هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی

هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی

18 National Congress of Food Industry

هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی در تاریخ ۲۴ مهر ۱۳۸۷ تا ۲۶ مهر ۱۳۸۷ توسط انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران در شهر مشهد برگزار گردید.


اهداف:
1- ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقات صنایع غذایی در جهان و ایران
2- ارائه راهکارهای توسعه صنعت غذا
3- فراهم کردن فضای بحث و تبادل نظر بین متخصصان علوم مرتبط با صنایع غذایی
4- تامین نیازهای غذایی اساسی جامعه از مزرعه تا سفره
5- بالا بردن توان علمی وفنی کارشناسان و مسئولین تولید،کنترل کیفیت،دانشجویان و سایر علاقه مندان
6- ارائه پیشنهادات راهبردی برای ارتقای ارزش افزوده محصولات کشاورزی و توسعه صادرات
7- جلب مشارکت هر چه بیشتر مراکز آموزشی،تحقیقاتی،سازمانهای اجرایی و صنعت در توسعه علوم و صنایع غذایی


موضوعات کنفرانس
کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنایع غذایی( میکرو،اولترا،نانو،اسمز معکوس و...)
استفاده از روشهای غیر حرارتی ( فشار بالا،امواج ما فوق صوت و...)
میکروکپسولاسیون
نانوکپسولاسیون و رهایش هوشمند
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی و پردازش تصویر در صنایع غذایی
بیوتکنولوژی در فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سایر....



مقالات پذیرش شده در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی