتیکی صفات رشد گوسفندان لری در سیستم عشایری در استان لرستان
همبستگی فنوتیپی بین برخی از صفات پروار و خصوصیات لاشه در بزهای لری
بررسی خصوصیات توارثی برخی از صفات رشدگوسفند مغانی
معرفی شاخص انتخاب مناسب برای افزایش بازده تولید گوشت در گوسفند نژاد کردی
نسبت کلیبر، بازده غذایی، معیار انتخاب، همبستگی فنوتیپی، گوسفند کردی محیطی صفات رشد در گوسفندان نژاد لری لرستان
مقایسه مدلهای مختلف برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات رشد با استفاده ازآماره نسبت درستنمائی (likelihood ratio) در گوسفندان نژاد کرمانی
خصوصیات فنوتیپی صفات رشد و لاشه گوسفندان لری بختیاری
مقایسه اهمیت صفات تولیدی گوسفند در سیستم یک بار زایش در سال و سه بار زایش در دو سال از طریق ضرایب اقتصادی
برآورد پارامترهای ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در گوسفند کردی
خصوصیات الیاف و فولیکولهای برخی گوسفندان مختلف کشور
جداسازی شیمیائی پشم و اثر آن بر کیفیت الیاف و پوست گوسفند مغانی
بررسی ارتباط بین مواد معدنی و ظرافت کرک بزهای کرکی رائینی درسه منطقه پرورش در استان کرمان
مقایسه پش مچینی در سیستم سنتی و استفاده از ماشین پش مچینی در گوسفند بلوچی
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی الیاف موهر در بزهای مرخز
چند شکلی پروتئین های آلبومین، هموگلوبین و ترانسفرین در گوسفند نژاد کرمانی
اثر سن و جنس بر روی برخی خصوصیات پشم گوسفند لری
بررسی خصوصیات فولیکولی و ارتباط آن با کیفیت پوست در گوسفند کبوده فارس
بررسی وضعیت تولید و فرآوری محصولات جانبی گوسفند و بز در استان لرستان
تغییرات سالانه مهمترین خصوصیات الیاف پوششی بز مرخز
تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی
بررسی آسیب دیدگی و میزان خسارات وارده بر پوست دامهای استان سیستان و بلوچستان
بررسی اقتصادی آسیبهای قبل از کشتار و حین کشتار بر روی پوست گوسفند در آذربایجانشرقی
مقایسه خصوصیات الیاف و پوست در دو روش پوست پشم چینی شده و نشده در عملیات دباغی
بررسی شاخص های تولید مثلی در گله های بز و گوسفند استان کردستان
ارزیابی دقت تشخیص آبستنی به کمک اولتراسونوگرافی در گوسفندان نژاد کردی، بلوچی ، ایران بلک و آرمان
مقایسه خصوصیات فحلی گوسفند قره گل پس از همزمان سازی فحلی با سیدر، اسفنج و پروژسترون تزریقی در فصل غیرتولیدمثلی
بررسی کشتارگاهی فعالیت تولید مثلی میش های ماکویی
بررسی تغییرات سالانه T3 ، T4 ، TSH ، تستوسترون و خصوصیات منی و ارتباط آنها با تولید مثل فصلی در قوچهای نژاد قزل و مهربان
ارزیابی رو شهای همزمان سازی فحلی و تاثیر آ نها بر نرخ آبستنی و بزغاله زایی در بزهای ندوشنی استان یزد
مقایسه تاثیر جیره تکمیلی (فلاشینگ )و هورمون ( eCG) در میزان باروری و چند قلو زایی میش های نژاد زل
تعیین تغییرات ماهانه غلظت پلاسمایی هورمونهای تری یدوتیرونین، تیروکسین و تستوسترون در سه نژاد از قوچهای دنبه دار ایرانی در طول یک سال
بررسی هیستوپاتولوژیک مسمومیت با گیاه خارخسک (رشد یافته در استان خراسان) در گوسفند
بررسی فراوانی انگلهای بابزیا و تیلریا درگوسفند و بز کوچروی استان اصفهان
بررسی شیوع ضایعات ضبط شده گوسفندان اعزامی به کشتارگاه شهرستان قائم شهر
مشکلات بهداشتی حاصل از آلودگی به کنه ها و شناسایی و تشخیص کنه های سخت گوسفند و بز استان اصفهان
بررسی اقتصادی واحد های دامپروری استان خراسان با تاکید بر اندازه مطلوب واحد ها و نواحی تولید
بررسی کارایی، بهره وری و تخصیص بهینه عوامل تولید در واحدهای پرواربندی گوسفند ایران
تحلیل هزینه ها و درآمدها در واحدهای پرواربندی گوسفند استان کهگیلویه و بویراحمد
تحلیل هزینه - فایده و تعیین ضرایب اقتصادی صفات گوسفندان لری بختیاری در سیستم روستایی
تعیین کارایی فنی واحدهای پرواربندی گوسفند در استان لرستان
بررسی برخی عوامل مؤثر بر بازدهی واحدهای پرواربندی گوسفند و بز در استان فارس
درس هایی از قرآن کریم در ارتباط با گوسفند و بز
عمل آوری کلش برنج با قارچ پلوروتوس جهت استفاده در پروار بره های نر افشاری