سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

Third International Congress and Fifteenth Iranian Nutrition Congress

پوستر سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران

سومین کنگره بین المللی و پانزدهمین کنگره تغذیه ایران در تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۹۷ تا ۳۰ آذر ۱۳۹۷ توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران،انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور،انجمن علمی تغذیه ایران در شهر تهران برگزار خواهد شد.این کنفرانس از طریق پایگاه سیویلیکا اطلاع رسانی میگردد و چنانچه تحت حمایت سیویلیکا قراربگیرد، پس از برگزاری، مقالات کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد. جهت ثبت درخواست حمایت علمی سیویلیکا از کنفرانس اینجا را کلیک کنید.


محورهای کنگره:

امنیت تغذیه‌ای

الف) تغییرات اقلیمی و تغذیة پایدار

ب) رهنمودهای غذایی و الگوهای غذایی پایدار

پ) راهبردهای پیشگیری از کمبود ریزمغذی‌ها

ت) غنی‌سازی و مکمل‌یاری

ث) نقش نهادهای دولتی و خصوصیدر تغذیة پایدار

ج) کشاورزی تغذیه محور

ایمنی و سلامت غذا

الف) غذاهای تراریخته:فرصت‌ها و تهدیدها

ب) صنایع غذایی و تغذیه پایدار

پ) غذای سالم از ایده تا محصول

ت) غذا و محصولات غذایی فراسودمندو نوآوری‌های سلامت محور در صنایع غذایی

ث) اقتصاد دانش بنیان در حوزه غذا و تغذیه

  تغذیه و بیماری‌ها

الف) تغذیه و بیماری‌های غیرواگیر

ب) تغذیه و بیماری‌های عفونی

پ) تغذیه و التهاب

ت) تغذیه و ایمنی

مراقبت های تغذیه ای در بیمارستان

الف) سوء تغذیه در بیماران بستری

ب) تغذیه انترال

پ) تغذیه پارانترال

سیاست‌های غذا و تغذیه

الف) تضاد منافع در برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای در جامعه

ب) سیاست‌های پیشگیری از اضافه‌وزن و چاقی

پ) تغذیه و خود مراقبتی

ت) مدیریت خدمات غذایی

ث) سیاست‌های مالیاتی و تبلیغات  محصولات غذایی

ج) نظام مراقبت غذا و تغذیه

چ) ظرفیت‌سازی در حوزه غذا و تغذیه

ح) ارزیابی و پایش برنامه‌های تغذیه‌ای

خ) اقتصاد غذا و تغذیه

تغذیه در شرایط ویژه

الف) تغذیه در بحران‌ها وبلایا

ب) تغذیه در بحران‌های اقتصادی

تغذیه ورزشی و ورزشکاران

الف) ورزش‌های سرعتی، قدرتی و استقامتی

ب) برنامه‌ریزی غذایی برای ورزش‌های تیمی

پ) ورزش‌های حرفه‌ای و قهرمانی

تغذیه سلولی مولکولی

الف) اپی ژنتیک

ب) نوتری‌ژنومیکس

پ) نوتریژنتیک(رژیم غذایی فردی)

فن‌آوری‌های نوین در حوزه‌ تغذیه

الف) نقش فن‌آوری اطلاعات (IT) در پژوهش‌های تغذیه

ب) دستگاه‌ها و تجهیزات کمکی در ارزیابی وضع تغذیه

پ) دستگاه‌های کمکی در درمان چاقی

تغذیه و شادی پایدار

الف) تغذیه و سلامت روان

ب) تغذیه و عدالت اجتماعی- اقتصادی

پ) نقش سازمان های مردم نهاد

تازه‌های علوم تغذیه

الف) تغذیه و باروری

ب) تغذیه و جامعة رو به سالمندی

پ) ...