دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

The 2nd National Congress of Milk Safety from Production to Consumption and Its Role in Human Nutrition

پوستر دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن در تاریخ ۳ اسفند ۱۳۹۳ تا ۴ اسفند ۱۳۹۳ توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


اهداف همایش:

-ارتقا سطح علمی شرکت کنندگان 
-آشنایی با فن آوری های جدید در صنعت شیر 
-ارتقا سطح کیفی تغذیه جامعه

 

محورهای همایش:

  اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر

 -   نقش مصرف شیر در سلامت

-   اصلاح الگوی مصرف شیر

-    غنی سازی شیر

  کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر

 -   تقلبات

 -   آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1 ، ملامین، آنتی بیوتیک ها و ...)  

 شیر خام و اهمیت آن

-   منابع آلودگی شیر خام

-  بیماریهای منتقله از شیر خام

- روش های کاهش آلودگی

  مدیریت و تکنولوژی

-برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار 

-  روش های نوین فن آوری در صنعت شیر

-  کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری

- روش های نوین در بسته بندی

- محصولات جدید

-  تولید و عرضه شیر



مقالات پذیرش شده در دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن