همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی

همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی

National Conference on Science and NewTechnologies in the Food Industry

پوستر همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی

همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۹۳ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تربت حیدریه برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه این افتخار را دارد که با همکاری دانشگاهها، موسسات و نهادها و انجمن های علمی و تحقیقاتی و تولیدی دخیل در امر غذا اولین همایش علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی را در مقیاس ملی برگزار نماید. این همایش  با استعانت از پروردگار متعال و با تلاش  اعضای هیئت علمی، محققان و دانشجویان عزیز در دیماه 1393 برگزار می گردد.

 

محورهای همایش:

-روش های نوین فراوری موادغذایی

-روش های نوین نگهداری موادغذایی

-نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

-غذاهای فراسودمند و ارگانیک

-بهداشت و ایمنی مواد غذایی

-بسته بندی در صنایع غذایی

-فرآوری و بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی  و کشاورزی

-طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن و ماموریت های ویژه - فضایی و نظامی

-ارزش غذایی محصولات بومی(فرآوری- نگهداری- عرضه)

-افزودنی ها در صنایع غذایی

-تولید فرآورده های غذایی رژیمی

-مهندسی فرایند در صنایع غذایی

-سموم و ترکیات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

-نقش تغذیه در سلامت جامعه

-تغییر اقلیم و امنیت غذایی

-نوآوریها در زراعت، فراوری و بسته بندی زعفران

-چالشها، ضرورتها و راهکارهای شکل گیری شرکتهای دانش بنیان در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی



مقالات پذیرش شده در همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی