بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

23st National Congress of Food Science and Technology

پوستر بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۲۲ مهر ۱۳۹۴ تا ۲۳ مهر ۱۳۹۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر قوچان برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


محورهای کنگره:

- روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی

- روش های نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی

-نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی

- مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی

- غذاهای عملگرا

 - غنی سازی مواد غذایی

- جایگزین های طبیعی افزودنی های سنتزی

- ریزپوشانی در صنایع غذایی

- بسته بندی های نوین مواد خوراکی

- فرآوری پسمانده های صنایع غذایی

- سایر پژوهش ها در صنایع غذایی