اولین کنگره ملی سلامت غذا تولید، تبدیل، مصرف

اولین کنگره ملی سلامت غذا تولید، تبدیل، مصرف

The 1st National Congress on food Safety Production, Processing,Consumption

پوستر اولین کنگره ملی سلامت غذا تولید، تبدیل، مصرف

اولین کنگره ملی سلامت غذا تولید، تبدیل، مصرف در تاریخ ۲۳ مهر ۱۳۹۳ تا ۲۴ مهر ۱۳۹۳ توسط مرکز تحقیقات کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در شهر کرج برگزار گردید.


  محورهای کنگره:

- کشاورزی ارگانیک ، مزایا و معایب
- پزشکی و سلامت
- محیط زیست و توسعه پایدار
- قوانین و استانداردهای محصولات کشاورزی و غذایی
- تولید محصولات کشاورزی سالم
- تکنولوژی بذر، سلامت بذر
- میکروبیولوژی
- مدیریت و اقتصاد کشاورزی
- گیاهپزشکی و دفع آفات
- پدافند غیرعامل در حوزه امنیت غذایی
- گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
- محصولات باغی ، سبزی و صیفی جات
- دام ، طیور ، آبزیان و صنایع وابسته
- علوم خاک و آب
- اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی کشاورزی
- صنایع کاغذ و بسته بندی
- آموزش ، رسانه و سلامت غذا
- صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی
- فلزات سنگین ، کودها و آلودگی محصولات کشاورزی
- مکانیزاسیون و کشاورزی دقیق
- دامپزشکی

 

 

 

رئیس کنگره:  دکتر فرزاد پاکنژاد    

دبیر اجرایی:  دکتر مریم معرفی    

دبیر علمی: دکتر داود حبیبی