اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

The First National Congress on Snack Foods

پوستر اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی در تاریخ ۱۰ اردبهشت ۱۳۹۳ تا ۱۱ اردبهشت ۱۳۹۳ توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی مشهد و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


این همایش در محورهای ذیل در خصوص میان وعده های غذایی شامل محصولات تازه خوری (از قبیل میوه و سبزی) و فرآوری شده (از قبیل فراورده های لبنی، اکسترودشده، نان و قنادی، خشکبار، نوشیدنی) برگزار می گردد:

فرمولاسیون و تولید
- بهینه سازی فرمولاسیون
- فرایند تولید و کاربرد فناوری‌های نوین
- استفاده از فراورده‌های جنبی صنایع غذایی در صنعت میان وعده‌ها


افزودنی‌های غذایی
- ویژگی کارکردی افزودنی‌ها
- جایگاه افزودنی‌های طبیعی
- افزودنی‌های غذایی و ماندگاری میان وعده‌ها


بسته بندی
- بسته بندی رایج و هوشمند
- فیلم‌ها و پوشش‌های خوراکی
- کاربرد نانو فناوری در بسته بندی میان وعده‌های غذایی


کنترل کیفیت و ایمنی
- روش‌های ارزیابی کیفیت
- پایش آلاینده‌های شیمیایی
- استانداردسازی فرآورده‌های میان وعده‌ای


تغذیه و فرهنگ مصرف
- نقش میان وعده‌های غذایی در رژیم‌های هدفمند
- میان وعده‌های غذایی فراسودمند و رژیمی
- ویژگی میان وعده‌های غذایی مورد استفاده دانشجویان
- فرهنگ مصرف و چالش‌های اجتماعی و تغذیه ای آن


فناوری‌های زیستی
- نقش بیوتکنولوژی در بهبود کیفیت میان وعده‌های غذایی
- باکتری‌های نوترکیب با قابلیت درمان آلرژن


تولیدات ارگانیک
- نقش تولیدات ارگانیک در تامین مواد اولیه در صنعت میان و عده‌های غذایی


دبیر همایش: دکتر فخری شهیدی
دبیر اجرایی: مهندس گلی موحد
دبیر علمی: دکتر الناز میلانی



مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی میان وعده های غذایی