اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران

پوستر اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران

اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ ۶ آذر ۱۳۹۴ توسط مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی و شرکت دانش بنیان پژوهشگران فن آور برنا و تحت حمایت سیویلیکا در شهر بابلسر برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


محورهای کنفرانس:
- روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
- استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
- آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
- افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها
- نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
- صنایع فرآورده‌های لبنی
- صنایع فرآورده‌های گوشتی
- صنایع فرآورد‌ه های غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- فرآورده های دام، طیور، آبزیان، کشاورزی و باغبانی