اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

1st International Halal Conference

پوستر اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال

اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در تاریخ ۲۲ آذر ۱۳۹۶ تا ۲۳ آذر ۱۳۹۶ توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد - استانداری خراسان رضوی و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


هدف این همایش علمی بررسی مسائل و خلاءهای پژوهشی در حوزه غذا، دارو، فرآورده های آرایشی بهداشتی و پوشاک حلال در سه محور شریعت، پژوهش و فناوری و اقتصاد است. عنوان حلال از کلید واژه های دینی است که مشخص کننده گستره و قلمرو و اعمال و رفتار مؤمنان می باشد. حسب آموزه های دین، حلیت و حرمت اگرچه امری تعبّدی است، اما ناشی از مصلحت و مفسده متعلق آن است، لذا آمیخته با اموری عینی و مادی است، شاید از همین رو در جهان امروز اقبال به استفاده از موضوعاتی با پسوند حلال در حوزه های مختلفی چون غذا، دارو ، فرآورده های آرایشی بهداشتی، پوشاک، گردشگری، خدمات حمل و نقل، تفریح و سرگرمی، رسانه، خدمات مالی و بانکی و ورزش مطرح است که حجم قابل توجهی از استفاده کنندگان آن غیر مسلمانان و غیر متدینان به ادیان و مذاهب هستند. اهمیت مسأله استفاده از حلال و آثار آن بر زندگی مادی و معنوی مؤمنان و ابعاد فقهی و دینی آن از یک سو و ضرورت بهره گیری از پژوهش ها و فناوری های نوین در تولید و نظارت فرآورده های حلال از سوی دیگر و نیز توسعه صادرات و واردات محصولات متعدد با برچسب حلال در حوزه تجارت بین الملل و اقتصاد و همچنین سرمایه قابل توجه در گردش در این حوزه در سطح بین المللی موجب شد تا بر اساس مصوبه کارگروه سلامت و امنیت غذای استان خراسان رضوی، برگزاری همایشی بین المللی تحت عنوان فرآورده های حلال در راستای رویداد مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام (۲۰۱۷) در دستور کار قرار گیرد.

 

محورهای همایش:

شریعت و فرآورده های حلال
– ویژگی و معیار غذای حلال و طیب
– اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال
– معیار حلیت گوشت و فرآورده های آن
– قواعد فقهی مرتبط با فرآورده های حلال
– طهارت و نجاست در فرآورده های حلال
– مسائل مستحدثه در فرآورده های حلال

پژوهش، فناوری و فرآورده های حلال
 روش های نوین در تولید فرآورده های حلال
– روش های جدید در تشخیص سریع اجزاء حرام
– جایگزین افزودنی های حرام
– آثار فرآورده های حلال بر سلامت جسم و روان
– تاثیر روش های مختلف کشتار در کیفیت محصول
– تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول

اقتصاد فرآورده های حلال
ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات
– شیوه های برندسازی
– صادرات و واردات
– زنجیره تأمین
– فرهنگ سازی مصرف فرآورده های حلال
– اقتصاد مقاومتی