همایش ملی و فن بازار گز، غذای اصیل ایرانی-فرصت ها و چالش ها

همایش ملی و فن بازار گز، غذای اصیل ایرانی-فرصت ها و چالش ها

National Conerence Of Gaz and Technomart,Persian Challenges & Original Sweets-opportunities

پوستر همایش ملی و فن بازار گز، غذای اصیل ایرانی-فرصت ها و چالش ها

همایش ملی و فن بازار گز، غذای اصیل ایرانی-فرصت ها و چالش ها در تاریخ ۵ شهریور ۱۳۹۱ توسط دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی - مرکز آموزش علمی‌کاربردی عتیق - انجمن کا در شهر تهران برگزار گردید.


همایش ملی و فن بازار گز، غذای اصیل ایرانی- فرصت‌ها و چالش‌ها

فراخوان شرکت در همایش ملی و فن‌بازار گز، شیرینی اصیل ایرانی، فرصت‌ها و چالش‌ها
 
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در نظر دارد در تاریخ 5 شهریور سال جاری با همکاری مرکز آموزش علمی‌کاربردی عتیق و انجمن کارفرمایان صنایع غذایی استان اصفهان همایش ملی گز، شیرینی اصیل ایرانی، فرصت‌ها و چالش‌ها را در استان اصفهان برگزار نماید. علاقمندان به شرکت در این همایش می‌توانند مقالات خود را به سایت همایش ارسال نمایند. همچنین افرادی که علاقمند به شرکت در فن‌بازار گز می‌باشند می‌توانند با مراجعه به سایت همایش ملی گز به‌نشانی : www.uast.ac.ir/fanavari/gaz/default.aspx حداکثر تا تاریخ 15 مردادماه 1391 اقدام به ثبت‌نام نمایند.
 
محورهای همایش:
 

  • گز ردپای تاریخی فرهنگی و اجتماعی آن در متون ادبی و تاریخی
  • گز و گذر از تولید سنتی به تولید صنعتی
  • مزیت‌های گز نسبت به محصولات صنایع غذایی
  • صادرات و بازار جهانی گز
  • بازار گز و پراکندگی جهانی آن
  • فرهنگ لغات و اصطلاحات مرتبط با گز
  • حقوق مالکیت معنوی و اصول برندینگ در صنعت گز
  • بسته‌بندی و تبلیغات
  • نوآوری و خلاقیت در گز
  • مواد اولیه و ترکیبات گز
  • دستگاه و تجهیزات (اتوماسیون) در تولید و توزیع سنتی و صنعتی گز
  • مشکلات و چالش‌های حقوقی، اقتصادی، اداری، صنفی و... بازار و صنعت گز
  • صنعت گز به‌عنوان صنعت تبدیلی کشاورزی
  • ارتباط بازار و صنعت گز با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی
  • توسعه همکاری و ایجاد خوشه‌های تولیدی، توزیعی و صادراتی گز
  • مشتری‌مداری در بازار گز
  • تقلبات در صنعت گز
  • گز،ارزش‌های غذایی،محصولات فراسودمند