اولین کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا

اولین کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا

پوستر اولین کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا

اولین کنفرانس ملی چالش های زیست محیطی و چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا در تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۹۵ توسط شرکت سازه اطلاعات ثمین و سازمان نظام صنفی کشاورزی استان خوزستان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اهواز برگزار خواهد شد.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.


نفرانس چشم انداز صنعت کشاورزی،آبزیان و غذا با همکاری متولیان این امر که در یک طیف گسترده ، پیوسته و مرتبط با زنجیره تولید تا عرضه و صادرات ، اعم از مسئولین، تولیدکنندگان ، مسئولین فنی و بهداشتی ، کارشناسان و صادرکنندگان می باشد در آذر ماه 1395 با رویکرد ارایه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا توسط اساتید ، پژوهشگران و محققین در راستای ارتقای سطح علمی با هدف افزایش بهره وری و ترویج  در اهواز برگزار می گردد .

محورهای کنفرانس:

محورهای کشاورزی :
-صنایع غذایی و صنایع تبدیلی
-اصلاح نباتات،بیوتکنولوژی ومهندسی ژنتیک
-مکانیزاسیون ومکانیک ماشینهای کشاورزی
-ترویج ومدیریت کشاورزی
-گیاه پزشکی
- آب وخاک
-زراعت
-دامپروری و علوم دامی
-باغبانی
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم کشاورزی
-و تمام موضوعات مرتبط با علوم کشاورزی
 
محورهای آبزیان :
- ماهیان سردابی 
-ماهیان گرمابی
-ماهیان خاویاری
-میگو، سخت پوستان و نرم تنان
-آبزی پروری در قفس و ماهیان دربایی
-بیولوژی و فیزیولوژی 
-تکثیر و پروی
-ژنتیک و اصلاح نژاد
-غذا و تغذیه
-بهداشت و بیماربها
- اکولوژی و محیط زیست
- فرآوری
-بازار و اقتصاد
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در شیلات و آبزی پروری
-و تمام موضوعات مرتبط با شیلات و آبزی پروری
 
  محورهای صنعت غذا :
-روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی    
-روش های نوین پایش کیفیت    
- ایمنی مواد غذایی    
- فرآورده های غذایی ارگانیک    
-ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی    
-فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی    
- نانو فناوری در صنایع غذایی    
- مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی    
-کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی    
- بسته بندی در صنایع غذایی    
- بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت    
-فرآوری پسماندهای کشاورزی    
-تولید و ارزش غذایی محصولات بومی    
- راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی    
-روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی    
-نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی    
-میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی    
- غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک    
-شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی    
- بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی    
- بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی    
- اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی    
- بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی    
- بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی    
- نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه    
-گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته    
- میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا    
- سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی    
- کاربرد ضایعات مواد غذایی    
-مواد نگهدارنده طبیعی    
-روش های کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی    
- استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده    
-نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران    
- شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف    
- روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده    
-جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان    
- فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی    
-روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی    
-مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری    
-روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
-بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی    
- فناوری( خلاء ،ازون ، انجماد سریع)    
-چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم صنایع غذایی
- و تمام موضوعات مرتبط با علوم صنایع غذایی
 
محورهای محیط زیست :
 حوزه محیط زیست انسانی:

-مدیریت، برنامه ریزی و آموزش محیط زیست 
-اقتصاد،حقوق، اخلاق و فرهنگ محیط زیست 
-گردشگری، ارزیابی و آمایش سرزمین 
- آلودگی ها(آب،خاک،هوا،صوت) و تغییرات اقلیمی 
- استاندارسازی،سیستم های مدیریتی،ایمنی،بهداشت و محیط زیست 
-مدیریت، طراحی و برنامه ریزی شهری 
- مدیریت پسماند و بازیافت 
- مهندسی آب و فاضلاب
-سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS )
- ایمنی ، بهداشت و محیط زیست ( H.S.E )
 
حوزه محیط زیست طبیعی:
-تنوع زیستی، حفاظت از زیستگاهها و مناطق حفاظت شده  
-زمین شناسی زیست محیطی
- جغرافیا و برنامه ریزی ( طبیعی، شهری، روستایی، گردشگری)
-مدیریت پایدار جنگل و مرتع و ذخایر ژنتیکی 
- مدیریت بحران (سیل، زلزله، آتش سوزی در جنگلها و مراتع، طوفان و گرد و غبار)
-مدیریت اکوتوریسم و توسعه پایدار 
- مدیریت و حفاظت از پستاندارن و آبزیان دریایی
  
مدیریت انرژی:
-انرژی های تجدید ناپذیر:  (نفت، گاز، زغال سنگ و...)
-انرژی های تجدید پذیر:  (انرژی باد، آب،امواج،زمین گرمایی،زیست توده،خورشیدی،هسته ای،انرژی هیدروژنی و پیل سوختی و... )
-مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع مختلف 
-آموزش و آگاه سازی مصرف انرژی ، اقتصاد و مدیریت منابع انرژی 
-فن‌آوریهای نوین تولید، انتقال و توزیع انرژی ، ضرورت امنیت و پایدار انرژی
- سیستم های انرژی، روشها و رویکردهای نوین در مدیریت پایدار انرژی

پدافند غیرعامل و پدافند زیستی:
-نقش پدافند غیر عامل در حفظ و تامین منابع انرژی  و محیط زیست 
-نقش فرهنگ سازی و آموزش در توسعه پدافند زیستی 
-روشها و رویکردهای نوین و پایداردر حوزه مهندسی محیط زیست و پدافند غیرعامل
-فناوریهای نوین در حوزه مهندسی محیط زیست
-راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه مهندسی محیط زیست
- راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در بخش مدیریت انرژی
- راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار در حوزه پدافند زیستی و پدافند غیرعامل
-کاربرد نانو ذرات و نانو مواد در علوم و مهندسی محیط زیست
-سایر  مباحث مرتبط با علوم و مهندسی محیط زیست