اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

پوستر اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۹۵ تا ۲۹ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگاه تربیت مدرس و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


«اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران» همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در مهر ماه 95 برگزار می‌گردد.

 

اهداف کنگره:

-هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
-فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
-فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
-ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین پژوهشگران و اندیشمندان حوزه‌های مختلف علوم و صنایع غذایی؛
-دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران -و سایر کشورها برای ارائه دستاوردهای جدید علمی، پژوهشی و فناوری
-گسترش همکاری‌های بین المللی در صنعت غذا
-برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات
-انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.

محورهای کنگره:
-کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
-روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
-سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
-غذاهای فراسودمند، پری‌بیوتیک و پروبیوتیک
-کاربرد اسانس‌ها و عصاره‌های طبیعی در صنایع غذایی
-ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
-امنیت و ایمنی مواد غذایی
-بحران آب و صنایع غذایی
-غنی‌سازی مواد غذایی
-نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
-میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
-راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
-فرمولاسیون مواد غذایی
-صنایع فرآورده‌های گوشتی
-صنایع فرآورده‌های غلات
-صنایع بسته‌بندی مواد غذایی
-صنایع فرآورده‌های لبنی
-صنایع روغن
-سایر پژوهش‌های نوین در صنایع غذایی