کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

پوستر کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی در تاریخ ۲ شهریور ۱۳۹۵ تا ۳ شهریور ۱۳۹۵ توسط گروه همایشیاران و تحت حمایت سیویلیکا در شهر مشهد برگزار گردید.این همایش تحت حمایت سیویلیکا بوده است و به محض اتمام مراحل نمایه سازی، مقالات آن از طریق همین پایگاه منتشر خواهد شد.


اهداف کنفرانس:

-هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غلات
-فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
-ایجاد بستر دائمی جمع آوری و بررسی مقالات علمی در حوزه علوم و صنایع غلات
-کاهش هزینه های ارزیابی مقالات علمی دانشجویان کشور
-فراهم نمودن زمینه ی جذب طرح های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت های صنعتی توسط دانشگاهیان و پژوهشگران و صنعتگران داخلی.
-ارائه آخرین دستاوردها و یافته های علمی و صنعتی به فعالین حوزه غلات
-زمینه سازی تعامل بیشتر بین نیروهای متعهد، متخصص دانشگاهی و صنعتی

 

محورهای همایش:

سرفصل های علمی 
تکنولوژی غلات
انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،....
تکنولوژی ذرت و فرآورده­های آن 
آرد ذرت، فرآورده­های حجیم شده و اسنک­ها، شربت ذرت، کنسرو، ... 
تکنولوژی برنج و فرآورده­های آن
آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ....
کنترل کیفیت غلات
رعایت استانداردها در غلات
17025 –HACCP - ISO 22000 - GMP
شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
رئولوژی غلات 
رئولوژی فرآورده­های خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت
ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده­های آن
غنی­سازی و غنی کننده­ها در غلات
تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات
راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
غنی سازی انواع آرد غلات
افزودنی ها و بهبود دهنده ها
عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
کاربرد صمغ­ها و امولسی فایرها در صنعت غلات
عوامل موثر در تعویق بیاتی
پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
فرآورده­های اکسترود شده
شیرین کننده­های حاصل از نشاسته
نشاسته و نشاسته­های اصلاح شده
غنی­سازی نانهای سنتی و صنعتی
نقش خمیرمایه در تولید نان سالم
کاربرد خمیرترش حاوی استارترهای صنعتی (خمیرترش لاکتیکی) درصنعت نان
تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان
روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
فرآیند مالتینگ و آبجو
آنزیم­ها در صنعت غلات
بیوتکنولوژی غلات
غذا های فراسودمند
انبارش و نگهداری غلات و فرآورده­های جنبی
بخش ویژه: 
نقش گیاهان دارویی در ارتقاء سلامت و کیفیت نان و فرآورده‌های آردی
 کاربرد منابع گیاهی و گیاهان دارویی در ایجاد بافت، عطر، رنگ و طعم در نان و فرآورده‌های آردی
 کاربرد گیاهان دارویی در تامین مواد مغذی و گروه‌های عمده تغذیه‌ای مورد نیاز انسان از طریق نان وفرآورده های آردی
 بررسی نقش گیاهان دارویی در افزایش ماندگاری نان و محصولات آردی
 نقش درمانی کاربرد گیاهان دارویی در نان و فرآورده‌های آردی
 ایجاد تنوع در نان و فرآورده‌های آرد با استفاده از منابع گیاهی و گیاهان دارویی
 نوآوری و تولید فرآورده‌های جدید آردی با استفاده از مواد موثره گیاهان دارویی
 تولید محصولات رژیمی بر پایه گیاهان دارویی
 فرآورده های گیاهان دارویی وکاربرد آن درکمیت وکیفیت نان های تولیدی ومحصولات آردی