بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

21st National Congress of Food Science and Technology

پوستر بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۷ آبان ۱۳۹۲ تا ۹ آبان ۱۳۹۲ توسط دانشگاه شیراز در شهر شیراز برگزار گردید.


اهداف همایش:

- فراهم نمودن فضای علمی مناسب برای ارایه و تبادل نظر در زمینه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی و کاربردی کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
- ارایه یافته های علمی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به شرکت های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور با هدف به کارگیری برای افزایش کیفیت مواد غذایی و تامین غذای سالم جامعه
- جمع بندی و ارایه یافته های علمی و آخرین دستاورد های تحقیقاتی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی به سیاستگزاران کشور در جهت کمک به تصمیم سازی در امر تامین مطلوب و پایدارغذای جامعه
- کمک به تعیین راهبرد و مسیر تحقیقات اساسی مورد نیاز کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی

 

محورهای همایش:

- روش های نوین فراوری و نگهداری موادغذایی
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- طراحی مواد غذایی برای بیماران، نوزادان و افراد مسن
- طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه – فضایی و نظامی
- سایر پژوهش های نوین در عرصه علوم و صنایع غذایی



مقالات پذیرش شده در بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران