کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation On Food and Agricultural Science

پوستر کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۷ توسط موسسه علوم و صنایع غذایی مشهد با همکاری سایر دانشگاه ها و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی مراجعه فرمایید.


در راستای توسعه همکاری های علمی بین المللی و تبادل آخرین یافته های پژوهشی و دستاوردهای تحقیقاتی بین اساتید و پژوهشگران جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های کشورهای منطقه بویژه عراق و سوریه، اولین کنگره "توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای با موضـوع علوم صنایع غذایی و کشاورزی" با همکاری و مشارکت علمی دانشگاه های عراق و سوریه در مرداد ماه 1397  برگزار می شود. این رویداد بر آن است تا تعاملات علمی و پژوهشی بین اساتید و دانشجویان کشورهای حاضر در مراسم را گسترش دهد.

 


محورهای بخش صنایع غذایی

Ø     میکروبیولوژی در صنایع غذایی

Ø     بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

Ø     شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

Ø     روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی

Ø     روشهای نوین نگهداری مواد غذایی

Ø     تکنولوژی مواد غذایی

Ø     روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی

Ø     بهداشت و ایمنی مواد غذایی

Ø     مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

Ø     بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

Ø     فرآورده های غذایی ارگانیک

Ø     ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی

Ø     فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

Ø     مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

Ø     بسته بندی در صنایع غذایی

Ø     روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات

Ø     بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

Ø     تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

Ø     راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

Ø     نقش مدیریت در صنایع غذایی

Ø     غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

Ø     بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

Ø     نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

Ø     اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

Ø     کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و ...)

Ø     استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و ...)

Ø     میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی

Ø     غذاهای فراسودمند

Ø     کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی

Ø     امنیت و ایمنی موادغذایی

Ø     مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

Ø     راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

Ø     فرمولاسیون نوین مواد غذایی

Ø     نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی

Ø     نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند

Ø     کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی

Ø     کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی

Ø     سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

 

محورهای بخش کشاورزی

Ø     آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک

Ø     آبیاری و زهکشی

Ø     بیوتکنولوژی کشاورزی

Ø     پدافند غیرعامل و امنیت زیستی

Ø     توسعه روستایی

Ø     تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک

Ø     جنگل و مرتع و بیابان

Ø     حشره شناسی کشاورزی

Ø     زراعت و اصلاح نباتات

Ø     سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)

Ø     شناسایی و مبارزه با علفهای هرز

Ø     علوم باغبانی و فضای سبز

Ø     علوم تکنولوژی نهال و بذر

Ø     علوم دام و دامپزشکی

Ø     علوم زیست شناسی(گیاهی / جانوری)

Ø     علوم شیلات و آبزیان

Ø     فناوری های نوین در کشاورزی

Ø     محیط زیست و آمایش سرزمین

Ø     مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش

Ø     مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی

Ø     هواشناسی کشاورزی

Ø     سایر زمینه های مرتبط


محورهای بخش محیط زیست

Ø     مدیریت محیط زیست

Ø     آلودگی محیط زیست

Ø     محیط زیست آبی

Ø     مهندسی محیط زیست

Ø     آموزش محیط زیست

Ø     محیط زیست انسانی

Ø     فناوری های نوین و پاک در محیط زیست

Ø     محیط زیست طبیعی

Ø     محیط زیست خشکی

 



مقالات پذیرش شده در کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی