کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

International conference on Promotion of Scholar and Regional Cooperation On Food and Agricultural Science

پوستر کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی

کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۷ توسط موسسه علوم و صنایع غذایی مشهد با همکاری سایر دانشگاه ها و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


در راستای توسعه همکاری های علمی بین المللی و تبادل آخرین یافته های پژوهشی و دستاوردهای تحقیقاتی بین اساتید و پژوهشگران جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه های کشورهای منطقه بویژه عراق و سوریه، اولین کنگره "توسعه همـکاری های علمی و منطقه ای با موضـوع علوم صنایع غذایی و کشاورزی" با همکاری و مشارکت علمی دانشگاه های عراق و سوریه در مرداد ماه 1397  برگزار می شود. این رویداد بر آن است تا تعاملات علمی و پژوهشی بین اساتید و دانشجویان کشورهای حاضر در مراسم را گسترش دهد.

 


محورهای بخش صنایع غذایی

Ø     میکروبیولوژی در صنایع غذایی

Ø     بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

Ø     شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی

Ø     روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی

Ø     روشهای نوین نگهداری مواد غذایی

Ø     تکنولوژی مواد غذایی

Ø     روشهای نوین پایش کیفیت مواد غذایی

Ø     بهداشت و ایمنی مواد غذایی

Ø     مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی

Ø     بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت

Ø     فرآورده های غذایی ارگانیک

Ø     ریزپوشانی(میکروکپسولاسیون) در صنایع غذایی

Ø     فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی

Ø     مدلسازی وبهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی

Ø     بسته بندی در صنایع غذایی

Ø     روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات

Ø     بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی

Ø     تولید و ارزش غذایی محصولات بومی

Ø     راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی

Ø     نقش مدیریت در صنایع غذایی

Ø     غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک

Ø     بهینه سازی و بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی

Ø     نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی

Ø     اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه

Ø     کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و ...)

Ø     استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و ...)

Ø     میکروکپسولاسیون در صنایع غذایی

Ø     غذاهای فراسودمند

Ø     کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی

Ø     امنیت و ایمنی موادغذایی

Ø     مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی

Ø     راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی

Ø     فرمولاسیون نوین مواد غذایی

Ø     نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی

Ø     نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند

Ø     کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی

Ø     کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی

Ø     سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی

 

محورهای بخش کشاورزی

Ø     آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک

Ø     آبیاری و زهکشی

Ø     بیوتکنولوژی کشاورزی

Ø     پدافند غیرعامل و امنیت زیستی

Ø     توسعه روستایی

Ø     تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک

Ø     جنگل و مرتع و بیابان

Ø     حشره شناسی کشاورزی

Ø     زراعت و اصلاح نباتات

Ø     سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)

Ø     شناسایی و مبارزه با علفهای هرز

Ø     علوم باغبانی و فضای سبز

Ø     علوم تکنولوژی نهال و بذر

Ø     علوم دام و دامپزشکی

Ø     علوم زیست شناسی(گیاهی / جانوری)

Ø     علوم شیلات و آبزیان

Ø     فناوری های نوین در کشاورزی

Ø     محیط زیست و آمایش سرزمین

Ø     مدیریت ، اقتصاد ، ترویج و آموزش

Ø     مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی

Ø     هواشناسی کشاورزی

Ø     سایر زمینه های مرتبط


محورهای بخش محیط زیست

Ø     مدیریت محیط زیست

Ø     آلودگی محیط زیست

Ø     محیط زیست آبی

Ø     مهندسی محیط زیست

Ø     آموزش محیط زیست

Ø     محیط زیست انسانی

Ø     فناوری های نوین و پاک در محیط زیست

Ø     محیط زیست طبیعی

Ø     محیط زیست خشکی